2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم. آره خداروشکر دیروز گل پسرشو به دنیا آورد 😍

سلام عزیزم خوبی؟ بیا ننه به راهنماییت نیازدارم. 

امروز وارد روز5انتقال شدم امروز کمی کمردرد دارم وتخمدانم تیرمیکشه. ازچیه؟ نگران کننده اس. اخه ازدیروز کلی حرص وجوش زدم برای موضوعی

توروخدا جدی میگید؟ اینو مادرمم گفت بهش توپیدم طفلک گفتم الکی بهم نگو چشمم فداتشم محتاجیم به دعا

عزیزم من که امید ندارم😔 بارداری برای من و همسرم معجزه است فقط خواست خدا باید باشه. کلی برنامه ریختم واسه بعد منفی شدن که دپرس نشم. موهامو بالیاژ کنم. رانندگی برم. کارمو که خیلی وقته براش برنامه ریزی کردم انجام بدم. این دو سه روز هم تموم بشه استراحتم پا میشم. راستش این راهو داریم میریم تا بعدا پشیمون نشیم که تلاشمونو نکردیم😢 ولی دلم برات روشنه گلم انشالله اینبار خدا جواب زحماتتو میده عزیزم😍😍😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هاخوبین؟ وای امروز درد تخمدان وکمردرد دارم😫😫😫 ازچیه؟ نگران شدمممم امروز وارد روز5انتقال ...

عزیزم کمردرد نشونه خوبیه ایشالا مامانی 😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه یسری آزمایش انعقادی داده بودم مشکلی نداشت، ولی گفتن دیگه بقیه آزمایش های انعقادی رو الان دیگه نمی ...

عزیزم انشاءالله این سری باردار شی و دلت شاد شه گلم، سوالتو از زینبی بابا بپرس احتمالا می دونن این سرم برای چیه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من که امید ندارم😔 بارداری برای من و همسرم معجزه است فقط خواست خدا باید باشه. کلی برنامه ریختم ...

بخدا داری اشتباه منوتکرارمیکنی توروخدابه جنینت انرژی مثبت بده. منم سری قبل کلا یک جنین تشکیل شد کلی گریه زاری کردم اخرشم نشد الان خودمو مقصر میدونم. این بار دیگه کلی امیدوارم میگم من تلاشموبکنم. 

چرا اینجوری اخه؟ توازمن بدترنیستی که. منم ذخیرم کمه

عزیزم کمردرد نشونه خوبیه ایشالا مامانی 😍😍😍

وای راستی؟؟ ایشالله خداازدهنت بشنوه😊😊😊

برای همتون هرلحظه دعا میکنم وقتی. انتقال میدم بیشتر یادم میوفته به دعاکردن میوفتم چه بنده ای هستم😁😁

باشه عزیزم مرسیی فدات. نی نی های خوشگل مادرچه حال؟ میگی منم دعاکن؟ ایشالله باخبرای خوش بیام

اییی جانم دستبوسن 😍😍😍

چشم اگه قابل باشیم حتما. انقده دلم میخواد بیای بگی مثبت شدی که حد نداره 😍😍😍😍

اییی جانم دستبوسن 😍😍😍 چشم اگه قابل باشیم حتما. انقده دلم میخواد بیای بگی مثبت شدی که حد نداره 😍 ...

ای جووونم نگو مابایدپاشون روببوسیم وای پاهاای ریزگوگولی😍😍😍

وای راست میگی؟ به دلت چطورمیاد؟ توبارداری وپاکه دلت. 

منم ازخدای بزرگ کلی میخوام منو ودوستان مثبت شیم اینبارم ماورایی امیدوارم اصلا به منفی فکرنمیکنم

بخدا داری اشتباه منوتکرارمیکنی توروخدابه جنینت انرژی مثبت بده. منم سری قبل کلا یک جنین تشکیل شد کلی ...

عزیزم شوهر من شرایطش خیلی بده فرقی نداره😔 فک کن تو فامیلش این همه نازا تلاش کردن نشد واسه چی برای مم بشه. بازم خدا بزرگه. چیکار میشه کرد من تا جایی که بتونم تلاشمو میکنم گلم. نه انرژی منفی نمیدم والله. فقط امید ندارم 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم شوهر من شرایطش خیلی بده فرقی نداره😔 فک کن تو فامیلش این همه نازا تلاش کردن نشد واسه چی برای م ...

دیگه این انرژی منفیه دیگههه😒امیدوار باش. انشالله میگیره من به دلم خوش میاد. حالا برای خودمونمیدونما😂