2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044873 بازدید | 684416 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی، من قربون اون فسقلی ها بشم که میخوان بیان پیش مامانشون، تقریبا همسن فسقلی های کج و کوله منن😂

عزییییزم. فسقلیای هر دومون کج و کولن با این گرید ها😂😂😂 انشالله تا آخر امسال بغلشون میکنیم. تا خدا چی بخواد عزیز دلم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزییییزم. فسقلیای هر دومون کج و کولن با این گرید ها😂😂😂 انشالله تا آخر امسال بغلشون میکنیم. تا خدا ...

الهی امین، انقدر تو ازمایشگاه شیطنت کردن کج و کوله شدن، این جنین شناس ها هم اسمشون رو نوشتن تو بدها😂

سلام عزیزم‌. فردا اگه خدا بخواد❤️

ای جاااان دلممممممممم..الهیییییی ب حق این ماه عزیز محکممممم بچسبن ب دلت و صحیح و سااالم بغلشون بگیری 🤗🤗🤗😍😍❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
منم تو سیکل انتقالم، البته لانگ، فکر کنم میشه ماه دیگه اگر خدا بخواد و همه چی خوب پیش بره ☺️☺️

عزیزم ب سلامتی انشاالله...الهی  ب حق فاطمه زهرا همه چی خوب پیش بره

😍😍😍

اولین انتقال?؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ب سلامتی و دل خوش❤❤🤗🤗 منم احتمالا ماه آینده میشه  این ماه قرار بود ک تیروئیدم کم کار بود و ...

منم باید برم چکاپ تو هفته بعد، نامه دکتر غدد ببرم برای دکترم، تحت نظر دکتر غدد هستم

نگران نباش زودی خوب میشه،

ای جاااان دلممممممممم..الهیییییی ب حق این ماه عزیز محکممممم بچسبن ب دلت و صحیح و سااالم بغلشون بگیری ...

ممنونم مهربون❤️❤️❤️ التماس دعا عزیزم🌷🌷🌷🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰