2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسي عزيز راستي نگفت واسه  اينكه تعداد تخمك هات بيشتر بشه  دوز امپول ها رو زياد ميكنه ...

نه هیچی نگفت راجب امپولام قراره سری بعد بده بهم میگفت همون سی تا چهل درصده گرفتنش وبعضی وقتا بی دلیله منفی شدن اصلا نمیفهمی برایه چیه همه چیمم خوب بودولی خدا نخواست

بسپار به خدا نذار فکر منفی قبل پانکچربیاد سراغت  خیلیا اندو داشتن مامان هستن

فدات شم عزیزم باشه چشم از الان دیگه به چیزای بد فکر نمیکنم خدا رو شکر دوستای خوبی دارم خیلی بهم روحیه میدید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميگم  اون كاربر كه كفتي اولين انتقالش با نصر يه جنين پسر داشت مثبت شد نكفت چيكار كردم ؟يا كاملا ...

اون حتی استراحتم نکرد من ازش پرسیدم گفت یه دختره ۱۸ ماه داشتم با وجود اون اصلا نتونستم استراحت کنم اره بابا همش شانسیه به نظرم امروز یه خانومه ۶تا جنین داشت ۵تاش پسر بود فریز داشت اومده بود برایه انتقال دو تا دخترم داشت منم از ۹ تا یه دونه میگفت هیچیم نکردیم فقط به شوهرم دو روز قبل عمل معجون دادم من ۴۰ روز قبل عمل بهش داده بودم ولی این سری از دکترش خواهش کردم بهش اسپریژن وویتامین ای و کیوتن داد دیگه نمیدونم اینام مثل قبل نشه

آخه اون دوستمونم کیست آندومتریوز داشته این که درست شرایطا و جوابدهی بدن هر کسی با هم فرق داره. انشال ...

ببین اونروز دکتر برام کامل توضیح داد

اندومتریوز ممکنه هرجایی رشد بکنه مال بعضیا مثل من تو لگن و روده ها باشه بعضیا تو کلیه و مجاری اداری یا مثل شما تو تخمدانتون

اصلا فکرتو درگیر نکن توروخدا ورگنه دکتر الکی پانکچرت نمیکنه حتی منو دعوا کرد گفت چرا دکتر با این شرایط اصلا وارد سیکل کردتت اینارو واسه آروم شدنت نمیگما میگم که خودتو با هیچکس مقایسه نکنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منو پشیمون کردی از اینکه سوالمو اینجا پرسیدماا نذار عذاب وجدان بگیرم دیگه دختر خوب دکتر به من گفت ...

فدات شم من نه عزیز دلم اصلا عذاب وجدان نداشته باش خدا شاهدد خودم میخواستم یکی دو روز دیگه یه تاپیک بزنم درباره همین موضوع کیستم اصلا عذاب وجدان نداشته باش به هر حال این تاپیک واسه کسایی مثل من و شماس من خوشحالم که اینجا دوستایی مثل شما دارم که بهم قوت قلب میدن من الان روحیم خوبه توکلم به خداس دیگه کمتر فکر میکنم انشالله که جواب بگیرم. 

ببین اونروز دکتر برام کامل توضیح داد اندومتریوز ممکنه هرجایی رشد بکنه مال بعضیا مثل من تو لگن و رود ...

دستت درد نکنه که داری راهنمایم میکنی خدا خیرت بده. دکتر طرازی وقتی دید کیست آندومتریوز دارم گفت پایین بهت حی گفتن منم گفتم که فرستادن پیش شما نیاز به عمل نیست و میتونم پانکچر کنم گفت باشه حالا منتظرم پریود بشم برم دارو بده برای پانکچر خدا بزرگه من تمام تلاشمو میکنم تا ببینم قسمتم چیه مال من فکر کنم‌ یکم توی لگن هم باشه من روزی که سونو مخصوص آندو شدم گفتم به دکتره گفتم براساس سایز عمل میکنن یا چسبندگی گفت براساس چسبندگی مال من ۴ بود گفت یکی با این سایز عمل میشه یکی هم نه که بعد برم دکتر شادجو دید گفت نمیخواد عمل کنی ولی گفت اگه میکرو کردم و باردار شدم باز چند ماه یه بار برم پیگیر کیستم باشم

الهی امین عزیزم خیلی به شفاعت امام علی برامون امیدوارم.شمام دیروزانتقال دادی? بشمام گفتن روزه نگیری؟ ...

اره عزیزم دیروز انتقال دادم من خودم نمیگیرم به خاطر تیرویید سالهای قبلم بیشتر از ۱۰تا نمیتونستم بگیرم

داروهامم فقط استرادیول و اسپرین و پرژسترون شیاف و امپول دارم که اخر هفته باید شیافمو دوتا کنم 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اون حتی استراحتم نکرد من ازش پرسیدم گفت یه دختره ۱۸ ماه داشتم با وجود اون اصلا نتونستم استراحت کنم ا ...

ايشاله ميشه ولي اينو ميدونم جنين از دست ميره تو تعيين جنسيت ، الان تو ايواي ميان اسپرم  yكه سبكتر وسريعا  رو جدا ميكنن وداخل رحم انتقال ميدن خب واسه اي وي اف همين كار رو كنن وبه تخمك تزريق كنن بايد تعداد پسر ها بيشتر بشه واقعا معلوم نيست چه روشي به كار ميبرن 

گلم زیره ی سبزبگیر از عطاری مثل چای دم کن بخور یه قاشق عسل هم بزن توش بخور

سلام عزيز دلم ببخشید نت نداشتم تازه پیامتون دیدم بخدا مریض شدم دکتر بار دوم بهم گفت رحم بگیر خیلی سخته برام شوهرم اصلا نميخوره افسرده شدم. چطوري بخور زیر سبز در روز چند بار چقدر و تا کی 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
سلام عزیزم منم سه بارکنسل شداخردکتردیدمیگم اثرنداره استرادیول گفت باشه نمیدم مدل ای یو ای دارو داد و ...

باورت ميشه بهم بار دوم پیشنهاد رحم اجاره داد خیلی برام سخته 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم