2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بانو میگم روز چندم انتقال میدن معمولا ؟؟به من گفتن روز یازدهم بیا ...اگر همه چه اوکی باشه ان شالله چ ...

عزیزم بستگی به ضخامت و سن جنینت داره گلم. معمولا اگه دو روزه باشه روز چهاردهم پونزدهم سیکل اگه بلاست باشه میفته برای شونزدهم هفدهم عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ایشالا 😇 ینی میشه منم بتای مثبت ببینم 

انشاالله عزيز دلم، چرا نشه😍😍 هممون ميبينيم، انشاالله حكمتش و قسمت هممون اين باشه كه مثبت بشيم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خیلی دلم گرفته برات از ته دل دعا میکنم جنینای خوبی داشته باشی زودتر مادر بااشی ولی بد به‌ ...

عزیزم مامان خانوم میدونم این راه خیلی سخته و باید تحمل کنم ولی عجیب حالم خوب نیست فدای دل پاکت بشم منم با دل شکستم برات دعا میکنم گلم مطمینم این بار مامان شدی. مرسی که برام دعا میکنید. واقعا خدا بهم آرامش بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من دلم گرفته استرس گرفتم همش فکرم درگیره نکنه دکترای ابن سینا فقط داروهایی که مرکز خودشون دار ...

عزيزم اين كارا چيه باخودت ميكني.تزريق اين داروها همينجوري اعصاب نميزاره، واي به اينكه خودمونم مشغله درست كنيم براي خودمون. 

برو بپرس كه داروهايي رو ميدن كه داروخانه اونجا داشته باشه؟ 

اگه اينجوري باشه، راه داره، ميري مطب. 

اينجا همه غمخوار و محرم و همدم هم هستيم عزيزم، اميدوارم بهترين ها در انتظارت باشه😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها من دلم گرفته استرس گرفتم همش فکرم درگیره نکنه دکترای ابن سینا فقط داروهایی که مرکز خودشون دار ...

سلام عزیزم منم همش در حال خودخوریم والله همین یک بسته رو انتقال دادم معلوم نیست بگیره یا نه. بگیره شکر ولی اگه نگیره شوهرم یک کلام میگه ادامه ی درمان فایده نداره مستقیم برو سراغ اهدایی. نمیدونم بخدا تو سرم دنیایی فکر میچرخه. روز و شبم با هم فرقی نداره عزیزم. ولی چیکار میشه کرد بالاخره باید این روزهای عمرمون رو هم سپری کنیم. انشالله که خدا برامون جبران کنه. منم شماها همدممین. ولی عزیزم دل نگرانیتو میفهمم ها ولی درمورد داروها نگران نباش داروهات با دوز مناسب و خوبه. داروهای خارجی اخه واسه چی ذخیره ات که خوبه چرا فک میکنی نیاز به دوز داروی دیگه ای داری؟ به نظرم استرست کاملا بی مورده عزیزم. توکل کن به خدا. 

عزیزم منم خیلی دلم گرفته برات از ته دل دعا میکنم جنینای خوبی داشته باشی زودتر مادر بااشی ولی بد به‌ ...

مامان میشی گلم با همین جنین ها خدا بزرگه 😍

عزيزم اين كارا چيه باخودت ميكني.تزريق اين داروها همينجوري اعصاب نميزاره، واي به اينكه خودمونم مشغله ...

چیکار کنم دستع خودم نیست اینقد وقت بذار اینقد پول بده بعد هیچی به هیچی بشه خیلی نگرانم من اگه کیست اندومتریوز نداشتم اینقد نگران نبودم بدبختی شده این کیست از کی بپرسم خودشون که نمیگن ولی جلوی خودم ماماش زنگ زد داروخونشون پرسید بعد به دکتر گفت اینا رو داره منم بهش گفتم میرم بیرون میگیرم ولی اهمیت نداد خوب وجدان ندارن مطب هم که بخوام برم الان دیگه دیره. شما مطب که میری پیش طرازی خودش تجویز میکنع برات یا خودتون هم نظر میدی؟ اصلا روزی که رفتی اولین سونو واسه پانکچر چیزی بهت درباره فولیکولات توضیح داد از سونوت برگه بهت داد ؟

مرسی عزیزم از دیروز آمپولام رو شروع کردم برای پانکچر. خیر ببینی که راهنمایی کردی.❤

خواهش گلم انشالله که کلی تخمک و جنین خوب داری 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم منم همش در حال خودخوریم والله همین یک بسته رو انتقال دادم معلوم نیست بگیره یا نه. بگیره ش ...

سلام گلم. الهی عزیزم من مطینم تو مامان شدی گلم‌ ولی میدونم یادمه موقعه ای که پانکچر شدی و از مرکزت میگفتی هنه پیامات یادمه که چقد دیر جوابتون رو دادن خدا جواب این همه سختیتو میده مطمینم عزیزم. مامان ماهنده جون من آخه کیست اندومتریوز دارم بیشتر فکرمو روانم واسه این به هم ریخته بعدم واقعا دیگه هیچ دکتری به فکر مریضش نیست و فقط به فکر پولن کاش یکم درک میکردن. تو رو خدا برام دعا کن تو دیگه مامانی

خانما من امروز انتقال دادم توروخدا هرکی پیاممو میبینه یه صلوات بفرسته برا مثبت شدنم خیلی محتاج دعام ...

انشالله خدای مهربون به حق این ماه عزیز یه دوقلو صحیح وسلامت بهت بده عزیزم سوره یاسین وحجرات زیاد بخون 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزيزم اينا براي انتقال هست يا پانكچر؟ من امروز خونه رو درحد خونه تكوني تميز كردم😂😂 هفته ديگه احتما ...

به سلامتی عزیزم ،انشالله که انتقالت مثبت بشه 

نه برای پانکچر هست ،البته آب خوردن برای انتقال هم خوبه 

ولی سیکل پانکچر چون تخمدان ها تحریک شدن و بزرگ شدن نباید بهشون فشار بیاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت عزیزم. کاری نکردم که گلم فقط دوستم دکتر زرنانی دوشنبه ها بیمارستان گاندی و پنجشنبه ها بیمارست ...

فوق تخصص خیلی عالی ک برام ازمایشات رو نوشت اصفهان هست ولی متاسفانه مسافرته حالا ممکنه هفته دیگه بیاد هر چند نوبت بهم ندادن ولی یه کاریش میکنم

من الان دارم ال دی و سینافکت استفاده میکنم و دو هفته دیگه شنبه باید برم برای داروهای اصلی انتقال. بنظرت اگه تماس بگیرم بگم بجای شنبه، دو روز زودتر (پنجشنبه) یا دو روز دیرتر (دوشنبه) بیام قبول میکنن؟ شما ک سابقه سیکل انتقال دارید اطلاع داری ک امکانش هست یا غیرممکنه؟

بخاطر اینکه بتونم همون روز یا نیکان برم یا گاندی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻