2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
الهيي😔😔خدايي نكرده مشكلي داشتي كه گفتن ريداكت كني؟ اخه خيليا سه قلو داشتن و خداروشكر زايمان كردن . ...

من دکتر قبلیم یه بیماراش سه قلو شده بود با آی یو آی سابقه سقط هم داشت ولی گفت زیر ۴تا ریداکت نمیکنم.

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکتر قبلیم یه بیماراش سه قلو شده بود با آی یو آی سابقه سقط هم داشت ولی گفت زیر ۴تا ریداکت نمیکنم.

اره خيلي هارو ديدم بسلامتي به دنيا ميارن. حتما دكتر اينجوري صلاح دونسته براي ايشون

خداياشكرت....❤️ 
Cmv Ab_agG اینم خیلی بالا هست ...این چیه ؟ باید برای تیروییدم دارو مصرف کنم؟خیلی بالاست؟ممکنه باعث ...

mv هم یه ویروسه 

کلا igg که مثبت باشه ینی نسبت به این ویروس ایمنی 

حالا باز از زینبی جون بپرس 😃

اون tpo هم دیدم بچه هایی که بالا بودن پردنیزولون خوردن برا انتقال کلا چیز پیچیده ای نیست نگران نباش 

به دکترت نشون بده برات دارو مینویسه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

نمیدونم چرا  به من اینطوری گف  اخه جنینام  همه چیزشون خوبه  دیگه هفته دوازده میرم ان تی ببینم چی میگن هرچی خدا بخاد 

سلام عزیزم چشمم چراکه نه باعث افتخاره صبح موقع نمازصبح میخونم. اسمتوبگو حتما انشالله که اینباراخرته ...

ممنونم عزیزم ایشالا خودت حاجت روا بشی اسمم رویاست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..