2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
زنگ زدم نیستن انگار بعد از ظهر هستن امروز روزهای زوج خداکنه جواب بدن بهم. چون زیرشکمم درد میکنه یکم& ...

شماره دکتر حمدی رو کاش می‌گرفتی ازش،دکتر من شمارشو خودش داده گفته هر وقت کاری داشتی زنگ بزن یا پیام بده،دکتر حمدی هم خیلی مهربونه جواب میده،مرکز میلاد بعد از ظهر ها هستن از دکترت میپرسن که باید چیکار کنی میان بهت میگن،معمولا میگن شیافتو اضافه کن اگه دو تاست سه تاش کن مثلاً،

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
ای جووونم چه مادرمهربونی اشکال نداره حتماتقدیراین بوده. ناراحت نباش گل پسر بزرگ میشه همش یادش میره.& ...

جنينات بلاست بودن؟ روز ١٠ هستي؟ نميخواي يه بي بي بزني؟

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نه خوبه نه بد  یه کم دیگه مونده تا روز آزمایش 😍😍😍🤲🤲🤲 تنها نشانه بارداری تو این وض ...

اره درسته توکل بخدا ولی دیگه امیدموازدست دادم نمیدونم .بازخداشمارونگه داره که تواین شرایط سخت هستی کنارمون. ازخدای بزرگ برات ازته دل بهتریناروبرای خودت وخانواده ات میخوام

شماره دکتر حمدی رو کاش می‌گرفتی ازش،دکتر من شمارشو خودش داده گفته هر وقت کاری داشتی زنگ بزن یا پیام ...

زنگ زدم مطب چرا گفتن همون داروهات ادامه بده؟؟ چیزی نگفتن اضافه. کاش میگرفتم فکرکردم نمیدن. شما اجازه داری بدین بهم؟ من فقط مطب دارم بعدکلی تماس یه جواب دادن کوتاه

برام فقط اسید فولیکو ویتامین دی روزی یدونه نوشته به نظرتون باز خودم این داروهایی که گفتینو بخرم ؟

نه جانم همینهاکه صلاح دیدن لازم باشه میدن. ولی حتما بگو ازمایش ذخیره تخمدان بنویسن بدونی