2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
به خدا استرسي كه تو اين اي واي اف كشيدم تو ٦ سال كه بچه بزرگ كردم نكشيدم هر بار يه دغدغه جديد د ...

ایشالله عزیزم . واقعا پروسه دردآوریه  منم از نظر روحی و جسمی این مدت آی وی اف انقد استرس کشیدم داغون شدم کلی ریزش مو گرفتم سه کیلو نیم هم وزنم بعد خوردن داروها و زدن این امپولا زیاد شد همش به کنار مهم نیست فقط مادر بشم خدا بهم یه بچه سالم بده بیست کیلو چاقم بشم اشکال نداره اینا درست شدنیه ولی از اینکه هی داره سنگ جلو پام میفته کلافه دارم میشم واقعا دیگه کم آوردم که باز بخوام از اول شروع کنم باز خدای نکرده کنسل شه باز قرص باز سونو...

خدایا خودت بهمون رحم کن کافیه دیگه خسته شدم بخدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلی ازت ممنونم گلم پیاماتو خوندم بسلامتی سیکل رو شروع کردی برات حمد میخونم انشالله بی حرف پیش به خو ...

الان نگاه كردم  لوتيروكسين  با داروهاي كه تداخل داره گفته ٤ ساعت  فاصله باشه مكمل اهن كلسيم إنتي أسيد ها داروهاي ضد انعقاد خون اسپرين 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ازت ممنونم گلم پیاماتو خوندم بسلامتی سیکل رو شروع کردی برات حمد میخونم انشالله بی حرف پیش به خو ...

عزیزمی مرسی از دعات فدات شم خیلی ممنونم منم ساعت ۷ جواب تست کرونام میاد استرس دارم درکت میکنم خیلی آدم نگران‌میشه منم از اسفند تا حالا منتطر بودم سیکل رو شروع کنم حالا امیدوارم منفی بشه به همین خاطر درکت میکنم گلم. خیلییییییی دعات‌میکنم انشالله فردا خوش خبری و انتقال میدی و جواب مثبت😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزيزم اروم باش ايشاله اشتباه شده عددش بيشتر از ٥ بود؟

بله متاسفانه شش بود جالبه وسط فروردین آز دادم دونیم بود قبلش بهمن ما چهاردهم بود حالا تا ببینم آزمایشگاه دنا چنده مرسی گلم از همدردی خدا ایشالله بهت بزودی زود یه پسر صحیح سالم بده برات حمد میخونم الان.

امروز روز سه بود که رفتم و سونو شدم و داروهامو شروع میکنم و بهم گفتن پنجشنبه دوباره بیام برای سونو م ...

ايشاله كلي تخمك وجنين برات تشكيل ميشه بي دي هوموك  وسينال داشتم ولي النوا نداشتم 

[QUOTE=187296519]رفتم آزمایش دادم دوباره ولی ازم نپرسیدن چه دارویی میخورم منم نگفتم . دکتر غدد میدون ...

داده بودم گلم دهم فروردین دادم دو نیم بود باز چون دوز دارومو عوض کردن گفتن باز بدم که اینجوری شد

بله متاسفانه شش بود جالبه وسط فروردین آز دادم دونیم بود قبلش بهمن ما چهاردهم بود حالا تا ببینم آزمای ...

ممنون عزيزم احتمالا اشتباه. شده چون قرص خوردي اينقد بالا نميره  ايشاله خودت هم به سلامتي انتقال ميدي وخبر مثبت شدنت رو  بهمون ميدي 

مگه میشه دکتر نوشته باشه اما اونا نداده باشن؟ تمام صفحات رو ببین. اون برگه فاکتور ازمایشگاه رو ببین ...

دارچین جون الان جوابش اومد 

Tsh 1/86

T3وT4هم سطح نرمال بودن 

یعنی بااین وجود که تی پی او ۶۵هست دارو نمیدن؟

الان نگاه كردم  لوتيروكسين  با داروهاي كه تداخل داره گفته ٤ ساعت  فاصله باش ...

صبح ناشتا میخوردم لووتیروکسین رو 

آسپرین شب میخوردم 

با فاصله نیم ساعت بعد لوو فقط متفورمین بود که میخوردم یکساعت بعدشم استرادیول ویتامینهامو که دی و فولیک اسید بود اینارو بعد نهار میخوردم

عزیزمی مرسی از دعات فدات شم خیلی ممنونم منم ساعت ۷ جواب تست کرونام میاد استرس دارم درکت میکنم خیلی آ ...

خیلی ازت ممنونم خدا خیرت بده منم فقط نگران کرونام بودم که اون خداروشکر منفی بود به تنها چیزی که فکر نمیکردم تیروئید بود سه ساله نرماله  بعد الان باید یهو اینهمه. توکل بخدا شمام کرونات منفیه به دلم افتاده عزیزم ایشالله به خیر و خوشی میری پانکچر توکل به خدا

خیلی ازت ممنونم خدا خیرت بده منم فقط نگران کرونام بودم که اون خداروشکر منفی بود به تنها چیزی که فکر ...

قربون دل پاکت انشالله شما هم از الان تا فردا غصه نخور با آرامش دعا و قران بخون اگه آرومت میکنه انشالله که عددش عالیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزيز دلم ويتامين دي ٣٠، لب مرز هستي احتمالا بهت يا ميگن خوبه يا ميگن قرص ١٠٠٠ روزانه بخوري. شنبه زنگ ...

عزیزم من زنگ زدم منشی الان قبول نکرد گفت باید بیای ویزیت بشی 

گفتم دکتر گفته تاریخ پریودیم رو بهش بگم دیگه باکلی اصرار عجله ای نوشت 

بهش گفتم من حاضرم آنلاین ویزیت پرداخت کنم اما جواب بدن 

نه به خاطر یه ازمایش از شیراز بیام تهران