2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
نه قرمزنشده فعلا توکل بخدا انگار اول صبحی بلده بیشترگندبزنه به حالم دلم به حال مادرم میسوزه گفتمش چش ...

عزيزم از رحمت خدا نااميد نشيد الهي بهترينا برات اتفاق بيفته ديگه چيزي به ازمايش نمونده

خداياشكرت....❤️ 
چشم عزیزم دیگه گفتم حموم نمیرم, ازوقتی رفتم حموم ازفرداش شروع شد یعنی دیروز

من تا روز ٧ نرفتم بعدشم با اب رو به سرد يه دوش سريع گرفتم اومدم بيرون. سعي كن حموم نري

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم از رحمت خدا نااميد نشيد الهي بهترينا برات اتفاق بيفته ديگه چيزي به ازمايش نمونده

اره دیگه کم مونده انشالله شنبه اس. اره توکل بخدا هنوزم خدا رودارم بخواد هرچیزغیرممکنی ممکن میشه. توخودت خوبی گلم؟ تولک بینی هات چه کردی؟ 

اره دیگه کم مونده انشالله شنبه اس. اره توکل بخدا هنوزم خدا رودارم بخواد هرچیزغیرممکنی ممکن میشه. توخ ...

افرين عزيزم. منم بد نيستم شكر خداروشكر دو سه روزيه لك نديدم به اميد خدا شنبه ميرم دكتر

خداياشكرت....❤️ 
زنگ زدم مطب چرا گفتن همون داروهات ادامه بده؟؟ چیزی نگفتن اضافه. کاش میگرفتم فکرکردم نمیدن. شما اجازه ...

نگران لک بینی نباش عادیه،من بیمار دکتر حمدی نیستم،اگه شمارشو داشتم میدادم.

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
مرسی که جواب دادین. کلا نا امیدم. 😢یک انتقال منفی هم داشتم. امیدی هم خیلی ندارم. اصلا دیگه نمیدونم ...

عزیزم دی اف آی با رژیم بهتر میشه. ای جانم ماها همه کلی بدبختی کشیدیم گلم درکت میکنم چاره چیه جز تلاش و توکل

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ماهنده جون چطوری بفهمم چه مراحلی رو برای درمان طی کرده. تعداد پست های تاپیک زیاده  بخوام همه رو ...

عزیزم تگش کن ازش سوال کن گلم من تگشو بلد نیستم از بچه ها بپرس برات تگ میکنن

عزیزم دی اف آی با رژیم بهتر میشه. ای جانم ماها همه کلی بدبختی کشیدیم گلم درکت میکنم چاره چیه جز تلاش ...

چه رژیمی باید داشته باشه. یکسال دارو مصرف کردیم اما اصلا اثری نداشت😢. الان نمیدونم چه رزیمی داشته باشه

چه رژیمی باید داشته باشه. یکسال دارو مصرف کردیم اما اصلا اثری نداشت😢. الان نمیدونم چه رزیمی داشته ب ...

عزیزم دی اف آی شوهر من شصت بود رسید به سی. مولتی ویتامین مصرف کنه. سرد کردن مداوم بیضه. حذف فست فود. سرخ کردنی. سردیجات. تمام موادغذایی غیر طبیعی و شرکتی. پیاده روی. مصرف زیاد میوه و سبزی. حذف مرغ و گوشت گوساله. به جاش میگو. گوشت بره یا شتر یا شتر مرغ. مصرف حبوبات مثل نخود. حمام داغ و سونا و شلوار تنگ هم ممنوع

به من گفتن هر ٦ ساعت يكي  كيوتن مهم نيست هر وقت بخوري

سلام عزیزم برای شروع سیکل انتقال چند پریودی باید بریم قرص ال دی رو از چندم باید بخوریم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چشم. خیلی ممنونم عزیزدلم چقدرشماهاخوبید, ادموشرمنده میکنید... یه دنیاممنونم

سلام عزيزم 

اصلا استرس نداشته باش فقط اميدت به خدا باشه و بس. 

ببين دكتر من هميشه ميگفت وقتي آسپرين و آنوكسا ميخوري و لكه بيني داري بايد يكدوم رو مخصوصا آسپرين رو قطع كني. چون وقتي داره از يه جايي لكه ميبيني قطعا به خاطر اين رقيق كننده هاي خون نبايد بخوري كه بيشتر بشه گفتم تجربه رو بهت بگم. بازم با زينبي جون و مركزت در ميوم بزار ببين چي ميگه. 

همه چي به فال نيك و خير بگير . خدا براي بنده هاش بد نميخاد عزيزم . اميدوارم به حاجت دلت برسي. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦