2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
ولی هر دو دکتر من متفورمین رو هیچوقت برام قطع نکردن فک نمیکنم گلم متفورمین ربطی داشته باشه ها. من ه ...

متفورمين گفتم براي عكس رنگي قطع ميشه نه براي پانكچر 

متفورمين با داروهاي عكس رنگي تداخل داره

ببین دکترت چی میگه من شنیدم تا مثبت شدن میشه ادامه دادو بعدش باید قطع کرد ولی بازم روز انتقال از دک ...

سلام خوبی؟

من الان از پیش دکترم میام برای سری دوم تزریق ivig 

همه آزمایش‌های اخیرم رو دید،گفت دل درد و کمر درد نداری؟گفتم نه

گفت لکه بینی چی؟گفتم نه

گفت سرم احتیاج نداری، فقط قرصها رو ادامه بده

اگه مشکلی پیش اومد یا درد داشتی بیا تا دوباره سرم رو شروع کنیم

.

گفتم بهت بگم،انگار اگه همه چیز اوکی باشه تزریق سرم لزوما هر ماهه نیست

باید دید وضعیت بدن چطوره

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اون ماما هست من فکردم اینا دارن تخصص دکتری میکرن خاک واقعا خاک اینقد این بی ادبه که هرررررر چقد ر ...

چه بامزه گفتی جوجه 😅

واقعا بعضی از این ماما ها خیلی گوشتلخ  هستن منم این تجربه رو با یکی از ماماهای  دکتر عارفی داشتم وای که چقدر گوشتلخ بود 😂

در اندک من تویی فراوان یارب..
متفورمين گفتم براي عكس رنگي قطع ميشه نه براي پانكچر  متفورمين با داروهاي عكس رنگي تداخل داره

ااا اونموقع که عکسم گرفتم دکتر عارفی بمن نگفت واقعاکه 😔😪

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها سلام

امروز رفتم فوق تخصص آلرژی وایمونولوژی

بهم گفت ivig باید بزنی.

ازش پرسیدم بخاطر یکی از فاکتورام ک مثبت نیست ولی عددش یکمی بالاتر از نرماله؟

گفت نه. سی دی مارکرات خوب نیست

ب دکتر گفتم آخه عددشون نرماله گفت نمیتونم توضیح بدم ولی تشخیصم اینه

حالا شما ازمایش منو ببینید

دوستانی ک سی دی مارکرهاشون مشکل داشته لطفا راهنمایی کنید. مال شما نرمال بوده؟

آخه مال من حتی مرز هم نیست

https://uupload.ir/files/j5dy_۲۰۲۱۰۴۲۴_۱۹۳۳۵۷.jpg

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من زنگ زدم منشی الان قبول نکرد گفت باید بیای ویزیت بشی  گفتم دکتر گفته تاریخ پریودیم رو ...

جواب رو كي بهت ميده؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
یعنی من میرم میزنم همش میره تو؟؟؟وای خوبه که نمیدیذماااا اخه درد نداره که...حالا یه بار امتحان کنم ب ...

بگو شوهرت بزنه عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
پس اون ماما هست من فکردم اینا دارن تخصص دکتری میکرن خاک واقعا خاک اینقد این بی ادبه که هرررررر چقد ر ...

با تو چیکار کرد مگه 😒

منم باید بزارم کارام که تموم شد  حالشو یه جور بگیرم کلی استرس ب من وارد میکنه 

من فک کردم با من اینجوری فقط 🙄 

خیر سرش مامائه اره 

یه سری بهش گفتم خانم منشی گفت من ماما هستم 

یعنی هر سری میریم ابن سینا میگم خدایا نمیشه کاری بکنی یه روز اینجور جاها خالی از ادم باشه 

خدا هیچ بنده ای رو محتاج غیر خودش نکنه 

چه بامزه گفتی جوجه 😅 واقعا بعضی از این ماما ها خیلی گوشتلخ  هستن منم این تجربه رو با یکی از م ...

😂😂😂😂😂 خودمم خندم گرفت آخه نیم وجب قدشه احترام بزرگتر رو نداره بی ادب اینقد حرصم گرفت ازش والا به خدا دقیق گوشتلخن🤭🤭 منم عینه این لاتا😁😁

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
با تو چیکار کرد مگه 😒 منم باید بزارم کارام که تموم شد  حالشو یه جور بگیرم کلی استرس ب من وارد ...

اینقد باهام بد حرف زد که روم‌نمیشه برات تعریف کنم فقط فهمیدم چیزی از شعور نداره ولی عالی بهش گفتی منشی این از صدتا فحش براش بدتره😂😂😂😂😂 یادم باشه دفعه بعد بهش بگم خانم منشی 🤭 والا اینا باید به آدم احترام بذارن من یادمه جاهای دولتی محل آدم نمیدن اینا بایدفرش قرمز برای ما پهن کنن والا. الام اینجا با بیمارستان مهدیه یا آرش چه فرقی داره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان من وارد سیکل ivf شدم

از روز دوم پریودی تا چهارم روزی 150 واحد سینال زدم روز پنجم پریودی دکترم بعلت شدت کرونا مطب رو تعطیل کرد و من با کلی دردسر پیش دکتر عمویی نوبت گرفتم و از پنج پریودی دکتر دوز

سینال رو نصف کرد یعنی 75 واحد و بعلاوه شبی یک عدد hmg امروز یعنی هشت پریودی که رفتم سونو دکتر گفت 26 تا تخمک داری و یه داروی دیگه اضاف کرد اسمش ستروتاید هست گفته اینا رو تا سه شنبه ادامه بدم

به نظرتون چیکار کنم همه تخمک ها تپل و عالی باشن؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین