2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزم  به سلامتی ایشالا دوهفته دیگه با یه بتای تپل هممون رو خوشحال کنی من امروز روز ۲۱ ا ...

منم ۱۲ انتقال پریود شدم  تو اینستا از دکتر لاهوتی پرسیدم میگه بخاطر پروژسترون نیس چون روزی یه امپول پروژسترون هم کافیه.

شما بعد انتقال چی داشتی؟

من روزی ۳تا اندومترین ۱۰۰وشبی یه دوفاستون

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر نظر دکتر قوامی ای وی شدم و منفی شد،بهشون گفتم واسه من آزمایش ایمنی بنویس،قبول نکرد گفت باید ۳ با ...

عزيزم برام سؤاله كه چرا نمينويسن مكه اونا هزينه اش رو ميزن مكه يه ازمايش نوشتن چقد كار داره الان من فاكتورهاي ايمني رو بعضي هاش رو دادم بعد كفتم وcd5روcd٤روز ميخوام ازمايشكاه كفتن اين دوتارو نداريم

خیلی مشکل دارم،اما این آزمایش رو نمیدونم چرا باید التماس کنیم تا بنویسن،بنظرم برو پیش دکتر زرنانی،مت ...

انشالله که حل میشه عزیزم🙏❤️

Cdمارکرهارو کامل نمینویسن متاسفانه چندتاش رو دادم 

ممنون

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزيزم برام سؤاله كه چرا نمينويسن مكه اونا هزينه اش رو ميزن مكه يه ازمايش نوشتن چقد كار داره الان من ...

بخاطر اینکه نون دونی خودشون بسته میشه و معلوم میشه مشکل از کجاست،دکتر زرنانی متخصص این کاره،تموم سی دی مارکرها رو مینویسه،و عجب دکتر دقیقی هستش،حظ بردم از دقتش

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
أين ناقص نيست؟ 

من سر درنمیارم،اما خرجش یه ویزیت پیش دکتر زرنانی هستش،اینارو هم ببر،بگو هر چی لازمه برام بنویس،اگه ببینه این ناقص هستش،خودش برات مینویسه،و اصلا خرج اضافه هم در نمیاره،به من گفت دیگه الکی نیا اینجا، من تشخیص دادم،اگه دکتر طرازی طبق این دستورات من رفت جلو که هیچ،اگه نرفت دکترت رو عوض کن

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
قرص پردنيزولون تو انتقال اول ميدن؟ از روز چندم خوردين ؟

عزیزم تو مرکز ما داروها برای همه یکیه یعنی کار ندارن طرف مشکل ایمنی داره یا نه بهش میدن این قرصو. کلا داروها رو کاغذ نوشته شده و کاغذو بهمون میدن و در مورد نحوه ی مصرف صحبت میکنن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

دوستام ممنون ميشم كسي اطلاع داره راهنماييم كنه

كسي كه فرتيل سي ام استفاده ميكنه بعد انتقال هم تا زمان مثبت شدن بايد استفاده كنه يا نه روز انتقال قطع كنه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من سر درنمیارم،اما خرجش یه ویزیت پیش دکتر زرنانی هستش،اینارو هم ببر،بگو هر چی لازمه برام بنویس،اگه ب ...

میدونم عزیزم خدا لعنت کنه دکترایی که هیچی مریض براشون اهمیت نداره نه وقتمون نه جونمون منم با مشکلاتی که برام ساختن دیر فهمیدم ذخیرم کم مونده

اتفاقا یه ویزیت پیش قوامی رفتم همین حواس پرتیش رو دیدم فرار کردم! آخه دکتر طرازی که میگن برای ایمنی انعقادی زیادی هم دارو میده شاید چند سال پیش رفته بودی روشش فرق میکرده!