2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
بچه ها من چرا انقباضات یهویی رحم دارم. طبیعیه؟ داره جنین ها رو بیرون میکنه؟😂😂😂

ریتم ساز و دهله. نی نی ها تو رحم با هم جشن گرفتن دارن بزن و بکوب می کنن جانم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما آمپول پرگوریس رو از کجا بگیرم تو رو خدا هر کی میدونه لطفا جواب بده ❌❌❌❌❌❌❌😭😭😭😭😭😭😭 ...

این اپلیکیشن رو رو گوشیت نصب کن:

TTAC

تو قسمت داروهای کمیاب pergoveris سرچ کن ببین میاد؟ 

نبود داروخانه مرکزی هلال احمر سر بزن. دفعه پیش ازاونجا خانومی خریده بود. اون آقایی که دم پارکینگ دکتر عارفی میشینه هم سری پیش جایی رو به من معرفی کرد ازونجا خریدم. یادم نیست داروخانش اسمش چی بود...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم برا چی نمیتونی انتقال بدی ؟ 

واقعا نمی دونم انگار نمیشه پارسال یه انتقال متفی داشتم بعدش انتقال کنسل شده الان اومدم سیکل رحمم داره ضخامتشو از دست میده سال ۹۸ پانکچر شدم 

خدایا شکرت
سلام عزیزم هیچی والا رفتم پیش یه دکتر جدید مرد هست همسرم معاینه کرد گفت واریکسل داری هنوز یا خوب عمل ...

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی برا منم گفتن توعکس رنگی یکم التهاب دیده میشه ودکتر نصر گفتن لوله ات هیدرو متاسفانه  ولی افت بتا نداشتم یعنی هیچوقت مثبت نشدم تا افت کنه

آلاء هستم عزیزم     ااای جوووونم. گیسای من در خدمت همه بیاین بکشین    

اه من همیشه فک میکردم فامیلیته شرمنده آلا جوووون❤️❤️❤️❤️❤️ انشالله با اتتقال آخرت مثبت بشی و به آرزوت برسی😍 نگران گیس کشیش نباش😍😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم اگه همه چیزتو این بار چک کردی و موردی نبوده انشالله این بار مثبت میشی و دو قلو میشه برات. آی و ...

اره چک کردم همه ازمایشا رو هم دادم

توکل بخدا ایشالا این بار قسمتم باشه 

دیگه طاقت منفی شدن ندارم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چی بگم مثلا میخواستم اماده سازی کنم خودمو...  عزیزم توچندروزه انتقال دادی؟ انشالله اینباردفعه ...

برا بعضیا دیر نشون میده مخصوصا اینکه جنینت سه روزه بوده 

میگم یهو نشون نمیده استرس میگیری... حالا خودم اینارو میکم ولی شروع میکنم به زودی بیبی چک زدنو ... 😃 

وای از یه طرف یاد اون بیبی های منفی میفتم موهام سیخ میشه 😢

سه تا بلاست انتقال دادم 

ایشالا با خبر خوش بارداری میای منم روحیه میگیرم 🙏🙏🙏🙏

برا بعضیا دیر نشون میده مخصوصا اینکه جنینت سه روزه بوده  میگم یهو نشون نمیده استرس میگیری... ح ...

اره راست میگی اینم هست. منم عین توازیادمنفی شدن چقدر ازش بدم میااادد😑😑😑فقط گفتم ایشالله متبت شم بی بی میزنم یادگاری😂😂

ای جانم برای توخوبن دیگه گلم بلاست هستن بزرگترازجوجو های منن, توروزچندی الان؟ 

واقعا نمی دونم انگار نمیشه پارسال یه انتقال متفی داشتم بعدش انتقال کنسل شده الان اومدم سیکل رحمم دار ...

باز دکترت بهتر میدونه ولی من خودم یه بار انتقالم کنسل شد وسط سیکل لک دیدم 

بعد اون دکتر کم کم برام زیاد کرد استرادیولو 

اول ۳ تا بود تا روز ۱۰ بعد کرد ۴ تا 

الیته این سری ضخامتم خوب بود گفت باهمون سه تا ادامه بده