2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
ایمونولوژیست روزای شنبه نیست. منم وقتام همیشه شنبه ست وقت بعدیم هم شنبه ست. یکی از خانومایی ک رویان ...

چه قدر بده اینجور .من نمیدونم چرا اینقدر اختلاف نظر بین دکترها هست .فکر کنم تیم دکتر نصر هم تجویز نمیکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز رفتم به دکتر گفتم خراش میخوام و هچینگ...گفت انتقال اولته خراش نمیدیم هچینگ هم براهمه جنین ها خ ...

دیگه مملکت بی صاحاب همینه عزیزم باید بسوزیم و بسازیم...خوبه که برات هچینگ انجام میدن خیلی روش خوب و موثریه

انشاالله تو همین انتقال نی نیا میان تو دلت و راحت میشی از شر این دکترا و مراکز توکل بر خدا

دیگه مملکت بی صاحاب همینه عزیزم باید بسوزیم و بسازیم...خوبه که برات هچینگ انجام میدن خیلی روش خوب و ...

شما بارداری درسته؟؟؟تورو خدا برام خیلی دعا کن بچه ها اینجا همشون دل شکسته ان اما گاهی ادم حالش بدتر میشه....من الان اون ادم حال بده ام...از شلوغی مرکزو استرسو حجم زیاد دارو و هزینه بالاو بداخلاقیاو ترس و دلهره نکنه نشه و....همشون جمع شدن حالم هیچ خوب نیست

سلامت باشی گلم النوا رو امروز زدم. از فردا هم باید سینال و پی دی هومونگ رو بزنم روش نوشته ۷۵ واحد. ا ...

عزیزم بسلامتی . انشالله به آرزوهات برسی . بیای و آزمایش مثبتتو بزاری برامون 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام خوبی؟ من الان از پیش دکترم میام برای سری دوم تزریق ivig  همه آزمایش‌های اخیرم رو دید،گفت ...

مرسی عزیزم که گفتی انشالله همه چیز برات عالی پیش میره ❤️

نمی دونم واقعا... منهم مثل خودت هرکاری که دکتر بگه انجام میدم

یعنی یک دوره برات کافی بوده؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها کسی میدونه ضخامت هر چند روز ی بار افزایش پیدا می کنه؟ مثلا من روز 10 پریودی ضخامتم 10 بود و ر ...

نه عزیزم فرمول خاصی نداره

اما بعد از شروع پروژسترون دیگه رشد نمیکنه

و تقریبا همون میمونه

احتمالا تا روزیکه پذوژسترون زدی ۱۲ شده بوده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اين كه همه اش نرمال بود يا خدا از روي چي اينو بهت كفته نكنه جواب هاي ما نرمال باسه ولي ببريم پيش ايم ...

ببخشید متوجه نشدم چی گفتید؟

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
اين كه همه اش نرمال بود يا خدا از روي چي اينو بهت كفته نكنه جواب هاي ما نرمال باسه ولي ببريم پيش ايم ...

آهان آزمایش خودتون رو دارید میگین

احتمالا عدد ترکیب CD16+CD56 مشکل داره

مرسی عزیزم که گفتی انشالله همه چیز برات عالی پیش میره ❤️ نمی دونم واقعا... منهم مثل خودت هرکاری که ...

ممنونم عزیزم

والا من ۱۰ فروردین تزریق کردم

دکتر خودم اروپاست هنوز هم نیومده من توی عید رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت حتمااا باید بزنی بدو برو تهیه کن بیا بیمارستان

.

دیروز دستیار پزشکم باهاش تماس گرفت صدای دکتر رو میشنیدم

شرایطم رو توضیح داد، دکتر گفت الان لازم نداره همون عید هم نباید میزده

نمیدونم شاید چون ivf  نبودم؟

چند بار ازم پرسید درد،گرفتگی کمر و شکم نداری؟لکه بینی نداری؟قلب تشکیل شده؟ 

گفت هپارین،آسپیرین و پردنیزولون رو استفاده کن

سلام خانوما، نماز روزه هاتون قبول! لطفا اگه وقت اذان جایی تو دعاهاتون بود، منم یاد کنید. خیلی محتاجم ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خدا بهت صبر بده تا بتونی قوی تر به راحت ادامه بدی