2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام گلم نوربیون رو شما چه موقع از سیکلت زدی؟ چندتا؟ ممنون میشم ج بدی منم تو سیکل انتقالم چهارشنبس

سلام عزیزم 

درستش ۴ تاست هفته ای یکی ولی من وقتی سیکلم شروع شد یکی اول سیکل زدم یکی هم روز ۸ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انشالله اینسری مثل قبل نی کاملا میفهممت عزیزم درکت میکنم استرس طبیعیه سعی کن ولی دورش کنی سرتو گرم ک ...

باشه عزیزدلم همینکار رو می کنم ممنون, یه دوتاسوباهم بزنم یایدونه؟؟ 

تومل بخدا هرچی خدابخواد همون میشه😘بخواد اگرباردارباشم نگهشون میداره نخواد ونگرفته باشن که هیچ, بازم شکرهرحال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم ممنونم چشم همینکارو  میکنم فرداصبح یدونه میزنم توکل به خدا پس‌فردا هم میرم انتقال ...

ای جانم پس فردا کنجدهاتو میاری خونه ... بسلامتی ان شاء الله .سمر جونم خودتو اماده کن برا مامان شدن ....الهی امین

10روز استراديول خورده بودين رفتين ؟ ديكه دوباره بايد همون روزي ٤ تا روبخورين تا انتقال؟

بله. بله هنوزم چهارتا میخورم.

روز ده ضخامت نه بود من از روز دوازده دارم آمپول پروژسترون و شیاف استفاده میکنم که وقتی اینا استفاده بشه ضخامت همون میمونه. فک کنم برای من دیگه خیلی باشه باید ضخامتم رو ده مونده باشه.

گلم لطفا دعام کن اینسری جواب بگیرم واقعا دیگه خسته ام از دکتر رفتنا...

خدا انشالله حاجت دل خودتو بده.

خدا بهممون  کمک کنه واقعا دل کسی تو این راه دیگه لااقل نشکنه 💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
باشه عزیزدلم همینکار رو می کنم ممنون, یه دوتاسوباهم بزنم یایدونه؟؟  تومل بخدا هرچی خدابخواد هم ...

انشالله که میخواد بنظرم فقط یکی بزن اونم بجای قرصت. ولی بازم از دوستان دیگه یا زینبی جون بپرس عزیزم. برات حمد میخونم توکل بخدا الهی دلت شاد بشه بحق علی.

بله. بله هنوزم چهارتا میخورم. روز ده ضخامت نه بود من از روز دوازده دارم آمپول پروژسترون و شیاف استف ...

عزيزم به حق اين ماه مبارك ايشاله اينار مامان شدي واقعا راه سختيه خدا هيچكس رو نا اميد نكنه توكل برخودش 

ای جانم پس فردا کنجدهاتو میاری خونه ... بسلامتی ان شاء الله .سمر جونم خودتو اماده کن برا مامان شدن . ...

خیلی ازت ممنونم آرزوی مهربون الهی همینجوری که برای من و بقیه دوستان همیشه دعا میکنی ثوابش ده برابر برسه بخودت و خدا خیلی زود حاجت روات کنه

سلام گلم نوربیون رو شما چه موقع از سیکلت زدی؟ چندتا؟ ممنون میشم ج بدی منم تو سیکل انتقالم چهارشنبس

منم از بچه های اینجا شنیدم خوبه .. خودم زدم چون خب ویتامین ب ۶ و‌ب۱۲ است ضرری نداره گفتم این همه دارو دارم میخورم... ایشالاا انتقال موفقی داشته باشی 

انشالله که میخواد بنظرم فقط یکی بزن اونم بجای قرصت. ولی بازم از دوستان دیگه یا زینبی جون بپرس عزیزم. ...

چشم. خیلی ممنونم عزیزدلم چقدرشماهاخوبید, ادموشرمنده میکنید... یه دنیاممنونم

بله. بله هنوزم چهارتا میخورم. روز ده ضخامت نه بود من از روز دوازده دارم آمپول پروژسترون و شیاف استف ...

من روز ٩ استراديول شروع كنم به نظرت ١٩ام ارديبهشت برم يا ٢٠ ام براي سونو؟ وقت بگيرم تو سايت وقت ها پر شده بايد تلفني نوبت بگيرم

عزیزم دارو رو منم زیاد اثر داره. بعضی ها این مدلین. من کلا دارو میگیرتم حالا چه برسه این داروهای سنگ ...

اره دقیقا منم اینطوریم منم با سینال ۲۰ تا تخمک داشتم خیلی حالم بد بود روز تخمک کشی و بعدش دکتر بهم گفت کلی هم ریز داشتی که نکشیدم 

کلداستاپ که میخورم دست و پام سر میشه ازبس خواب آلود میشم 

منم از بچه های اینجا شنیدم خوبه .. خودم زدم چون خب ویتامین ب ۶ و‌ب۱۲ است ضرری نداره گفتم این همه دار ...

خیر ببینی گلم مرسی انشالله خودتم چند روز دیگه بیای بگی بارداری خوشحالمون کنی دیروز کلی برات دعا کردم انشالله خدا حاجت روات کنه عزیزم.

عزیزم اگر دکتر بنویسه بهرحال پیدا میشه ماها جاهایی که میشناسیم رو میگیم حتما ولی گلم چرا فکر میکنی ح ...

فدای شما بشم عجیب خیلی دلم گرفته بود دیشب خیلی فکرم درگیر بود مرسی که باهام همدردی میکنید و اطلاعاتتون رو بهم میگید انشالله عزیزم برام دعا کنید خیلی آرامش میدید ممنونم❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤