2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی عزیزم انشالله بزودی زود انتقال میدی میشه بپرسم چرا نمیشه انتقال بدی؟ اگردلت خواست موقع خوندن ح ...

عزیزم میشه برا منم بخونی من این ماه انتقال دارم انتقال سوممه خیلی محتاج دعام 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Tpo اگه اشتباه نکنم برا خودایمنی تیروئیده نه پرکاری و کم کاری  اون دوتای دیگه خوبه که با ...

Cmv Ab_agG اینم خیلی بالا هست ...این چیه ؟

باید برای تیروییدم دارو مصرف کنم؟خیلی بالاست؟ممکنه باعث نازایی بشه؟جلوش نوشته میکروسفال مهم نیست؟

میخوام بدونم کلا دردسر سازهست یانه

عزيزم خب من تعداد كل١٧ فوليكول بود يمي٧ تا يكي١٠ تا  با شماكه  بيشتر بوده دوز داروهام ...

عزیزم خوب هفده تا تخمک عالیه دیگه بگه بده؟ متوجه منظورتون نمیشم گلم. 

بعدم من تعدادی از فولیکولام کوچیک بودن و با دارو هم به اندازه خوب نمی‌رسیدن قرار نی که همشون به اندازه دلخواه برسن من فولیکولام بشتر بوده ولی خوب فولیکولای کوچیکم لابد زیاد بوده. من کلا دوتا سینال قلمی داشتم و نوزده یا بیست تا قشنگ یادم نی اچ ام جی اگه اشتباه نکنم خیلی حضور ذهن ندارم. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزيزم خب من تعداد كل١٧ فوليكول بود يمي٧ تا يكي١٠ تا  با شماكه  بيشتر بوده دوز داروهام ...

بعدم گلم شما چه میدونید شرایط تخمدان اون خانم که دکتر نصر گفتن برای تعیین جنسیت خوب نیستید چطور بوده مگه فقط تعداده اخه کلی مسائل دیگه هم دخیله مثلا شاید اون خانم سیزده فولیکول که داشتن بیشترشون ریز بوده باشن و دکتر نصر هم سنجیدن که خوب یه تعداد زیادیش رشد خوب نخواهند داشت پس با این اوصاف خوب نیستن برای تعیین جنسیت یا شکل فولیکول‌هاشون خوب نبودن صرفا با یه صحبت یه نفر که نباید نتیجه گیری کرد ما که دکتر نیستیم علممون  نمیرسه. اصلا نباید اینجوری قضاوت کرد و مقایسه کرد ما که خبر نداریم چی به چیه.

عزیزم خوب هفده تا تخمک عالیه دیگه بگه بده؟ متوجه منظورتون نمیشم گلم.  بعدم من تعدادی از فولیکو ...

منم همين تعداد دارو داشتم عزيزم منظورم اينه مني كه ١٧ تا داشتم با شما كه تعدادش بيشتر از من بوده يه دوز  امپول داشتيم ١٧ عدد واسه فقط اي وي اف خوبه  ولي دكتر نصر براي تعيين جنسيت با اي وب اف سخت كير بوده يكي از بچه ها  پارسال ويزيت شده كفت روز اول ١٤ تا داشتم دكتر كفته مناسب سيكل نيستي چون ميخواي فقط براي  تعيين جنسيت اي وي اف كني بايد تعداد فوليكول  زياد باسه  كه جنين بيشتر برات تشكيل بشه خب من همش ٤ تا از اون بيشتر بودم چون معتقد بوده از ٨ جنين شايد  پسر نباشه  وبايد تعداد بيشتري  جنين داشتهباشين كه وقت و هزينه ايي كه صرف ميكنين نتيجه بخش باشه اين خود حرف هاي دكتر نصر كه به يكي از بجه ها كفته بود

بعدم گلم شما چه میدونید شرایط تخمدان اون خانم که دکتر نصر گفتن برای تعیین جنسیت خوب نیستید چطور بوده ...

خي عزيزم وقتي روز سوم پريودي ويزيت ميشي  فوليكول ها تعدادشون ريز 

عزیزم میشه برا منم بخونی من این ماه انتقال دارم انتقال سوممه خیلی محتاج دعام 

سلام عزیزم چشمم چراکه نه باعث افتخاره صبح موقع نمازصبح میخونم. اسمتوبگو حتما انشالله که اینباراخرته ومثبت میشی

منم همين تعداد دارو داشتم عزيزم منظورم اينه مني كه ١٧ تا داشتم با شما كه تعدادش بيشتر از من بود ...

منم گفتم که بهت عزیزم تعداد فولیکول‌های کوچیکم زیاد بوده و به اونا دکتر توجه ای نکرده و اون مقدار دارو رو داده. حالا انشالله انتقال که دکتر نصر رو دیدی بهش بگو که دکتر علیرضایی با توجه به اون سونو به شما گفتن عالیه و اون آمپولارو دادن ایشون علمشو  دارن ببین چی میگن . میگن اشتباه کردن یا میگن کارشون درست بوده. شاید واقعا دکترتون کوتاهی کردن

من نمیدونم دیگه گلم من تجربه ای که تو این هشت ماه که تو پروسه آی وی اف قرار گرفتم این بود که نباید مقایسه کنم خودم  و بگم چون من فلان تعداد فولی داشتم پس حتما باید فلان بشه یا دوز داروم ...دکتر سونو میکنه و تشخیص میده این مقدار دارو رو بده حتما منم تعداد فولیکول‌های به درد بخورم همون مقدار بوده که دوز دارو یکی شده و اینجوری تشخیص دادن وگرنه من با خانمای دیگه که تو سالن صحبت میکردم دوز داروهاشون مشابه من نبود اصلا.

خي عزيزم وقتي روز سوم پريودي ويزيت ميشي  فوليكول ها تعدادشون ريز

گلم ریز هست سایز بهتر هم هست. مثلا کسایی که پلی کیستیک  هستن بیشترشون ریزه ریزه .

روز سوم که سونو میشی هم شرایط رحم هم شرایط تخمدان ها سنجیده میشه.

من خودم روز پنجم پریودم بود که سونو شدم و براساس اون بهم دارو دادن. ببین گلم علم پزشکی خیلی پیچیدس  منو شما با دوتا رقمو عدد  نمیتونیم بگیم دکتر براساس اون اعداد تصمیم میگیره و دارو میده دکترا خیلی جوانب دیگه هم میسنجن.

و اینم بگم همه فولیکول‌ها حتی تو روز سوم پریود هم اندازه هم نیستن و این تشخیصو  دکتر میتونه بده. 

میدونی گلم من الان نزدیکه سه ساله دارم سونو و ویزیت میشم و با خیلی از دکترای خوب تهران ویزیت شدم تا الان و آدمی هستم که زیادم سوال میکنم از دکتر راجع به سونو و ....

برای منم روش خودشو رفت توجهی به توصیه زرنانی نکرد و منم منفی شدم هرچی گفتم خانم دکتر نوشتن ۴ هفته پر ...

عجیبه واقعا شاید حرصشون میگیره از کسی دستور بگیرن ولی کاش به فکر بیمار هم بودن واقعا که.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤