2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
خوب عزیزم خرما رو هم کمتر بخور. روزی یه دونه. بعدم قند فقط از چیزهای شیرین نیست. قند برنج، نون باگت ...

آره همه چی قند داره ولی مثلا الان دارم خودمو تقویت میکنم 😊 ولی حتما رعایت میکنم خدای نکرده قند نگیرم توی سن بالا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در عوض همتون من خود شیرینی فروشی رو هم بهم بدن در عرض نیم ساعت تموم شدست .عاشق شیرینیم تازه قندمم از ...

ما عاشق شیرینی ترم اینقد دوس دارم که گاهی وقتا قبلنا همسرم برام کیک میگرفت میاورد من ذوق میکردم عینه بچه ها الان دو ساله که دیگه ترک کردم🤕. خوش به حالت انشالله سلامت باشی 

خیلی فرقی با ایران نداشت با سونو بود گفت مثل همیشه غذا بخور، ۳ روز استراحت و بعدش مثل همیشه فعالیت ...

عزیزم درمورد نزدیکی یادمه گفتی طبق دستور آمریکا از ده روز قبل رعایت میکنم

اینو با دکتر ایرانت درمیون نذاشتی؟ اینبارهم ک انتقال میدی ده روز رو رعایت میکنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ااا وا آخه تو انتقال به کرونا همسر چکار دارن.  ممنونم از همدردی عزیزم انشالله موفق باشی و به م ...

ممنون مهربون، انشاءالله با همین انتقال صاحب فرزند سالم و صالح شی و دلت شاد شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوستای گلم یه سوالی فکرمو درگیر کرده میشه جواب بدید

یعنی روز اول که میری سونو واسه شروع سیکل پانکچر اگه دوتا فولیکول داشته باشی دیگه تا آخرش همون حدوده یا نه مثلا کسی بوده دوتا داشته تا آخرش یهو شده ۱۵ تا تخمک میشه بگید تو روخدا 

چیکا جون منم عین تو هستم ولی فک کنم مال من شدید تر هست .بهت که گفتم چند روز پیش اندازه دو بند انگشت ...

عزیزم نگفتن هماتوم بارداری داری؟ من قبلا که باردار بودم هماتوم بارداری داشتم، شیاف هم استفاده می کردم که رفع شه، یه مدت خیلی لخته قهوه ای و سیاه دفع کردم، هماتومم برطرف شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 امروز روز نهم

فدای تو

ایشالا تاروز پانکچرت فولیکولات رشد می کنن، اگر  کلا فولیکول نداشتی مطمئنا روزهای اول سونو بهت می گفت نه الان. هر روز یه کم پیاده روی هم کنی خوبه، نه در حدی که فشار بیاد بهت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی عزیزم.کم حجم یعنی تا چه حد.ببخش روان ولی کم حجم یا در حد لک؟

روز اول براي من روان بود ولي روز دوم و سوم درحد لك بود، روز چهارم هم هيچي نبود در اصل ديگه پاك شدم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آره عزیزم دو رنگه .جدی؟دکترتون کیه؟

دكتر طرازي، دكترامون يكيه😉 روي بسته قرص رو بخون، نوشته اونايي كه سفيد رنگ هستن قرص نما هستن و فاقد هورمون

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم درمورد نزدیکی یادمه گفتی طبق دستور آمریکا از ده روز قبل رعایت میکنم اینو با دکتر ایرانت درمیو ...

عزیزم خیلی خوبه من یک مطلبی جدیدا در مورد موکوس دهانه ی رحم خوندم. شاید علت اینکه میگن نزدیکی نکنین این باشه. موکوس دهانه ی رحم که شامل باکتری هاست تجمعش باعث میشه تا انتقال جنین منفی بشه. هرچه کمتر باشه بهتره. حتی توی اون مقاله میگفتن موکوس رو کلا برداریم موقع انتقال بهتره. بالاخره نزدیکی به خصوص بدون مراقبت باعث تجمع باکتری ها در واژن میشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دوستای گلم یه سوالی فکرمو درگیر کرده میشه جواب بدید یعنی روز اول که میری سونو واسه شروع سیکل پانکچر ...

نه بستگی داره. گاهی فولیهای ریزی داری که مشاهده نمیشه. عموما دکتر با سونو ظرفیت تخمدانتو برای ساخت فولیکول و تخمک میتونه حدس بزنه. مثلا به من گفت نهایتا 10 تا فولیکول که اونم یسری از تخمکها ممکنه بخاطر آندومتریوزم خوب نباشه. که همینم بود. هفت تا بود که شد نهایتا 4-5 تا جنین

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوستای گلم یه سوالی فکرمو درگیر کرده میشه جواب بدید یعنی روز اول که میری سونو واسه شروع سیکل پانکچر ...

گلم من خیلی کم داشتم چون ال دی خورده بودم جلسه ی بعدش رفتم شده بود شونزده تا شکر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰