2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنونم قربونت برم امشب یهو خیلی دلم گرفته تلویزیون حرم اباعبدالله نشون میده نشستم گریه میکنم میگم یا ...

تو رو خدا با دل شکسته ات برا منم دعا کن ...من امروز پریود شدم دیگه شنبه باید برم تو سیکل ان شالله....ان شالله همه بچه ها اینجا مثبت میشن دلشون شاد میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم تو شهر خودم پانکچر شدم که از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین برام تشکیل که اونم انتقال دادن و منف ...

منم دقیقا مثل شما میزان درگیری اندو داشتم و دقیقا مثل شما 17 تا تخمک که سه تاش نابالغ بود بقیه خوب بودن در نهایت 12 جنین داشتم

پس قطعی نمیشه گفت عمل مگر تومور مارکر ها نرمال نباشن

یادمه پادمهر به منم گفت قطعا عمل کنم و لوله هام رو کات کنن ولی مشایخی بعد از کلی بررسی گفت اول پانکچر و دوبار انتقال و بعد اگر نشد عمل و گفت عمل آندومتریوز خیلی درمانی هست که بحث هست برای انجامش یه عده میگن بهتره اول عمل باشه یه عده میگن نه بذار ببینیم شاید طرف با بارداری خوب بشه

و من با بارداری خوب خوب خوب شدن 

البته بگم اوضاع اسپرم همسرم خیلی خراب بود و علت ناباروری ما اسپرم بود و اگر اونا مشکل نداشتن من طبیعی حامله میشدم

زينبي جون ميشه خواهش كنم راهنماييم كني من چيكار كنم بنظرت با اين شرايط لازمه برم پيش دكترم ٩ هفته ه ...

عزیزم حتما با دکترت در تماس باش چون پیک کرونا هست میترسم بهت بگم تند تند بری دکتر ولی دو قلویی لک زیاد داره

خصوصا اگر انوکسا یا آسپرين هم باشه

اگر دکترت گفت حضوری برو وگرنه همون 11 اردیبهشت برو

دانش آزمایشگاه خوبیه ولی حالا یه ابن سینا یا مام بدین هم ضرر نداره مطمئنتره   مام دکتراش همه ف ...

خانمی پست شما رو شانسی دیدم ولی گفتم شاید به درد بقیه بخوره

دانش برای آزمایش اسپرم اصلا مناسب نیست فقط و فقط مراکز ناباروری باید آزمایش اسپرم انجام بشه

حتی کیت های دانش برای تیروئید هم خیلی وقته خوب نیست کلا آزمایش های هورمونی باروری تو نيلو و مراکز ناباروری معتبر هستن 

آزمایش اسپرم هم فقط در مراکز ناباروی

و در آخر ممنون که کمک میکنی با دوستان 😍😍😍

عزیزم حتما با دکترت در تماس باش چون پیک کرونا هست میترسم بهت بگم تند تند بری دکتر ولی دو قلویی لک زی ...

انوكسامو هفته ٦ بخاطر لك و خونريزي قطع كرد 

پراز استرسم😭😭 اين لكاي كوچيك هميشه نيستش گاهي روي دستمال ميبينم جاي نگراني نداره؟ هرروز يه داستاني دارم الحمدالله☹️🤕انواع ترشح هارو دارم تجربه ميكنم 😐

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان من با سونو شکمی امروز 7 هفته ام.اسفند انتقال داشتم.پریشب موقع افطار زیر دلم کمی درد داشت ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه 😍 😍 😍 😍 

گلم دوفاستون پروژسترون خوراکی هست و فعلا استفاده کن تا هر وقت دکترت بگه قطع کنی

کلا پروژسترون جلوی انقباض رحم رو میگیره واسه همین درد کم میشه 

خانمی پست شما رو شانسی دیدم ولی گفتم شاید به درد بقیه بخوره دانش برای آزمایش اسپرم اصلا مناسب نیست ...

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرنازماچطوره؟ عزیزم ببخشید من بازم سوال دارم

میگما من ازدیروز کمردرد شدم روز6انتقالم ازچیه؟ یکیم اینکه پرتقال ضررداره؟؟؟ 

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرنازماچطوره؟ عزیزم ببخشید من بازم سوال دارم میگما من ازدیروز کمردرد شدم روز6ا ...

سلام عزیزم مرسی مهربون اونم خوبه آقا شده حسابی

درد رو که بی خیال باش 

پرتقال و اینا هم مشکلی نداره نوش جون

کلا جز جگر همه چی بخور 😋😋😋😋

سلام عزیزم مرسی مهربون اونم خوبه آقا شده حسابی درد رو که بی خیال باش  پرتقال و اینا هم مشکلی ...

ای جانممم ماشلله خداحفظ کنه حالاشبیه کی هست گل پسرما؟ دیگه شیرخودتومیدی یانه؟ 

چشم میخورم پس, بچه ها گفتن ویتامین سی هست مضرره ترسیدم

خداروشکر 🤗 منم خیلی دوست دارم تخمکام زیاد بشه ولی با توجه به سابقه قبلی خیلی امیدی ندارم توکل بخدا ...

انشالله این بار تخمکا و جنین یا عالمه داشته باشی خوبیش اینه ایندفعه داروهاتو عوض میکنه شاید بهتر جواب بده انشالله. برات دعا میکنم دوست جونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤