2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
خدا رو شکر سمرجان انشالا نظر دکتر هم مثبت باشه بزودی انتقال بدی خدا کمک میکنه همه مراحل به راحتی بگذ ...

خیلی ممنونم ازت مرسی مهربون الهی آمین توکلم به خداست الهی هممون به راحتی مادر بشیم فقط خدا بهمون هرچه زودتر بچه صحیح سالم بده به حق علی.التماس دعا

در اندک من تویی فراوان یارب..
ای جان لک که خوبه دختر  فک کنم دو تاشم گرفته ها 😌 من یکی خیلی برات دعا کردم عزیزم چون هر روز د ...

وای خداازدهنت بشنوه فقط دلم به همین خوشه وگرنه میمردم تاحالا.... 

اره خیلی فقط ازخدامیخوام فقط ازوقتی لک دیدم همش حمدمیخونمم, یه دنیاممنونم ازت فداتشم😍😍😍

خدامیدونه چه حالیم وشماهاانرژی میدین برام استرسم میر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای راست میگی فدای توبشم؟؟ لکه بینی ات چقدر بود؟ چندروز؟ خیلی التماس دعا بخدااصلاطاقت منفی دیگه ندار ...

خدانکنه عزیزدلممم ، ببین برای وقتی خودمو پاک کردم دستمال لک صورتی گرفت ، ولی بعضیارو شنیدم تا ۲ روز لک دارن ، بعضیا هم‌همون یبار میبینن 

اتفاقا من لک دیدم خوشحال شدم ، که لانه گزینی انجام شده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اینقدر برای پانکچر زحمت کشیدم ک اصلا نمیتونم ریسک کنم  علمشم ندارم بفهمم ب حرف دکتر زنان پیش ب ...

راست میگی واقعا جای ریسک وجود نداره انشالله که راحت سرم پیدا میکنی و به سلامتی انتقال میدی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ، برای منم اینجوری میشه دقیقا

سلام عزیزم حالت خوبه نی نی خوبه ؟خیلی وقت نیستی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما یه سوال! 

این درسته که دیگه دفترچه بیمه نمیدن؟ 

همسرم امروز رفتن که دفترچه تامین اجتماعی که برگه هاش تموم شده رو دوباره برگه بزنن ولی ندادن گفتن اینترنتی دیگه کلا برگه نمیدیم.

کسی تا الان اینجوری اینترنتی ویزیت یا دارو گرفته بدون دفترچه؟ 

خانما یه سوال!  این درسته که دیگه دفترچه بیمه نمیدن؟  همسرم امروز رفتن که دفترچه تامین ا ...

عزیزم سلام. فقط شماره ی ملی بالای نسخه مینویسن من الان از قبل عید دیگه ندارم. اره داروخانه شماره ملیتو میگیره بهت دارو میده نسخه هم رو برگه مینویسن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خدانکنه عزیزدلممم ، ببین برای وقتی خودمو پاک کردم دستمال لک صورتی گرفت ، ولی بعضیارو شنیدم تا ۲ روز ...

الهی عزیزم. اخه خدانیاره دوباره اون روزها, من قبلا اینجورشدم بعدش رفته رفته بدترشد وقبل ازمایش شدیدپریودشدم... ازهمون ترسیدم. انشالله این قطع میشه, یه شیافم گذاشتم. 

خیلی دلم ارومترشد بانی نی جان دعام کن فدات بشم منم نی نی هام بمونن. 

براتون5تاصلوات میفرستم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

آره عزیزم مثبت شدم.من دو روز قهوه ای دیدم

وای چه خوووب, خوشحال شدم. دعاکن منم اینباراون حال خوش روتجربه کنم,,, ازخدابرام بخواه شماهامهربونید خدامیشنوه😍😍😍

برات حمدمیخونم عزیزم خداحاجتای دلت هرچی هست بده

عزیزم سلام. فقط شماره ی ملی بالای نسخه مینویسن من الان از قبل عید دیگه ندارم. اره داروخانه شماره ملی ...

اا خیلی ممنون از جوابت یعنی همینجوری بریم دکتر فقط بگیم تامین اجتماعی داریم کافیه؟ الان من انتقال دارم چطور میشه برای اونم اوکیه؟ بعد ببخشید یچی دیگه برای بیمه تکمیلی مثلا میخواین سونو یا آزمایشمونو  ببریم چجوری میشه چی باید بدیم؟ ببخشید سوالام زیاد شد

اا خیلی ممنون از جوابت یعنی همینجوری بریم دکتر فقط بگیم تامین اجتماعی داریم کافیه؟ الان من انتقال دا ...

اره کافیه به خود دکتر بگی موقع نوشتن شماره ملیتو مینویسه بالای دفترچه. من هنوز ویزیت دارو برای تکمیلی از بعد عید نبردم ولی احتمالا نسخه و رسید داروخانه کفایت بکنه چون با تکمیلی ها هم هماهنگ شده من فقط برگه هایی که مرکز برای میکرو به عنوان فاکتور بیمه تکمیلی بهم میداد و بردم تکمیلی برای پرداختی دفترچه هم نخواستن عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای چه خوووب, خوشحال شدم. دعاکن منم اینباراون حال خوش روتجربه کنم,,, ازخدابرام بخواه شماهامهربونید خ ...

منم عزیزم عین تو خیلی ناامید شدم.ولی نگو خدای بزرگ حاجتم رو داده بود.پس تو هم دلتو بسپار به خدا

منم عزیزم عین تو خیلی ناامید شدم.ولی نگو خدای بزرگ حاجتم رو داده بود.پس تو هم دلتو بسپار به خدا

چقدر خوب, انشالله برای منم همونطور بشه. تومل بخدا. الان که شیاف زدم قطع شده ولی یکم کمردرد دارم

الهی عزیزم. اخه خدانیاره دوباره اون روزها, من قبلا اینجورشدم بعدش رفته رفته بدترشد وقبل ازمایش شدیدپ ...

ایشالا عزیزم مثبت میشی دوقلوهاتم بدنیا میاری بسلامتی😍😍😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍