2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خییییلی ممنونم عزیزدلم ممنون بابت دعای قشنگت الهی قسمت همه بشه 

سلااممم مامان خانم تبریک میگم قدم نورسیده ات مبارک انشالله موفقیتاشوببینی. ماهارودعاکردی؟ منم انتقال دادما دعاکن گرفته باشن تاالان ورشدکنن فسقلیا

عزیزمی من مطمینم تو مامان شدی. قربون دل مهربونت بشم مرسی که دعا میکنی واقعا دعا در حق همدیگه خیلی خو ...

انشالله عزیزم❤️🤲 حتما دعا میکنم جانم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم برای پانکچر به روز پریود کاری ندارن به تعداد و سایز فولیکوله حالا هر روزی از سیکل باشه

خودم رفتم اونجا گفتم امروز ١٠ روزه پريود شدم ولي ٩ امين روز بود بعد امپول اورگالترون و يه روز زودتر زدم

من قرص ضد تهوع خوردم تا خوب شدم، اينم دكتر گفت كه گفته بودم تو اتاق عمل برات بنويسن يادشون رفته

خب خداروشکر ولی دلم سوخت خیلی اذیت شدی خواهر☹️

خودم رفتم اونجا گفتم امروز ١٠ روزه پريود شدم ولي ٩ امين روز بود بعد امپول اورگالترون و يه روز ز ...

اشکال نداره یه روز اینور اونر خیلی مهم نیست عزیزم فک کنم حالا باز از دکترت بپرس

واییی الهی پس توام دوتاداشتی ودوتاش گرفتن وای قربون نی نی هات برم دعاکن برای منم مونده باشن والان رش ...

مهربون جنینای شما هم بلاستن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

عزیزدلم مبارکتون باشه👶🥳 

مراقب خودت باش😘

مرسی از دعایی ک در حق هممون کردی ایشالله اجابت بشه❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی؟ میگم من که tpo ۶۰ هست یعنی مشکل ایمنی دارم؟اصلا متوجه نمیشم دقیق چیه ودرمانش چیه

عزیزم‌شما آزمایش ایمنی انعقادی دادی؟

هزینش چقد شد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
كلا استباه حساب كردم ديكه فايده نداره  

گلم من از دکتر پرسیدم گفتن هر روزی که خون جاری ازتون اومد اونروزو روز اولتون حساب کنید  هم این دکتر گفتن هم دکتر عارفی میگفتن . 

این که میگن بیستو چهار ساعت حساب کنید برای موقعی هست که غروب مثلا پریود بشی.

بعد من ایندفعه ساعت سه بعداظهر خون جاری داشتم دکتر گفت همینو روز اولت حساب میکنیم.

باز رفتم مطب به ماما گفتم سه بعداظهر شدم گفتن اشکال نداره روز اولتون بوده همون بعد حساب کرد خودش و گفت با این حساب دهمین روزه امروز . 

پس شما هم  نگران نباش درست حساب کرده بودی😉

در اندک من تویی فراوان یارب..
خواهش گلم. اره بخون تو نت مقالات هست

عزیزم یعنی قبل انتقال رابطه نداشته باشیم بهتره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍