2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی، من قربون اون فسقلی ها بشم که میخوان بیان پیش مامانشون، تقریبا همسن فسقلی های کج و کوله منن😂

عزییییزم. فسقلیای هر دومون کج و کولن با این گرید ها😂😂😂 انشالله تا آخر امسال بغلشون میکنیم. تا خدا چی بخواد عزیز دلم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزییییزم. فسقلیای هر دومون کج و کولن با این گرید ها😂😂😂 انشالله تا آخر امسال بغلشون میکنیم. تا خدا ...

الهی امین، انقدر تو ازمایشگاه شیطنت کردن کج و کوله شدن، این جنین شناس ها هم اسمشون رو نوشتن تو بدها😂

سلام عزیزم‌. فردا اگه خدا بخواد❤️

ای جاااان دلممممممممم..الهیییییی ب حق این ماه عزیز محکممممم بچسبن ب دلت و صحیح و سااالم بغلشون بگیری 🤗🤗🤗😍😍❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
منم تو سیکل انتقالم، البته لانگ، فکر کنم میشه ماه دیگه اگر خدا بخواد و همه چی خوب پیش بره ☺️☺️

عزیزم ب سلامتی انشاالله...الهی  ب حق فاطمه زهرا همه چی خوب پیش بره

😍😍😍

اولین انتقال?؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ب سلامتی و دل خوش❤❤🤗🤗 منم احتمالا ماه آینده میشه  این ماه قرار بود ک تیروئیدم کم کار بود و ...

منم باید برم چکاپ تو هفته بعد، نامه دکتر غدد ببرم برای دکترم، تحت نظر دکتر غدد هستم

نگران نباش زودی خوب میشه،

ای جاااان دلممممممممم..الهیییییی ب حق این ماه عزیز محکممممم بچسبن ب دلت و صحیح و سااالم بغلشون بگیری ...

ممنونم مهربون❤️❤️❤️ التماس دعا عزیزم🌷🌷🌷🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰