2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست
اره واقعا همش تقصیر وسواس به خرج دادنامه مثلا خواستم تایید بگیرم که دکتر اولی درست گفته باشه یوقت نک ...

عزیز دلم توکلت به خدا باشه

نگران نباش بسپارش به خدا مطمئن باش بهترینا برات اتفاق میفته

ما که دیگه تو این مسیر هستیم این چیزا باید برامون عادی باشه

من به خودم میگم مثلا رفتم گفت آندومترت رشد نکرده سیکل کنسل 

چی میشه مگه 

حتما خدا خودش میدونه کی  بهترین زمانشه

ولی الهی به وقت همین ماه عزیز

هممون تا آخر بهار تابستون تو دلمون یه فسقلی باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم توکلت به خدا باشه نگران نباش بسپارش به خدا مطمئن باش بهترینا برات اتفاق میفته ما که دیگه ...

الهی آمییین عزیزم.

توکل به خدا مرسی از دلداریت 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم خوبی ؟رفتی پیش همون دکتر که آزمایشات رو نوشت ؟آخه چرا سرم ؟یعنی پردنیزولون کافی نیست  ...

سلام عزیزم بد نیستم

تو چطوری؟

آها پس اینطور که میگی ربطی ب نرمال بودن نداره بقول تو مقایسه کرده. اصطلاحی که بکار برد دقیق یادم نیست ولی یه چیزی مثل اینکه بگه سی دی مارکرات داغونه

یعنی احتمالا کار از پردنیزولون گذشته

خودم ب دکتر گفتم پردنیزولون. بعد اسم یه قرص دیگه رو اورد ک به گوشم آشنا بود. ولی برا من ننوشت

خیلی ذهنم درگیر شده ولی احتمال داره سرم پیدا بشه. اطلاعات دارویی نگفت نمیاد گفت ب تازگی توزیع شده ولی فعلا هیچ جا موجود نیست. 

حالا من باید همینجور داروهامو استفاده کنم ببینم پیدا میکنم یا نه

اگه پیدا نشد با وجود این همه دارو باید کنسل کنم

وای فرتیل سی رو بگو که اینقدر خوردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
 ليوتيروكسين با اسپرين و انتي اكسيدان ها تداخل نداره ولي با كلسيم ، آهن و تخم كتان و داروهاي ...

عزیزم کلسیم با آهن تداخل داره 

ولی بنظرت اسپرین با آهن تداخل داره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها سلام امروز رفتم فوق تخصص آلرژی وایمونولوژی بهم گفت ivig باید بزنی. ازش پرسیدم بخاطر یکی از ...

اين كه همه اش نرمال بود يا خدا از روي چي اينو بهت كفته نكنه جواب هاي ما نرمال باسه ولي ببريم پيش ايمونولوژيست بگه نرمال نيست 

سلام خوبی؟ من الان از پیش دکترم میام برای سری دوم تزریق ivig  همه آزمایش‌های اخیرم رو دید،گفت ...

سلام

شما سری اول ivig رو راحت گیر آوردی؟ کی خریدی؟ هزینه اش با دفترچه رو میدونی؟

اين كه همه اش نرمال بود يا خدا از روي چي اينو بهت كفته نكنه جواب هاي ما نرمال باسه ولي ببريم پيش ايم ...

آره متاسفانه

بقول آستاره حتما فاکتورارو مقایسه میکنن کاری ب رنج نرمال نداره.

ازمایش ک میدین حتما ب دکتر نشون بدین ضرر نداره