2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
فردا میرم ازامیش میدم.اما شنیدم میگن تو خونه درمان بشید بهتره.چون‌ خیلیا کرونا ضعیف گرفتنو رفتن بیما ...

آره عزيزم، ميگم يعني خيالت راحت باشه بابت انتقال. آب هويج و سوپ و آش و مايعات فراوان بخوريد، ويتامين ث جوشان روزي يدونه بخوريد. 

دارويي كه براتون خوبه آزيترومايسين هست ولي خب چون انتقال داري هر دارويي نميتوني بخوري. داروي امام كاظم اگه بتوني بگيري و مصرف كني عاليه. آب نمك با نمك دريا هم خوبه و بخور جوش شيرين.

بازم بستگي به آزمايشت داره عزيزم. نگران نباش فعلا فقط سوپ و مايعات رو بخوريد، انشاالله رفع ميشه و به انتقالت ميرسي🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعت ۹بهم جواب داد گفت آمپول ویتامین دی رو بزن و برای tpoهم گفت خوبه دارو نمیخاد

خداروشكر عزيزم خيالت راحت شد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وای قرصا خیلی زیادن اصلا هرکارمیکنم نمیتونم تنظیم کنم که حداقل یه ساعت فاصله بیفته ...باید صبح زود ب ...

عزيزم داروهاتو حتما جدول بندي كن روي كاغذ.و ساعتش رو بنويس و روي گوشيت حتما آلارم بزار، اينجوري درگيري فكري كمتري داري 

فردا میرم ازامیش میدم.اما شنیدم میگن تو خونه درمان بشید بهتره.چون‌ خیلیا کرونا ضعیف گرفتنو رفتن بیما ...

عزيزم اصلا بيمارستان نرو، نگرانت شدم. برو آزمايشگاه، آزمايش بده. انشاالله منفي باشه. بي خبر نذاريمون 

سلام عزیزم بد نیستم تو چطوری؟ آها پس اینطور که میگی ربطی ب نرمال بودن نداره بقول تو مقایسه کرده. ا ...

میگم اگه سرم رو پیدا نگنید انتقال نمیدید ؟؟

منم نمیدونم چیکار کنم

این سرم واسه بیمارهای کرونایی بدحال تجویز میشه به این دلیله که کمیاب شده و تا کرونا هست گیر نمیاد من خیلی جاها رفتم 

از طرفی دکتر زنان اصلا به این سرم اعتقاد ندارن خودم حضورا از دکتر کلانتری پرسیدم گفتم گیرم نمیاد این سرم گفت مهم نیست 

فعلا پردنیزولون و هیدروکسی میخورم 

نمیدونم چیکار کنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
میگم اگه سرم رو پیدا نگنید انتقال نمیدید ؟؟ منم نمیدونم چیکار کنم این سرم واسه بیمارهای کرونایی بد ...

عزیزم داشتم دایرکت بهت پیام میدادم

آره متاسفانه مجبورم همین جور پیش برم و امپولارو بزنم تا اخر ماه ک انتقالمه

اگه گیرم نیومد انتقال رو کنسل کنم. چون مطمینن منفی میشم

رویان هم اصلا به ivig معتقد نیست ولی خودمون باید حواسمون ب خودمون باشه برا همین دکتر زنانم رو در جریان نمیزارم

دکتر شاکریان که گفت گیر میاد هر چی بهش گفتم پیدا نمیشه گفت نه این خبرا نیست یه مدتیه دوباره دردسترس شده

بهت نگفت هیدروکسی رو چ ساعتی استفاده کنی؟

منم برم پردنیزولون بخرم. 

وای چه بد نمیدونستم موارد مصرف این سرم چیه! واقعا این ویروس لعنتی همه چی رو تحت شعاع قرار داده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم داشتم دایرکت بهت پیام میدادم آره متاسفانه مجبورم همین جور پیش برم و امپولارو بزنم تا اخر ماه ...

هیدروکسی هر 12 ساعت یکی 

سابقه سقط داشتی تا حالا؟؟

اگه سابقه دو بار سقط داشته باشی سرم میتونی گیر بیاری

هیدروکسی هر 12 ساعت یکی  سابقه سقط داشتی تا حالا؟؟ اگه سابقه دو بار سقط داشته باشی سرم میتونی ...

نه عزیزم انتقال اولمه

کجا باید مراجعه کنم؟

کی بهت گفت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم داشتم دایرکت بهت پیام میدادم آره متاسفانه مجبورم همین جور پیش برم و امپولارو بزنم تا اخر ماه ...

یکی از بچه های اینجا دکترش یه سرم دیگه واسش تجویز کرده بود گفته بود جایگزین این سرم

شاکریان چندتا سرم نوشت ؟؟

یکی از بچه های اینجا دکترش یه سرم دیگه واسش تجویز کرده بود گفته بود جایگزین این سرم شاکریان چندت ...

٦۰ کیلوام برا من چهار تا نوشت

اینترالیپید رو بچه ها گفتن جایگزین میکنن

ب دکتر شاکریان گفتم. گفت نه برو ivig پیدا کن

نه عزیزم انتقال اولمه کجا باید مراجعه کنم؟ کی بهت گفت؟

یه خانم دیدم گرفته 

گفتم از کجا گرفتین گفت رفتم تامین اجتماعی پرونده سه تا سقط هم بردم حواله بهم دادن از داروخانه امام سجاد خریدم

منم رفتم تامین اجتماعی پرونده انتقال ناموفق هم بردم گفت باید پرونده پزشکی دو تا سقط بیاری و تاییده دکتر

یه خانم دیدم گرفته  گفتم از کجا گرفتین گفت رفتم تامین اجتماعی پرونده سه تا سقط هم بردم حواله ب ...

من امروز سجاد رفتم

نسخه رو دید گفت نداریم

گفت اخرین توزیعمون چهارشنبه بوده

یه خانم دیدم گرفته  گفتم از کجا گرفتین گفت رفتم تامین اجتماعی پرونده سه تا سقط هم بردم حواله ب ...

عجب حتما باید این همه عمر و وقتمون سر انتقال بره ک بهمون سرم برسونن!!

خدایا