2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
یه مشکلی که این سرم داره فکر کنم اگه احیانا نیاز به پیوند پیدا بشه پیوند و رد می کنه فکر کنم این سرم ...

پیوند عضو؟

خدا برا کسی نخاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکتر رویان کیه؟ مشکل ایمنی داشتی؟

من رویان میکرو کردم ولی ایمونولوژییت اونجا نرفتم

فقط میدونم روزای یکشنبه و اگه اشتباه نکنم سه شنبه هست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگی واقعا جای ریسک وجود نداره انشالله که راحت سرم پیدا میکنی و به سلامتی انتقال میدی

مرسی از دعات

انشالله برای خودتم همه مراحل به خوبی و خوشی پیش بره

سلام گلم. الهی عزیزم من مطینم تو مامان شدی گلم‌ ولی میدونم یادمه موقعه ای که پانکچر شدی و از مرکزت م ...

علیک سلام مهربون. وای اگه بدونی من چه ها کشیدم اون دوازده روز برزخی جز روزهای خوبمه. من تو سه سال اخیر بارها مردم و زنده شدم. اتفاقاتی که برای من افتاد شاید خیلی ها رو نابود میکرد. بازم توکل به خدا. چیکار میشه کرد مهربونم. انشا الله همینجور که میگی باشه عزیز دلم. من که از رحمت خدا نا امید نیستم شما هم نباش. کلی خانوم هم با آندو باردار شدن خیلی راحت تازه پانکچر عالی هم داشتن پس اصلا نگران نباش❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چیکار کنم دستع خودم نیست اینقد وقت بذار اینقد پول بده بعد هیچی به هیچی بشه خیلی نگرانم من اگه کیست ا ...

ميدونم عزيزم حق بهت ميدم نگران باشي ولي اين نگراني زندگيتو تحت الشعاع قرار ميده. سعي كن واقعا با اين برهه از زندگيت كنار بياي و باهاش زندگي كني. 

توي مطب دكتر هيچ توضيحي نميده مگر اينكه خودت بپرسي، من تازه ايندفعه فهميدم كه ضخامتم ٨ و ٩ بوده براي انتقال. اينم خودم پرسيدم. 

تعداد فوليكول ها رو هم سونو آخر ميگه بهت. دارو رو سري اول بهم سينال داد و اچ ام جي، اين سري پرگووريس داد خودش. من توي داروها چيزي نميتونم بگم چون دكتر با توجه به تجربه و شناخت بدن من ميتونه دارو بده. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
علیک سلام مهربون. وای اگه بدونی من چه ها کشیدم اون دوازده روز برزخی جز روزهای خوبمه. من تو سه سال اخ ...

آره یه بار بهم گفتی چه مشکلاتی واستون پیش اومده بود منم خیلی درد کشیدم بحث بچه و اینا نه یه مشکلات واسه خانوادم بود که کمر منم باهاشون شکست. انشالله مرسی که هستید مرسی که وقت میذارید انشالله که خدا با هیچ بنده ای این کارو نکنه چون خیلی سخته. فدات عزیزم ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به سلامتی عزیزم ،انشالله که انتقالت مثبت بشه  نه برای پانکچر هست ،البته آب خوردن برای انتقال ه ...

سلامت باشي عزيز دلم😍 انشاالله ممنونم😘🌷🌷 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ميدونم عزيزم حق بهت ميدم نگران باشي ولي اين نگراني زندگيتو تحت الشعاع قرار ميده. سعي كن واقعا با اين ...

باشه عزیزم تمام تلاشمو میکنم آروم باشم. مرسی مهربونم که برام توضیح دادی خیلی گلی انشالله خیلی زود مامان میشی 😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
باشه عزیزم تمام تلاشمو میکنم آروم باشم. مرسی مهربونم که برام توضیح دادی خیلی گلی انشالله خیلی زود ما ...

عزيز دلمي، انشاالله انقد فوليكول عالي داشته باشي كه خودتم باورت نشه😍😍

انشالله خدایا یعنی میشه. دعا کنید برام عزیزمی دعات خیلی آرومم کرد

من هميشه دعاگوت هستم عزيزم😍