2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره راست میگی اینم هست. منم عین توازیادمنفی شدن چقدر ازش بدم میااادد😑😑😑فقط گفتم ایشالله متبت شم ب ...

شوهر من میگه مثبت شدی ی وقت ده تا بیبی چک میخرم بزن دلت خنک شه😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون یه سوال عزیزم من همش یهو گرمم میشه بعد پاهام یخ میشه. انقباضات رحمی هم دارم. نمیدونی علائم ...

به‌به مامان ماهنده جونم همه علائم رو داری که گل خانم نی‌نی ها قوین دارن جا باز میکنن حسابی 😍 

عزیزدلم الهی بحق همین ماه عزیز مثبتی و ۹ ماه دیگه نی نی تو بغل میگیری  منم ۲ سه ماه دیگه میرم و ...

ممنون دوست مهربونم 

خیلی سخته دوبار انتقال منفی ایشالا سری بعد مثبتی 🤲

خدا به دل هممون نگاه کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
به‌به مامان ماهنده جونم همه علائم رو داری که گل خانم نی‌نی ها قوین  دارن جا باز میکنن حسابی 😍 ...

انشالله عزیزم. خداکنه مهربونم. به مرکز گفتم برای انقباضاتم گفت هیوسین بخور. خوردم خوب شد شکر خدا. التماس دعا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون دوست مهربونم  خیلی سخته دوبار انتقال منفی ایشالا سری بعد مثبتی 🤲 خدا به دل هممون نگاه ...

آره عزیزم سخته

ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما آمپول پرگوریس رو از کجا بگیرم تو رو خدا هر کی میدونه لطفا جواب بده ❌❌❌❌❌❌❌😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزیزم پرگو پیدا کردی؟ هلال احمر مرکزی و تهرانپارس داروخانه فتح رحمانیان زنگ زدی؟ اگر اینا ندارن به من پیام بده 

دوستای گلم میشه اگه چیزی لازمه بخورم از لحاظ خورد و خوراک و هم بدنی هر چیزی که لازمه تا قبل عمل پانک ...

عزیزم اگر داخل سیکل هستی سعی کن گوشت و مرغ و تخم مرغ بیشتر مصرف کنی .آب زیاد بخور .کار سنگین انجام نده .دو لا و راست نشو .جارو برقی نکش .در کل کار سنگین انجام نده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان میخواستم بدونم چه جوری میتونم از قیمت داروها اطلاع پیدا کنم کسی میدونه قیمت آمپول النوا ...

سلام.تا آخرین باری که من خبر دارم دومیلیون پنجاه هست این آمپول گلم 

در اندک من تویی فراوان یارب..