2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
توکل به خدا عزیزم نه خداروشکر مشکلی ندارم  ولی استرس تا دلت بخواد دارم امپول هایی که بهم داد ...

خوبه داروهات گلم. ادامه بده. استرس روکه هممون داریم من الان انتقال دادم لکه بینی دارم کلی غصه میخورم. 

استرس سعی کن نداشته باشی اینجوری فولیکول وتخمکهای خوبی خواهی داشت. ویتامینم بخور اسیدفولیک ردکیوتن واوابوست و... 

من برای بار اوله می خوام آی وی اف کنم هیچ تجربه ای در مورد داروها ندارم نمی دونم چی خوبه چی بد دی ...

عزیزم به منم دقیقا همینو گفتن .نگران نباش .طبق سونوی اول داروهاتو برات داده هروقت پریودشدی ازروز اول داروهاتو مصرف کن وروز نهم برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟امروز رفتم تست دادم.دکتر گفت کرونا داری اما سه روز دیگه هم جواب مشخص میشه.گفتم بهش خ ...

سلام عزيزم، انشاالله كه به خير ميگذره🌸 

خيلي مراقب خودت باش عزيزم، مايعات زياد بخور 

بازم خداروشكر كه شديد نيست علائمت. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خوبه داروهات گلم. ادامه بده. استرس روکه هممون داریم من الان انتقال دادم لکه بینی دارم کلی غصه میخورم ...

برام فقط اسید فولیکو ویتامین دی روزی یدونه نوشته

به نظرتون باز خودم این داروهایی که گفتینو بخرم ؟

ممنون فداتشم لطف داری عزیزدلم خداپسرتونگه داره. بنظرت لک بینی خوبه یابد؟ وای اره خیلی سخت ودیرمیگذره ...

عزیزم نه خوبه نه بد 

یه کم دیگه مونده تا روز آزمایش 😍😍😍🤲🤲🤲

تنها نشانه بارداری تو این وضعیت بالا رفتن بتا هست

چه میدونم مریضم دیگه... نه جانم پروپرانول رودکترقلب خودش گفته برام البته گفته مثبت شدی باید بیای عوض ...

درسته ولی تا تقی به توقی خورد استرس و دارو نیاز نیست مگر دکتر بگه اگر فلان شد برو سراغ دارو

فدای تو خواهر لطف توهیچ جوره فراموش نمیکنم خدااجرشوبده منم الان برای همتون دعاگوهستم

فدات مهربونم فقط قول بده اون لحظه که میری جواب آزمایشو میگیری و مثبته منو یادت نره😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایووول خوب کردی بابا شیرخشک خوبه, منم شیرخشک دوست دارم بدم😜😜😜 ای جونننم محصول مشترکه گل پسرما, خ ...

البته شیر خشک دوست نداشتم و ندارم 🙈 🙈 🙈 🙈 ولی گاهی هر چی تلاش میکنه آدم فایده نداره من یک سال و یک ماه تلاش مداوم کردم 

الان هم هر وقت بچه ایی میبینم شیر از سینه مادرش میخوره دلم غنج میره کلی غبطه میخورم 😍😍😍😍

و صد البته هر مادری اختیار بدن خودش رو داره و نباید سرزنش بشه 💪💪💪💪

بچه ها کسی تجربه طب سوزنی قبل انتقال داشته؟

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی؟میگم طب سوزنی خوبه قبل انتقال؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم سه روز اول استراحت مطلق نبودم هر یکی دو ساعت دراز میکشیدم یه مقدار راه میرفتم😂😂😂 الان که ...

پاشو مامان تنبل 😂😂😂😂 الانم زیادی کم تحرکی 

ماهیتابه آنا جون رو باید بیارم مثل اینکه 

البته شیر خشک دوست نداشتم و ندارم 🙈 🙈 🙈 🙈 ولی گاهی هر چی تلاش میکنه آدم فایده نداره من یک سال و ...

سلام

نظر شما در مورد  این داروها که بهم دادن چیه؟

hmgکارما

سینال اف 24 واحد

امپول اورگالترون

شما فکر میکنم تجربه تون زیاده

قرص ال دی رو قبل ای وی اف برای همه تجویز نمیکنن؟

عزیزم من پسرم رو یه مشکلی مشکوک شد دکتر بردم مطب دکتر مهدیزاده تو خ میرزای شیرازی جنوبی، نبش کوچه 18 ...

خیلی ممنونم زینب جون دیروز بردمش پژواک دکتر گفت همه چیش نرماله ...انگار دکتراطفال بیمارستان  گفته بود مایع امنیوتیکش کم بوده ولی خب ۱۳بوده دکترسونو گفت مشکلی نبوده محض احتیاط سونو نوشتن 

بچه ها کسی تجربه طب سوزنی قبل انتقال داشته؟ @زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی؟میگم ...

من میدونم که تایبرش واقعا خوبه

هم روی تخمک و هم روی ضخامت دیواره ی رحم

ولی هیچ حای مطمئنی رو پیدا نکردم برم