2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
معلومه دکترت خوبه.باهاش ادامه بده .موفق میشی.همسرم واریکوسل داره.گرید یک و دو.دکتر دارو داده.گفته با ...

ای وااای هفته سی چقدر بد انشاالله حتما میشی🙏🙏 دارو چی داده به همسرت؟ تحرک و مورفو چنده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخش مامان ماهنده جون هی سوال مپرسما شرمنده. فدات مرسی 

وای نه چه حرفیه خواهر گلم من خودم مرتب سوال میکنم از بچه های اینجا. حتما حتما سوالی هست که در توانم باشه بپرس اگه بدونم با کمال میل عزیز دلم. انشالله مامان بشی زودی من ذوق کنم برات😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها یکساله نمی تونم انتقال بدم اخه چرا سنم داره میره بالا 

عزیزم باور کن سن مهم هست ولی قسمت و تقدیر مهم تره حتما حکمتی داره میدونم این صبر که ما میکنیم از شیره ی جونمونه ولی چاره ای نداریم جز توکل به خدای مهربون. انشالله گره کارت باز بشه

وای نه چه حرفیه خواهر گلم من خودم مرتب سوال میکنم از بچه های اینجا. حتما حتما سوالی هست که در توانم ...

فدات شم مرسی عزیزم دستت درد نکنه خیر ببینی مهربون و خوش قلب. انشالله 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دیگه برای شما 5تاست امکان داره انقباض رحمی ام بشه 😂😂😂 حالا از شوخی گذشته 5تاش که نه ای خدااا دو ...

الهی امین عزیزم. انشالله مثبت شدن و مامان شدن خودت. حالا من بار اولمه جنین هام زیاد قوی هم نبودن با شرایط شوهرم فقط باید توکل کنم به خدا ولی مهربون جون انشالله حتما مثبت بشه تو این ماه رحمت دل ما شاد بشه🤲❤️ خیر ببینی عزیزم🌷

ممنون الهی امین چقدر خوب شداومدی گرم انرژی گرفتم.  موقع حدیث کساخوندن بیادخودت ونی نی جان هستم ...

فدات شمم عزیزم مرسی 

لک لانه گزینی کمه دیگه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم انتقال دادی مثبتی ؟ 

اره عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
علایی جون انشالله خودت مثبت بشی بیایم گیس کشی😂😂😂❤️❤️❤️

آلاء هستم عزیزم  

ااای جوووونم. گیسای من در خدمت همه بیاین بکشین  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماهنده جون سینال رو بالا و پایین ناف میزنن یا میشه سمته راست و چپ ناف زد؟

گلم فقط چپ یا راست بزن چهار انگشت فاصله بزار از نافت یکبار سمت راست یکبار سمت چپ اینجوری هی عوض کن جاشونو

در اندک من تویی فراوان یارب..
ایشالله برای توهم دعامیکنم😘😘

مهربون‌جون عزیزم غصه نخور دختر . ببین‌من یک هفته لک دیدم کلی گریه میکردم . حتی سونو رفتم ۵ هفته بودم گفت قلب نداره بازم غصه هام‌بیشتر شد نمیدونستم که ۵ هفته فقط ساک تشکیل شده 

گلم الان دخترم ۶ سالشه . با اون همه لک قهوه ای . 

توام خوشبین باش حتماااااااا لک لانه گزینیه . گرمی نخوری

خدای من خدای معجزه هاست .