2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
انشالله همون دوتا جنین برات بشه ی دوقلوی ناز و نیاز به بقیش پیدا نکنی دختر و پسر هم بشه دیگه حله .

ممنون عزیزم، انشاءالله خودتم یه دوقلوی سالم و ناز نصیبت شه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

@rمtم    

عزیز دلم سلام 

امیدوارم که حالت خوب باشه هر چند که میدونم تو شرایط سختی هستی

تمام این مدت تو فکرت بودم و دعاگوت 

بعد از اون تجربه تلخ و آی وی اف و بچه بیمار تمام خواسته م از خدا اینه که دیگه برا هیچکس  پیش نیاد

اینو بدون با تمام وجودم درکت میکنم و از خدا برات آرامش میخوام

دوست قشنگم ما اینجا منتظرتیم و نگرانت هر وقت صلاح دونستی برگرد تاپیک

روزای تلخ هر چند سخت اما خلاصه میگذره💞💞💞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی انشالله همینها مثبت میشن عزیزم پس ۷ تای بقیه چی شدن؟

ممنون مهربون، انشاءالله دامنت سبز شه به زودی گلم، اونا ماژور بودن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببخشيد  ميپرسم شما براي عقد ازمايش دادين هر دو مينور بودين جطور اجازه عقد رو بهتون دادن چون اون ...

اره میدونستیم

تعهد دادیم که وقتی باردار شدم هفته ۱۲ برم واسه آزمایش اونام اجازه دادن

اجازه نمیدادن میکشتیمشون🙈💞💞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره

پس چرا میگن یک چهارم احتمال هست

آدم میشینه فک میکنه خل میشه

الهی که با بار اول انتقال مادر میشی عزیزم❤❤❤

انشالله که خیلی زود مشکلت حل شه منو بیخبر نذار😘😘😘

چشم مرسی که انقد خوبی و پیگیر حالمی

دارم تلاش میکنم دکتر آ صف جاه رو ببینم اگه عمل بشم ترجیح میدم ایشون انجام بده دعا کن واسم همه چی خوب پیش بره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چشم مرسی که انقد خوبی و پیگیر حالمی دارم تلاش میکنم دکتر آ صف جاه رو ببینم اگه عمل بشم ترجیح میدم ا ...

انشالله که خیزه

حتما حواست باشه مطمئن شو عمل ذخیره ت رو پایین نیاره

شاید نظرش باشه که دوباره قبل عمل پانکچر شی

نازنین جونم تبریک میگم خانومی . قدم نورسیده مبارک .خداروهزار مرتبه شکر هردوتون سالمید 

سلام ارزو جون خیلی ممنونم عزیزم الهی قسمت شماوهمه ی دوستامونوبشه ...... ببخشد دوستان اگه پیاممو دیدید.. معذرت میخوام نتونستم جواب تک تکتونو بدم  وقت نکردم بخونم ممنون ازتبریکا ولطف همتون  به یادهمتون بودم الهی دلتون شادبشه واین لحطه های قشنگ قسمت همتون بشه 

سلام بچه ها من رفتم برای اولین سونو پانکچر دکترم گفت هیچ تخمکی نداری چند روز دیگه بیا اگه وضعیتت همین جور باشه باید تخمک اهدایی بگیری 😔😔 تو رو خدا کسی میدونه چیکار کنم که تو این چند روز تخمکام تقویت بشه این آخرین شانس من هست❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

سلام دوستان این ازمایش منه میشه یه نگاهی بهش بندازین ببینین مشکلی دارم یانه؟فقط این ازمایش ایمنی که میگین چه ازمایشی میشه حتما همه باید انجام بدن یا مال یه گروه باشرایط خاص لططططفا منم راهنمایی کنین ممنون

كاش حلق وبيني رو بدي و خيالت راحت ميشه 

اخه برام خون نوشتن حلق و بینی رو ننوشتن فقط گفتن اگه خون مشکل داشت خودت برو حلقم بده توروخدا دعا کنید خونم اوکی باشه نخوام استرس حلق بینی رو بکشم

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام بچه ها من رفتم برای اولین سونو پانکچر دکترم گفت هیچ تخمکی نداری چند روز دیگه بیا اگه وضعیتت همین جور باشه باید تخمک اهدایی بگیری 😔😔 تو رو خدا کسی میدونه چیکار کنم که تو این چند روز تخمکام تقویت بشه این آخرین شانس من هست❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

انشالله که خیزه حتما حواست باشه مطمئن شو عمل ذخیره ت رو پایین نیاره شاید نظرش باشه که دوباره ...

چون رو تخمدانمم درگیره میگن ذخیرت پایین میاد میگن دوست داری اول فریز کن بعد عمل حالا دکتر آ صف جاه و ببینم نظر اون دیگه خيالمو راحت میکنه تو ابن سینا پرونده تشکیل دادم واسه میکرو تا ببینم خدا چی واسم خواسته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️