2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
اهان پس علتش اینه منم علمشو ندارم و واقعا نمیدونم ب حرف دکتر زنان گوش بدم یا ایمونولوژیست مرسی عزی ...

عزیزم الهی بهترین اتفاق برات بیفته و بزودی مادر بشی اگه تونستی دکتر زرنانی  متخصص ایمولوژی هستن یکبار ویزیت بشید پیششون من فک کن قبلا پیش دکتر رزاقی میرفتم ایشون طبق آزمایشات من گفتن باید سرم بزنم بعد ایشون رفتن کانادا و رفتم پیش دکتر عارفی ایشون برام سرم آنتی لیپید نوشتن و گفتن آی وی آی جی نمیخوای پردینزون هم دادن بعد انتقالم منفی شد و رفتم مرکز مام دکتر علیرضایی گفتن اصلا با توجه به آزمایشات احتیاج به هیچ سرمی نداری گفت یه تعدادی از دکترها هستن به راحتی و بی دلیل این سرم رو سریع تجویز میکنن در صورتی که اصلا اثبات شده نی و کلی عوارض داره با این حال من برای محکم کاری گفتم برم متخصص ایمولوژی تا اون بهم بگه که ایشون گفتن نه سرم احتیاج دارم و نه پردینزون البته ایشون یسری آزمایشات دیگه هم برام نوشتن و طبق اونا هم نظر نهایی رو دادن و گفتن نباید استفاده کنی. از اونجایی که من خیلی وسواسم باز پیش یه فوق تخصص غدد که روی پردینزون خیلی کار کردن و به گفته دکتر زنانم متخصصشن  رفتم و قرار شد دیگه حرف آخر باشه هم رفتم که ایشون هم گفتن نه احتیاج نداری و نباید کورتون  که اینهمه عوارض داره تو این کرونا الکی و براحتی دکترا  تجویز کنن وقتی آزمایشات اوکی هست . خلاصه این تجربه من بود دکتر زرنانی  تو تهران معروف هستن تونستی پیششون برو ضرر نداره گلم موفق باشی ببخشید چقدم طولانی شد حرفام 

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون ماهم خوبیم .پسر من گاهی شیربالا میاره میخاستم بدونم رفلاکس همینه دوبار شیر بالا اورد که از بین ...

خدا حفظش کنه برات. پسر منم شبا نمیخوابه خیلی، روز هم که اصلا. میگه فقط باید تو بغل باشم و بخوابم. دکتر به من هم کولیکز داده هم پدیلاکت. ختنه هم کردم حالا منتظرم حلقه اش بیوفته. البته من خودمم روزا نمیتونم بخوابم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ماهنده جون میشه یه توضیح از زدن آمپول سینال آف بهم بدی چه جوری پودر و آب مقطر رو قاطی کنم خیلی ساده بگو که بفهمم‌ دوتا سرنگ داده گفت اول با اون مواد رو درست کنم بعد سر سوزنش رو عوض کنم.

@ماهنده    

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی ممنون قربونت برم خدابزودی دلتوشادکنه😊😘 چقدر خوبه هستیداروم میکنید, دعاکن قطع بشه لکه بینی ام ...

سلام مهربونم..عزیز دلم فقطططط مثبت فکر کن😍انشالله ب حق همین ماه مامان شدی عزیزم..خیره انشاالله..توکل ب خداااا ❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خدا حفظش کنه برات. پسر منم شبا نمیخوابه خیلی، روز هم که اصلا. میگه فقط باید تو بغل باشم و بخوابم. دک ...

عزیزم پسرت چطورههه   

لی لا جان یه سوال، من شکمم در طول روز که غذا و آب میخورم پوستش خیلی میکشه و مثل یه توپ سفت میشه. این همون انقباضه؟ دوباره فردا صبح نرم تر و کوچیکتر میشه. انقباض چجوریه؟ میترسم اصلا نفهمم

سلام مهربونم..عزیز دلم فقطططط مثبت فکر کن😍انشالله ب حق همین ماه مامان شدی عزیزم..خیره انشاالله..توک ...

سلام فداتشم خوبی؟ چه خبر؟ چشم بخدا اگرهمین مثبت فکرنکردنه نبودها خودموکشته بودم ازگریه, فقط یکم استرس دارم. دعام کن عزیزممم خیلی محتاج دعاهاتون هستم که خداجنیناموحفظ کنه

باشه گلم فراموشم نکنید منم بخدادعاتون میکنم هرلحظه 

فدای قلب مهربونت من نذر ۱۴ هزار صلوات کردم به نیت امام زمان وسطش همش خصوصا شما و ماهنده جون رو دعا میکنم و بقیه دوستانو.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدای قلب مهربونت من نذر ۱۴ هزار صلوات کردم به نیت امام زمان وسطش همش خصوصا شما و ماهنده جون رو دعا م ...

به به چقدر خوب ممنون چقدر این دعاهاتون انرژی بخشه خداوند عوضش و بهتون بده ودلتون روشاد... منم دلم میخواست اماچون ختم زیادداشتم نتونستم.فدای توکه مهربونی عزیزدل😘😘😘

سلااام😭😭😭😭بباین دلداریم بدین دعام کنید تورو خدا با دلای پاکتون.  دیشب رفتم حموم بعد امروز ...

ای جان لک که خوبه دختر  فک کنم دو تاشم گرفته ها 😌 من یکی خیلی برات دعا کردم عزیزم چون هر روز دارم میبینم چجوری دست ب دامن خدا و ائمه شدی  

بی جوابت نمیزارن مطمئن باش 😍 برای حاجت دلت ایت الکرسی میخونم عزیزم ❤

دوستای عزیزم سلام.

خداروهزااااارمرتبه شکر آزمایش تیروئیدم جوابش اومد تو این آزمایشگاه شده 3.27 

میدونم هنوزم بالاست به دکترم فرستادم و گفتن میتونم انتقال بدم ولی حتما ویزیت آنلاین بشم با دکتر غدد که فرستادم براشون ولی هنوز دکتر غدد جوابمو ندادم هنوزم نگرانم ولی بارم خدارو شکر.

از همه دوستای عزیزم که برام دعا کردن ممنونم بی شک دعای شما خوبا بوده که از عدد شش به عدد سه تبدیل شده مرسی از همتون.

خواهش میکنم بازم دعا کنید که هر چه زودتر پایینتر بیاد و به انتقالم لطمه ای نزنه خیلی ازتون ممنونم الهی به خواسته هاتون برسید امشب برای همتون حدیث کسا میخونم انشالله قابل باشم....

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم پسرت چطورههه     لی لا جان یه سوال، من شکمم در طول روز که غذا و آب میخورم پوستش خی ...

راستش من انقباض اصلا نداشتم، اما شنیدم کل شکم سفت میشه برای حدود مثلا یک دقیقه, بعدش دوباره شل میشه. کاش به دکترت بگی چون دوقلو داری. بیشتر مراقب باش. البته اگرم انقباض باشه نگرانی نداره چون دکتر پودر منیزیم میده کنترل میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم پسرت چطورههه     لی لا جان یه سوال، من شکمم در طول روز که غذا و آب میخورم پوستش خی ...

سلام عزیزم ، برای منم اینجوری میشه دقیقا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍