2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انشالله عزیزم. سختی زیاد کشیدم ولی خب منطقی هم نگاه میکنم انتقال اولمه با این شرایط افتضاحه همسرم زی ...

اره میدونم ولی تو رو روزاولم گفتم اماانگارخوشت میاداشتباه منوتکرارکنی؟؟! توجنینتو باور نداری. باورش کن براش رشدکنه.

نترس چیزی نیست اینها بخاطر داروهاست. منم امروز کلی درد پریودداشتم نصف شب گفتم الانه که پریودشم

اره میدونم ولی تو رو روزاولم گفتم اماانگارخوشت میاداشتباه منوتکرارکنی؟؟! توجنینتو باور نداری. باورش ...

باشه عزیزم تلاشمون میکنم. مرسی❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خیرببینی الهی خودت بیای دلمونو شاده شاد کنی منم کلی برات دعا میکنم گریه نکن شما الان نی نی داری ...

قربونت برم کمترین کاریه ازم برمیادبراتون. 

یعنی برای نی نی هابده؟ اولین بار بود امروز گریه کردم ازخدا خواستم نگهشون داره برام

قربونت برم کمترین کاریه ازم برمیادبراتون.  یعنی برای نی نی هابده؟ اولین بار بود امروز گریه کرد ...

عزیزم بد نی نگران نشو بعضی موقعها  گریه آدمو آروم میکنه الان دیگه آروم شدی حالا دیگه به چیزای بد فکر نکن فقط به این فکر کن که مادر شدی گلم 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم بد نی نگران نشو بعضی موقعها  گریه آدمو آروم میکنه الان دیگه آروم شدی حالا دیگه به چیزای ب ...

اره خدایی اروم شدم گریه خوبه کاش میشد برم حرم اقا یه دل سیرحرم بشینم وبرای همه دعاکنم

چشم مثبت فکرمیکنم اینقدرهم دوستشون دارم خخخ به دوقلوفکرمیکنم😁😁😂😂

افرین عزیزم روحیتونگه دارگلم. منم یکم گریه کردم سبک شدما خواستی ازخودخدابخواه برات حفظش کنه. ایت الک ...

حتما عزیزم الان سه تا میخونم یکی واسه مهربون ۲۱. یکی واسه بچه های چشم انتظار گروه. یکی واسه خودم. من فقط در خونه ی خدا رو زدم میدونم اگه بخدا با هر شرایطی میشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
حتما عزیزم الان سه تا میخونم یکی واسه مهربون ۲۱. یکی واسه بچه های چشم انتظار گروه. یکی واسه خودم. من ...

عزیزدلممییی ممنون فدای توبشم, خوشحالم کردی😍😍😍راستشو بخوای من شنیدم5تابخونی خداوند خودش مواظبت میکنه پنج تابخون. منم هروز5تاواسه نی نی ها و بعد برای همه هم میخونم

عزیزم آسپرین حتی کسایی که میخورن یکی دو هفته قبل از هر عملی باید قطع کنن بخاطر جلوگیری از خونری ...

راستی نازنین جون آمپول النوا رو خودتون زدید یا رفتی بیرون

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره خدایی اروم شدم گریه خوبه کاش میشد برم حرم اقا یه دل سیرحرم بشینم وبرای همه دعاکنم چشم مثبت فکرم ...

ایشالله ایشالله خدا بهت دوقلو بده یه دختر یه پسر که از دو نوعشم داشته باشی 😅

توکل به ذات پاک خدای مهربون انشالله از این به بعد زندگی هامون بی سختی باشه و سراسر خوشی باشه برامون.

در اندک من تویی فراوان یارب..
من تی پی او خونم نرمال عزیزم. تیروئیدتون یعنی بخاطر استرادیوله که بالارفته دکترتون اینو بهتون گفت؟ ...

عزیزم الان پیامها رو خوندم. راستش من یه تجربه درب و داغون شدن تیرویید به خاطر دستکاری دوز رو دارم. بدترین کار اینه آدم سرخود یا حتی به توصیه پزشک زنان داروشو تغییر بده. من چند ماه استرس کشیدم تا تنظیم شد. چون دکتر زنانم بهم گفت واااای چقد دوز داروت بالاست، از دکتر فلانی بعیده اینو بده. در حالیکه اون دکتر داشت دنبال دوز مناسبم میگشت تا بهترین تصمیم رو بگیره. 

الان که انشالله اشتباه شده. احتمالا انتقال به تعویق نیفته و فقط زودتر کنترلش کنن ❤️

سلام گلم ممنون تو خوبی؟ نگو اینجوری عزیزم شماها از همه با معرفت تر هستین مهربون جون بدترین روزای زن ...

اخ اخ چقد میفهممت... من که ۵ هفته منتظر جواب آمنیو بودم!! الان همش میگم خدا انشالله به همه یه بارداری راحت بده. واقعا دیگه فقط دعای مثبت شدن کفایت نمیکنه 😅

ایشالله ایشالله خدا بهت دوقلو بده یه دختر یه پسر که از دو نوعشم داشته باشی 😅 توکل به ذات پاک خدای ...

الهی امین عزیزدلممم. وای اره جورمیشه جنس هرچی خدابخوادقشنگه, کلی ارومم کردین مرسی. حال خودت چطورشده? بهترشدی؟ بسپربخدا