2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
به همین وقت اذان واسه تو ومامان ماهنده و کاربر فرشته رو اسم ببردم برای بقیه هم دعا کردم. نگران نباش ...

قربون دل پاکت منم برات دعا کردم♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به همین وقت اذان واسه تو ومامان ماهنده و کاربر فرشته رو اسم ببردم برای بقیه هم دعا کردم. نگران نباش ...

ممنونم عزیزم خداوند خیرت بده انشالله🤗🤗🤗

برات منم الان سرسفره ام حمدمیخونم درسته روزه نیستم😢

وای کمردردم بیشتر شده انگاراتیشه توش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم خداوند خیرت بده انشالله🤗🤗🤗 برات منم الان سرسفره ام حمدمیخونم درسته روزه نیستم😢 وا ...

عزیزم مرسی مهم دله پاکته. اصلا به علائم فکر نکن مامانی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم مرسی مهم دله پاکته. اصلا به علائم فکر نکن مامانی 

چشم عزیزم سعی میکنم اما انگاربازدیونگی هام شروع میشن😝😝😝

بروعزیزم افطارکن التماس دعافداتشم خدا برادر تو بیامرزه. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلام گلم انشالله هفته آینده انتقالمه التماس دعا.  امروز سونو شدم دکتر خیلی از رحمم راضی بود گف ...

سلام سمر جان انشالله سلامتی عزیزم❤❤❤

چند شنبه انتقال میدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چشم عزیزم سعی میکنم اما انگاربازدیونگی هام شروع میشن😝😝😝 بروعزیزم افطارکن التماس دعافداتشم خدا بر ...

عزیزمی سخته واقعا بهش فکر نکنی. عزیزی. چشم محتاجیم به دعا. ممنونم خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه. 

چشم عزیزم سعی میکنم اما انگاربازدیونگی هام شروع میشن😝😝😝 بروعزیزم افطارکن التماس دعافداتشم خدا بر ...

راستی مامان مهربون جون شما روز چند پریود رفتی سونو و داروهای پانکچر رو روز چند پری شروع کردید؟

اخه مگه توچهار روزمیشه؟؟ خخخ گاه میگم اره حتماحاملم گاهم میگم چه متوهمم توچهار روزعلایم.  چشم ...

فداي قلب مهربونت بشم انشالله كه هستي عزيزدلم اينقدر انرژي مثبت بده تا ميتوني من همش ميگفتم به مامانمو شوهرم كه دلتونو الكي خوش نكنيد اميدوار نباشيد اما مامانم همش ميگفت ني ني ها چيكار ميكنن🤕😂هرچي ميگفتم حرف خودشو ميزد و همش انرژي مثبت ميداد توهم اينكارو بكن به حق امام زمان خداوند حاجتتو ميده عزيزدلم. زمان زايمان نه والله فكر كنم تو غربالگري مشخص بشه❤️

خداياشكرت....❤️ 
راستی مامان مهربون جون شما روز چند پریود رفتی سونو و داروهای پانکچر رو روز چند پری شروع کردید؟

من روزسوم رفتم وازروز چهار روزی دوتا لتروزل شروع شدوازروزپنج هم سینال75 زدم. روز14هم که میشدشنبه انتقال دادم