2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدي يعني برم معاينه بشم؟ قبل انتقال متوجه شدي؟

برا من که اینجوری شد تو هیچ کدوم از سونو ها نگفتن. اگه میخوای مطئن بشی اره معاینه شو. نه من اسفند انتقالم منفی شد. الانم منتظرم یکم عفونت و.. درمان بشه بعد برم برا انتقال دوم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
در ضمن دکتر هم که میرم میگن هیچی نیست و نمونه برداری هم کردن،اصلا سرفه ای نیست که با شربت درست بشه

عزیزم تو برگه ای که مرکزمون بهمون داده نوشته سرفه. عطسه. خندیدن. مدل خوابیدن. دستشویی ایرانی رفتن هیچ تاثیری نداره. اگه بخواد بگیره میگیره انشالله. تازه الان که میگن اصلا استراحت مطلق هم نباشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
هر چیز جدیدی که قبلا نمی خوردی و الان داری میخوری باعثشه دیگه. بنظرم همون قرصهاست دلیلش. اینجور وقته ...

ممنونم باشه حتما. البته فک کنم پریودم جلو انداخته. 7-8 روز مونده ولی عصری خون دیدم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واي تو چقدر دلت كتك ميخواد اخه دختر چرا همچين ميكني با خودت زودتر بشم يعني چي اخه😒😒😒😒اخ خدايا نز ...

قربون دستت رفتنی ی دونه هم از طرف من گیسشو بکش.  

جوووووووووووووووونم چ دعایی.  

ای بابا بیخیال عزیزم تو این  شرایطت نباید حرص بخوری واسترس داشته باشی ..خدا جوابشونو میده

چشم عزیزم دیگه قول میدم حرص نخورم انشالله. اره واقعا درست میگی حق باتوه, نصیحتم کنیدعاقل بشم. وای امروز هم کمرم زده به پهلوهام😁😁😁

سلام دوستان خوبید؟ امروز یک فشاری وارد شد بهم حرص شدید فشارم شد14 روی9 وضربان106 میگم های برای جنین ...

عزیزم حرص و جوش نخور اینقدر الکی خودتو اذیت نکن قندت خوبه فشارت یکم بالاس 

خدایا شکرت