2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
یه سوال دیگه  استرادیول رو گفتن دوتا صبح دوتا شب  باید سر ساعت خورد یا فرق نداره؟؟ بهتر ...

استرادیول رو پخش کنی تو طول روز بهتر جواب میده اگه ۴ تاست هر ۶ ساعت بخور با آب زیاد 

من اسپرین رو شب میخورم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم دی اف آی شوهر من شصت بود رسید به سی. مولتی ویتامین مصرف کنه. سرد کردن مداوم بیضه. حذف فست فود. ...

واقعا میگید. یعنی امید داشته باشم.مرسی که تجربیاتتون رو گفتید. شما زیر نظر کدوم مرکز بودید. چقدر دوره درمانتون طول کشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينبي جون يچيزي بگم بهم نميخندي؟😂تو سونو شكمي عكس سونو رو نگاه ميكنم چرا يدونه ني ني داخل ساك هستش ...

الهیییی 😍😍😍 

چقد قشنگن ماشالا 😍😍😍

ایشالا به سلامتی بغل بگیری عزیزم 😘🤲🤲

برا ماهم دعا کن خدا قسمتمون کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
الهیییی 😍😍😍  چقد قشنگن ماشالا 😍😍😍 ایشالا به سلامتی بغل بگیری عزیزم 😘🤲🤲 برا ماهم دعا ...

قربونت برم عزيزم الهي بزودي زود قسمت شما و همه منتظرا فداتشم😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها بعد پانكچر ذخيره تخمدان كم ميشه؟ اخه يكي از بچه ها تو گروه تلگرام گفت  روز اول سونو شدم كلا١٦فوليكول داشتم بعد پانكچر رفته ازمايش داده ذخيره اش شده١.٣كمه به نظرتون؟

واقعا میگید. یعنی امید داشته باشم.مرسی که تجربیاتتون رو گفتید. شما زیر نظر کدوم مرکز بودید. چقدر دور ...

عزیزم من ساری هستم حضرت مریم. الان اولین انتقالم رو انجام دادم. اره عزیزم چرا نشه ما شرایطمون بی نهایت حاده با مراقبت تونستیم میکرو کنیم. شما که خیلی بهتر هست شرایطتون. نگران نباش. من همسرم تسه شده. تا چند روز دیگه باید آزمایش بدم ولی خیلی امید ندارم😅 مگه اینکه خدا رحم کنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها بعد پانكچر ذخيره تخمدان كم ميشه؟ اخه يكي از بچه ها تو گروه تلگرام گفت  روز اول سونو ...

سلام عزیزم برای شروع سیکل انتقال چند پریودی باید بریم قرص ال دی رو از چندم باید بخوریم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزيزم  اصلا استرس نداشته باش فقط اميدت به خدا باشه و بس.  ببين دكتر من هميشه ميگفت ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم والله موندم به کلی گیجم کرده, اخه میبینی اول صبح زیادمیبینم بعدطول روز قطع میشه, میخوادسرصبحی کامل دق بده منو... 

مطب هم زنگ زدم گفتن داروهات ادامه بده مشکلی نیست😦😦

زينبي جون يچيزي بگم بهم نميخندي؟😂تو سونو شكمي عكس سونو رو نگاه ميكنم چرا يدونه ني ني داخل ساك هستش ...

اي جااااانممممم، انشاالله صحيح و سلامت بغلشون كني😍😍 دلم رفت، براشون آية الكرسي خوندم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️