2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم چرا شوک!!!!! خیلی خوبه که سیکل نچرال عوارضش هم کمتره  یعنی یا بدون دارو یا کمترین د ...

ممنون عزیزم یکم سرچ کردم دو تا مقاله خوندم جواب دهیش مثل سیکل با داروهه خیالم راحت شد 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه موضوع بود خیلی ناراحت شدم دیروز پوف تپش میگیرم میره بالای100 هنوز داروتپش قلب میخورما توکل بخدا ...

به فال نیک بگیر اینجا هر کیو دیدم یه شوک عصبی بهش وارد شد تستش مثبت شد اونم چند قلو

خدایا شکرت
به فال نیک بگیر اینجا هر کیو دیدم یه شوک عصبی بهش وارد شد تستش مثبت شد اونم چند قلو

واقعا؟ جدی میگی؟ الان فشارموگرفتم شده 12روی 9وضربان90

توکل بخدا عزیزم ممنونتم ازانرژی مثبتی که دادی اینبارخودمم خیلی امیدوارم هی دارم دنبال نشونه ای ازخدابرای گرفتنشون میگردم😅😅

واقعا؟ جدی میگی؟ الان فشارموگرفتم شده 12روی 9وضربان90 توکل بخدا عزیزم ممنونتم ازانرژی مثبتی که دادی ...

بهترین کار و می کنی از خدا بخواه برای اون کاری نداره. میگفتن یکی یه جنین انتقال داد تو دلش تقسیم شد دو قلو شد 

خدایا شکرت
سلام بچه هاخوبین؟ وای امروز درد تخمدان وکمردرد دارم😫😫😫 ازچیه؟ نگران شدمممم امروز وارد روز5انتقال ...

عزیزم سلام. انشالله که علامت خوبیه😍😍😍 درد تخمدان و کمردرد نشونه ی لانه گزینیه. برای منم دعا کن🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بهترین کار و می کنی از خدا بخواه برای اون کاری نداره. میگفتن یکی یه جنین انتقال داد تو دلش تقسیم شد ...

الهی چه قشنگ. 

چشم عزیزدلم بخداهرلحظه سرنماز نه تنها برای خودم بلکه برای هممون میخوام ازخدا

سلام عزیزم الهی عزیزم  نوع سیکل و داروهاتو میگی؟

سیکل انتقال.بار اول روزی سه تا استرادیول که تا 6رسید کنسل کرد. بار دوم چهار تا دارو تخمک گذاری بهم داد و لتروز ل يه بسته. که باز کنسل کرد 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
عزیزم سلام. انشالله که علامت خوبیه😍😍😍 درد تخمدان و کمردرد نشونه ی لانه گزینیه. برای منم دعا کن🤲❤ ...

توروخدا جدی میگید؟ اینو مادرمم گفت بهش توپیدم طفلک گفتم الکی بهم نگو

چشمم فداتشم محتاجیم به دعا