2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزدلم  ایشالا خودتم پانکچر خوبی داشته باشی و کلی جنین باکیفیت 😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲

عزیزمی انشالله برام خیلی دعا کن مامان خانومی 😘😘😘

راستی چندتا برات انتقال دادن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی دوست مهربون😘😘والا هنوز نرفتم ازماایش بدم.الان خیلی بهترم.همسرم دیشب رفت دکتر بهش گفتن احتمالا ...

من شنيدم كه اگر تست مثبت باشه پانكچر رو انجام ميدن ولي انتقال رو نه. گويا ويروس باعث از بين رفتن جنين ميشه، ماهنده جون اين اطلاعات رو دادن، منم نميدونستم. انشاالله مشكلي نداشته باشي، ولي تست ميدادي خيالت راحت بود كه بزني آمپولتو يا نه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ای جانم ماشاالله 😍خداروهزاااار مرتبه شکر الحمدالله چقد حس خوبی میگیرم وقتی میبینم دوستانی که نا ...

عزیزم من موقع زایمانم یاد شما بودم یادمه همون روز ی پیامی گذاشتین که من یاد روزای خودم افتادم براهمون براشما از ته دل خواستم ان شالله که به حق این ماه عزیز دامن شما هم سبز بشه 

عزیزمی انشالله برام خیلی دعا کن مامان خانومی 😘😘😘 راستی چندتا برات انتقال دادن 

حتما عزیزم 🙏🙏🙏🙏 

سه تا انتقال دادم 

هربار جنینام خوبه نمیدونم چرا دو انتقال قبل منفی شدم 😔😔😔😔

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها برای منم خیلی دعا کنید.لکه بینی اعصابم رو ریخته به هم.همش استرس دارم 

عزیزم نگران نباش ایشالا رفع میشه برات کلی دعا میکنم 

ولی اینجا خیلیا رو دیدم لکه بینی داشتن تا خیلی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
حتما عزیزم 🙏🙏🙏🙏  سه تا انتقال دادم  هربار جنینام خوبه نمیدونم چرا دو انتقال قبل منفی ...

عزیزم اگه همه چیزتو این بار چک کردی و موردی نبوده انشالله این بار مثبت میشی و دو قلو میشه برات. آی وی اف کلا ۴۰در صده بگیر نگیر داره حتی واسه کسی که هیچ سالمه توکلت به خدا باشه فیلم دانلود کن مشغول باش که وقت نکنی به چیزی فکر کنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤