2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
روز سوم شدم.نپرسیدم اونم نگفت.راستی من پاک شدم روزه بگیرم یا نھ؟

والا من چند روز گرفتم بعد دیگه نگرفتم از دکترمم پرسیدم گفت نگیر باز بیین خودت دلت چی میگه من این همه سال گرفتم دیگه گفتم خدایا ببخش منو نمیخوام ریسک کنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا عزیزم مثبت میشی دوقلوهاتم بدنیا میاری بسلامتی😍😍😍🙏

ممنون الهی امین چقدر خوب شداومدی گرم انرژی گرفتم. 

موقع حدیث کساخوندن بیادخودت ونی نی جان هستم قابل باشم. 

وای ازخدامه مثبت شم😁😁😁البته شیاف که میگم زدم قطع شدلکه بینی🤔🤔

روز چند سونو شدين ضخامتتون چند بود؟ 

الان ۱۳ دو روز پیش هفت و نیم امروز شده ۶ و نیم گفت فردا بیا بخدا همین خستگی هم تاثیر داره رو ضخامت معلوم نیست چطور میخوابم نصف شب راه می افتم میام ویزیت

خدایا شکرت
الهی عزیزم این استرس باهامون چه هاکه نمیکنه... مواظب خودت باش بالا میره گل من...  توکل بخدادعا ...

من که دارم خودمو اماده می کنم که بگه اینبار هم کنسله خدا دلش برا این خستگی ما نمیسوزه

خدایا شکرت
عشقم چخبرا

سلام عزیزم هیچی والا رفتم پیش یه دکتر جدید مرد هست همسرم معاینه کرد گفت واریکسل داری هنوز یا خوب عمل نکرده یا پیشرفت کرده دوباره وضع اسپرم خرابه فرستاد سونو دیدیم بله همون واریکسل ک داشته سمت چپ همچنان هست معلوم نیست دکتر چی عمل کرده ۴ سال پیش😭😭 بهش امپول داد هر ده روز بزنه امپول اچ سی جی گفت بعد دو ماه ازمایش بده ، میگفت مشکل شما هیچی نیست قابل درمانه ایمنی بدنم بالاس ک دارم پرندیزولون میخورم ، گفت تو عکس رنگی نشون داده لوله چپ التهاب داره چرا دکتر عارفی بهت نگفته گفتم ن نگفت حالا نمیدونم چیکار کنم میگم نکنه لوله چپ عفونتش میریزه رو جنین و همیشه افت بتا دارم ؟ شنیدم دکتر نصر هر کی افت بتا داشته باشه لوله رو مسدود میکنه

سلام عزیزم هیچی والا رفتم پیش یه دکتر جدید مرد هست همسرم معاینه کرد گفت واریکسل داری هنوز یا خوب عمل ...

معلومه دکترت خوبه.باهاش ادامه بده .موفق میشی.همسرم واریکوسل داره.گرید یک و دو.دکتر دارو داده.گفته بادارو نتیجه میگیری.منم سری پیش با ای یو ای مثبت شدم و هفته سی بخاطر مسمومیت از دستش دادم.این ماه اوابوست و چنتا داروی قوی خوردم.دعا کن طبیعی بشه

😉