2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
نه عزیزم.قطع نمیشه .کلافه شدم بخدا.یه روز کم یه روز زیادتر .هیچ نمیدونم چکار کنم؟.برای چی رفتی آزمای ...

كم كم قطع ميشه منم اينجوري بودم هي كم ميشد هي زياد ميشد والله يكم همينجوري مشكوك بودم دلم اروم نميشد فكر كنم مايعات چون كم ميخورم اين حالتي ميشم ديگه گفتم ازمايش بدم خيالم راحت بشه. امپول كه قطع شده شياف از امروز روزي دوتا

خداياشكرت....❤️ 
ارھ سخته.تو نسخم نوشته قلم .واسه شما ننوشته؟

نسخه رو که نمیفهمم چی نوشته ولی یه برگه داد دکتر توش نوشته پودر و آب مقطر. دفعه قبل همسرم سینال قلمی داشت خیلی راحت بود خودم حواسم نبود بهش بگم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كم كم قطع ميشه منم اينجوري بودم هي كم ميشد هي زياد ميشد والله يكم همينجوري مشكوك بودم دلم اروم نميشد ...

کار خوبی کردی عزیزم‌.والا همش میترسم میگم بدم سونو باز میگم ولش کن. دکتر خودم برای ۱۸ اردیبهشت نوبت داده

کار خوبی کردی عزیزم‌.والا همش میترسم میگم بدم سونو باز میگم ولش کن. دکتر خودم برای ۱۸ اردیبهشت نوبت ...

ميدونم سخته ولي صبركن الان زيادي سونو رفتن خوب نيست . انشالله خيره گلم

خداياشكرت....❤️ 
کار خوبی کردی عزیزم‌.والا همش میترسم میگم بدم سونو باز میگم ولش کن. دکتر خودم برای ۱۸ اردیبهشت نوبت ...

چیکا جون معلوم به خاطر چیه؟جفت پایینه یا هماتوم هست یا علت دیگه ای داره.تو خونریزی داشتی با درد بود؟ استرادیول رو قطع کردی عزیزم؟

روز اول سونو شدی؟ من روز سوم بودم ازش پرسیدم فولیکول دارم گف داشتی ولی خیلی ریزن نمیتونم ببینم چندتا ...

روز سوم شدم.نپرسیدم اونم نگفت.راستی من پاک شدم روزه بگیرم یا نھ؟

انشالله لک لانه گزینه دختر استرس نداشته باش  من امروز سونو شدم ضخامتم کمتر شد فقط بخاطر استرس ...

الهی عزیزم این استرس باهامون چه هاکه نمیکنه... مواظب خودت باش بالا میره گل من... 

توکل بخدادعاکن همون باشه

الهی خدا نکنه عزیزم امروز مخصوص شما و ماهنده جون صلوات فرستادم هدیه کردم برای امام زمان  خدا ا ...

خیلییی ممنونن یه دنیالطف کردی بزرگوار😘😘😘

انشالله بادعاهای خیرتون, منم موقع حدیث کساخوندن بیادتونم

چیکا جون معلوم به خاطر چیه؟جفت پایینه یا هماتوم هست یا علت دیگه ای داره.تو خونریزی داشتی با درد بود؟ ...

براي من هيچكدوم اينا نبود اكثرا ميگن تو بارداري دوقلويي طبيعيه نميدونم والله نه اصلا درد نداشتم استراديولم از امروز يك روز در ميان ميخورم 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزدلم یه دنیا ممنونم که اینجوری راهنماییم کردی قربونه دل مهربونت بشم خدا خیرت بده عزیزم من اصفه ...

یه مشکلی که این سرم داره فکر کنم اگه احیانا نیاز به پیوند پیدا بشه پیوند و رد می کنه فکر کنم این سرم بود🤔🤔🤔

خدایا شکرت