2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
پس لوله رو برمیدارن برات؟

سلام آرزو جون

نه خدارو شکر، نظر دکتر آصف جاه این بود که تنها لوله ای هیدرو میشه که تو عکس رنگی تورم داره و اینکه از پایینش یا وسط لوله انسداد داره، مال من از همون ورودی رحم مسدوده لولم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم اخه معلوم نيست كي پريود ميشم  هر روزي بشم بايد از ٩ ام استراديول شروع كنم

مطمینی از نهمه اخه استرادیولو از اول پریودی میخورن وبعد از ۱۰تا ۱۲ سیکلت باید بری من دو بارمم همین جوری بود یادمه ماما به همه همینو گفت 

تا روز چند وقت داریم برای سونو عزیزم؟ آخه من دوره م منظم نیست ،میترسم نتونم تا روز سوم خودم رو برسو ...

به من گفته بودن بین روز یک تا سه بیا.

پری ک شدم شک داشتم اون روز، روز دومم هست یا سوم

ک زینبی بهم گفت استرس نداشته باش خیالت راحت وقت داری داروها رو از روز پنج میدن

اگه داخلی دکتر شیوا رو نداری داخلی ۱۱۵۸ و ۱۲۱۵ شماره پذیرش مشایخیه. میخای بگو مامای دکتر رو وصل کنه و بپرس روز ۴ یا ۵ میتونی بیای یا نه.

فکر نمیکنم ۴ یا ۵ بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام عزیزای دل

چراکسی بامن حرف نمیزنه وب من جواب نمیده

چون من جنین اهدایی میخوام انتقال بدم اینجوری جواب نمیدین

منم خیلی تلاش کردم ولی دکتردیگه گفت راهی جزءجنین اهدایی نداری

منم هدفم بچه دارشدن بود

چون عاشق بچه م.ودوس نداشتم ازشوهرم جدابشم

خواهشا بامنم دوستی انجام بدید

از ویزیت شدن نگو که قلبم درد میگیره  یک هفتس هرچی آشنا داشتم و واسطه کردم تا تونستم با ایشون و ...

آره منم خیلی برات خوشحال شدم خدا رو شکر عزیزم. فدات شم گفتم اگه خدای نکرده زبونم لال پانکچرم خوب نبود برم پیشش یه ویزیت. بازم خدا رو شکر گفت عمل نمیخواد. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من فردا مرکز با دکتر طرازی نوبت داشتم زنگ زدن گفتن فردا نمیاد با دکتر جایگزین شه بخش باید ویزیت شم ح ...

آره به من گفت نیستش گفت شنبه هم نیستش نمیدونم چرا اینجوریه خیلی وقتا نمیاد. حتما واجبه فردا بری 

خیلی از لطفت ممنونم عزیزم التماس دعا من پسفردا  انتقالمه. چه بد که وقت نداد من گاندی رفته بودم ...

ای جوووونم بسلامتی انتقال بدی منتظر خبرای خوشت هستم

انشالله با این انتقال مامانی👶👶🤰

قربونت برم مرسی یادم میکنی😘😘 خیلی محتاجم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزای دل چراکسی بامن حرف نمیزنه وب من جواب نمیده چون من جنین اهدایی میخوام انتقال بدم اینجور ...

عزیزم مگه چی گفتی که جواب ندادیم. این چه حرفیه گلم شما تاج سری انشالله که خیلی زود مامان میشی گلم 

سلام عزیزای دل چراکسی بامن حرف نمیزنه وب من جواب نمیده چون من جنین اهدایی میخوام انتقال بدم اینجور ...

ای جانم سلام عزیز دلم. سوالت چیه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به من گفته بودن بین روز یک تا سه بیا. پری ک شدم شک داشتم اون روز، روز دومم هست یا سوم ک زینبی بهم ...

ممنونم عزیزم لطف کردی ،دوست دارم ماه دیگه سیکل رو شروع کنم ولی خیلی از کرونا میترسم ،خدا کنه تا اون موقع شرایط بهتر بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام عزیزم چ حرفیه که میزنی جنین اهدایی توی وجود خودت رشد میکنه. شرایطت رو کاملا درک میکنیم آدم تصمیمات مهم زندگیش رو یک شبه نمی گیره. قطعا شما هم برای این تصمیم، مسیر طولانی ای رو اومدی انشالله برات خیر باشه😘

اگه جواب ندادیم علتش اینه که پیامت رو ندیدیم الان میرم پیاما قبلی رو چک میکنم

معمولا وقتی اینجا مستقیم می نویسیم پیاممون دیده نمیشه. معمولا باید پیامای دوستان رو ریپلای کنی یا اسم کاربری یه نفر رو روش تگ کنی ک جوابت رو بدن