2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
٦۰ کیلوام برا من چهار تا نوشت اینترالیپید رو بچه ها گفتن جایگزین میکنن ب دکتر شاکریان گفتم. گفت نه ...

پس خوبه شما سوال کردین تو ذهنم بود برم بپرسم ازشون

اخه این سرم رو اگه زدیم فکر کنم باید تا چهارماهگی برنیم اون وقت گیر نمیاد چیکار کنیم 

میگن تو بازار ازادش پیدا میشه دونه 4 تومن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من امروز سجاد رفتم نسخه رو دید گفت نداریم گفت اخرین توزیعمون چهارشنبه بوده

منم چندبار سجاد رفتم ولی فکر نکنم فایده داشته باشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بد نیستم تو چطوری؟ آها پس اینطور که میگی ربطی ب نرمال بودن نداره بقول تو مقایسه کرده. ا ...

نگران نکن خودت رو عزیزم انشالله که پیدا میکنی 

هلال احمر سر زدی ؟

مامان سوفی فکر کنم تونست پیدا کنه میخوای ازش بپرس 

نمیخوای یه ویزیت پیش دکتر ایمونولوژی رویان بشی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس خوبه شما سوال کردین تو ذهنم بود برم بپرسم ازشون اخه این سرم رو اگه زدیم فکر کنم باید تا چهارم ...

اره دکتر گفت باید بعدشم ادامه بدی..نمیدونم راهش چیه آزاد هم نمیتونم بخرم

فکر کنم اگه داروخانه سجاد شرایطی داشت بهم میگفت. حس میکنم واقعا تموم کردن

واسه گونال همه داروخونه ها میگفتن نداریم و نمیاد اما الان نمیگن نایابه میگن نمیدونیم توزیعش کی هست

داروخانه هلال احمرم رفتم گفت سه ماهه نداریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نگران نکن خودت رو عزیزم انشالله که پیدا میکنی  هلال احمر سر زدی ؟ مامان سوفی فکر کنم تونست پی ...

امیدوارم پیدا بشه هنوز امید دارم

هلال احمر رفتم گفت سه ماهه نداریم

مامان سوفی خیلی گرون خریده بود یعنی ب پول ما زیاد میشه 

نمیتونم ۲۰ میلیون هزینه کنم

داروخانه سجاد اصفهان رفتم گفت اخرین توزیعمون چهارشنبه بوده امیدوار شدم ک هفته پیش تو بازار بوده شاید دوباره بیارن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلااااممم مامان خانوم گل خوبی? چشمم حتماممنون گاهی من ازخواب پامیشم یکهوقلبم میاددهنم نمیدونم چمه که ...

خوبم ممنون عزیزم...استرس که هست من از شدت استرس گاهی خواب ناجور میدیدم ولی خوبه که با فیلم و کتاب و چیزای سرگرم کننده فکرتو مشغول کنی...

آفرین دیگه وقتش بود من دیگه روز ۵ یا ۶ رفتم حمام داشتم از کثافت میمردم😂😂

نگران نکن خودت رو عزیزم انشالله که پیدا میکنی  هلال احمر سر زدی ؟ مامان سوفی فکر کنم تونست پی ...

ایمونولوژیست روزای شنبه نیست. منم وقتام همیشه شنبه ست وقت بعدیم هم شنبه ست. یکی از خانومایی ک رویان میاد سی دی مارکرهاش مشکل داشت سابقه ی انتقال منفی و سقط ام داشت ولی راضی نشدن بهش سرم بدن. بخاطر همین داره میره دکترعارفی که دوباره سیکل پانکچر رو شروع کنه

من

امروز رفتم به دکتر گفتم خراش میخوام و هچینگ...گفت انتقال اولته خراش نمیدیم هچینگ هم براهمه جنین ها خودشون انجام میدن.....بنر قیمت ها را هم کنده بودن گفتن میخوان افزایش بدن  خدا به داد ماهایی برسه که تو این مراکز هی باید عمرو پولمون رو بدیم

بانو شما مرکز مشتاق میری؟؟

نه عزیزم از اصفهان میرم رویان