2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزيزم فرتيل سي ام كه همه تا مثبت شدن ميخورن ويتامين c داره ولي باز من نميدونم

اهان باشه حله منم دارم میخورم دیگه. اح ول کن الکی استرس میدیم بخودمون خیابخواد نگه میداره تحت هرشرایطی

چند تا باید بزنیم در کل؟ دکترم به منم گفته باید موقع انتقال بزنم منتها هنوز ایران نیومده من هم میترس ...

عزیزم خودمم شماره و اسمشو ندارم چون کارهاشون غیر قانونیه با واسطه کار میکنند و به آشنا میدن

شرمنده ام بخدا 

بسته به تشخیص پزشک داره و وزنت، معمولا میگن برای هر ۲۰ کیلو یکی باید بزنی، مثلا من باید ۳ تا تزریق کنم هربار 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاننمم چشم شمادعاکن من اینبارباخبرای خوش وخوب بیام چشم نمیخورم دیگه البته فکرکنم تموم کنم زیاد نی ...

عزیزم حتما که با خبر خوب میای ما بی صبرانه منتظر شنیدن خبر بارداری شما و ماهنده جون هستیم. دیروز سر سفرم هم شما هم ماهنده جون رو که الان منتظر جواب آزمایشاتون  هستید کلی دعا کردم اگه قابل باشم البته ایشالله که با شنیدنش ماهم اندازه شما خوشحال میشیم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلااممم مامان خانم تبریک میگم قدم نورسیده ات مبارک انشالله موفقیتاشوببینی. ماهارودعاکردی؟ منم انتقال ...

سلام عزیزدلم خیییلی ممنونم،  باورکن خیلی یادت بودم  میدونم که شنبه انتقال دادی خودم سرم گرم شد نتونستم بهت تبریک بگم که کنجداتو اوردی الهی که هردوتاش برات دوتا نینی تپلی میشه 

عزیزم خودمم شماره و اسمشو ندارم چون کارهاشون غیر قانونیه با واسطه کار میکنند و به آشنا میدن شرمنده ...

چی هست میشه توضیح بدی اخه منم وزنم بالاست

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
عزیزم درمورد نزدیکی یادمه گفتی طبق دستور آمریکا از ده روز قبل رعایت میکنم اینو با دکتر ایرانت درمیو ...

من دیگه میدونم درستش اینه چرا بپرسم

حتما یه دلیلی داره تو امریکا اینو میگن

آره از ده روز قبل از انتقال نزدیکی نداشتیم شایدم یک هفته باید برم ببینم تو مدارکم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم خودمم شماره و اسمشو ندارم چون کارهاشون غیر قانونیه با واسطه کار میکنند و به آشنا میدن شرمنده ...

فدای تو. خیلی گرون میشه   حالا خود دکترم اگر گفت باید بخری می گیرم چاره چیه. دارم فکر می کنم با این پولها تا حالا میشد دو سه تا بچه بخرم به خدا   

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزدلم خیییلی ممنونم،  باورکن خیلی یادت بودم  میدونم که شنبه انتقال دادی خودم سرم گر ...

اییی جان دلم فدایی داری خواهرگلم. شرمندام کردی چه خوب میدونی بخداپیامتوخوندم گریم گرفت😭😭😭خیلی مهربونی خدابهت هرچی میخوای بده خدانی نی جان روحفظ کنه ودرسایه شمابزرگ بشه. اسم کوچولومون چیه؟ توکل بخدا خیلی امیدوارم اینبار. کمردردگرفتم ازدیروز

عزیزم حتما که با خبر خوب میای ما بی صبرانه منتظر شنیدن خبر بارداری شما و ماهنده جون هستیم. دیروز سر ...

قربونت برم انشالله قول دادم مثبت بشه اونروز فقط واسه همه صلوات بفرستم به هرحاجتی دارین. اره ادم واقعامیبینه ودستان مثبت شدن انگاری خودشم شده چون حس خوب داره اینکه یکی ازانتظارسخت دربیاد. انشالله بحق دقایق اذان همه حاجتروابشن وبچه دار. براتون ایت الکرسی میخونم شبم زیارت عاشورا به نیت اباعبدالله پنجشنبه اس دست خالی برنگردونه

من دیگه میدونم درستش اینه چرا بپرسم حتما یه دلیلی داره تو امریکا اینو میگن آره از ده روز قبل از ان ...

گلم ببخشید کلا نظرشون اینه کا ارضا شدنه مشکل داره یا اینکه ارضا شدن بدون دخول مشکلی نداره؟ شرمنده این سوالو پرسیدم برام سوال شد چون دکتر قبلیم میگفت نزدیکی روز قبل داشته باشید سر این برام سوال شد بازم ببخشید

قربونت برم انشالله قول دادم مثبت بشه اونروز فقط واسه همه صلوات بفرستم به هرحاجتی دارین. اره ادم واقع ...

خیلی از لطف و محبتت ممنونم عزیزم انشالله حاجت روا بشی.

ارهومنم ندونسته کلی خوردم نگران شدم اصلااینویکی ازدوستان گفت. انشالله بزودی زودخودتم مادرمیشی فداتشم ...

ای جون انشالله مادر شدی کلی علائم داری😍😍

قربونت عزیزم امیدوارم

مگه قبلن سابقه انتقال داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻