2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
آره به من گفت نیستش گفت شنبه هم نیستش نمیدونم چرا اینجوریه خیلی وقتا نمیاد. حتما واجبه فردا بری  ...

گفتم تا تهرانم برم داروهای تقویتیمو بگیرم ویزیت اولیه هم شدم دکتر آزمایش نوشت اونا آماده شده اونارم ببرم نشون بدم تو آزمایش tpo بالاس 88 شده برم ببینم چی میگه

گفتی شنبه بهت گفته نیستم گفتم حتما 3شنبه هست دیگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره منم خیلی برات خوشحال شدم خدا رو شکر عزیزم. فدات شم گفتم اگه خدای نکرده زبونم لال پانکچرم خوب نبو ...

اگر خدایی نکرده نشد بعد دنبالش باش از الان ذره ای فکر منفی نکن خواهشا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم لطف کردی ،دوست دارم ماه دیگه سیکل رو شروع کنم ولی خیلی از کرونا میترسم ،خدا کنه تا اون ...

کاری نکردم ببخش دقیق نمیدونستم ک بهت بگم

آره متاسفانه خیلی وضعیت بد شده و احتیاط میخاد

مخصوصا اگه رفت و امد با وسیله عمومی باشه 

وگرنه داخل خود مرکز میشه رعایت کرد. تو جمعیت نباشیم و فاصله رو رعایت کنیم فکر نمیکنم خطری باشه

انشالله ماهی ک برات خیره شروع کنی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گفتم تا تهرانم برم داروهای تقویتیمو بگیرم ویزیت اولیه هم شدم دکتر آزمایش نوشت اونا آماده شده اونارم ...

آره شنبه گفت نیستم مطمینم ولی سه شنبه هم تعطیل رسمیه شهادته نمیدونم مرکز بازه یا نه منم فردا زنگ میزنم میپرسم. دارو میده نگران نباش تقویتی که همیشه به من کیوتن و ماکاویت اف میده هر دفعه میگه همینا رو بخور البته بهم گفت تا میتونم خودمو شوهرمم تقویت کنم گفتم اوبووست بخرم گفت آره بخر اگه میتونی منم همه کار کردم راستی ویتامین ای هم واسه ماها که کیست آندو داریم عالیه. شاید باورت نشه شنبه که رفته بودم سونوم کرد کیستم یه کوچولو کوچیک شده بود. همون بار اولم باهاش که ویزیت شدم بهم گفت حتما ویتامین ای بخور حتی تعجب کرد این مدت نمیخوردم. کلینیک آندمتریوز هم با یه خانومی دوست شدم دفعه بعد که همو دیدیدیم گفت کیستم کوچیک شده گفت فقط ویتامین ای خوردم. بعد اون رفتم دکتر طرازی اونم گفت ای بخورم. ببخش طولانی شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگر خدایی نکرده نشد بعد دنبالش باش از الان ذره ای فکر منفی نکن خواهشا

باشه چشم ولی دیشب خیلی ناراحت بودم فکرم خیلی درگیر بود به خاطر اندومتریوز یه وقت تخمک نداشته باشم یا جنین نشن و پوچ باشن. انشالله که خدا کمکمون کنه. ذخیرت چند نیلدا جون؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره شنبه گفت نیستم مطمینم ولی سه شنبه هم تعطیل رسمیه شهادته نمیدونم مرکز بازه یا نه منم فردا زنگ میز ...

مرسی از توضیحات کاملت واقعا ممنونم

خوب خداروشکر چقد خوب که کوچیک شده

نگران تعطیلی نباش با آمپول تخمکارو کنترل میکنن که آزاد نشن بعد وقتی ستروتاید شروع شه تخمکا کنترل میشن

چشم اگه به من چیزی نداد منم اینارو میگیرم میخورم ایشالله تا وضعیت شوهرم ببینم چی میشه

بدبختی شوهرم مورفولوژی صفره حرکتa صفره اونم باید دوماه دارو بگیره

شما هم همسرتون مشکل داشت درست یادمه؟ 

ای جوووونم بسلامتی انتقال بدی منتظر خبرای خوشت هستم انشالله با این انتقال مامانی👶👶🤰 قربونت برم ...

ممنونم عزیززم  با دعای شما دوستای گلم ایشالله.

ایشالله روزی هممون

در اندک من تویی فراوان یارب..
باشه چشم ولی دیشب خیلی ناراحت بودم فکرم خیلی درگیر بود به خاطر اندومتریوز یه وقت تخمک نداشته باشم یا ...

من ذخیرم 4.6 عزیزم 

ببین من از تجربه مرکز خودم بگم که شاید اگه این اشتباه نمیکردن برام جنینی بیشتری تشکیل میشد

دکتر به من گفت من 12،30 میام مرکز تو 11،30 اونجا باش من برای تشکیل پرونده که رفتم الا و بلا گفتن باید 7.30 اینجا باشی هرچی گفتم قبول نکردن از شوهرم ساعت 7،30 صبح نمونه گرفتن ساعت 1 رفتن اتاق عمل من احساس میکنم اون نمونه دیگه اصلا به درد نمیخورد وگرنه دکتر به من گفت 10 تا تخمک خوب داشتی

میخوام بهت بگم مرکزت خیلی مهمه ابن سینا واقعا همه چیزش رو اصوله

مرکز ما هربار خودت باید گزارش میدادی به دکتر که تو چه مرحله ای اما ابن سینا همه چی تو کامپیوتره دکتر اول اونو میخونه بعد باهات صحبت میکنه داروهاتم عالیه باورکن

سلام عزیزای دل چراکسی بامن حرف نمیزنه وب من جواب نمیده چون من جنین اهدایی میخوام انتقال بدم اینجور ...

ای جانم عزیزم این چه حرفیه چه ایرادی داره مگه اون بچه قراره تو شکم شما رشد کنه 

ما ها اینجا هرکدوم یجور درد کشیدیم ولی همه در نهایت همدردیم و دلمون با وجود نی نی آروم میگیره الهی شما هم موفق باشی سوالی اگه بپرسی هرکدوم از دوستان تجربه ای داشته باشن میگن عزیزم ضمنا تو همین تاپیک چندنفری هستن اهدایی گرفتن و الانم باردارن و ما همه کلی ذوق نی نیشونو  میکنیم. به امید خدا شماهم هرچه زودتر انشالله مادر بشی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره شنبه گفت نیستم مطمینم ولی سه شنبه هم تعطیل رسمیه شهادته نمیدونم مرکز بازه یا نه منم فردا زنگ میز ...

عزیزم ویتامین ای،د۳،و اسید فولیک ۵ ،کیوتن و امگا ۳ برای همسرت هم بده بخوره،من دفعه قبل به همسرم دادم خورد همه تخمکها جنین شدند،آب هویج و جگر هم خوبه برای تقویت آقایون

الهی و ربی من لی غیرک 🍃