2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دکتر طرازی هم گفت دوماه طبیعی اقدام کنید اگر نشد میکرو  نظرش این بود ذخیره ۱/۹۴پایین هست باید ...

دختر تبریک میگم

شرایط همسرت خوب بوده خداروشکر

چقدر نگران بودی...فکرشو میکردی پیشنهاد طبیعی بهت بدن😍

برم پیامای قبلیتو بخونم ببینم دی اف آی مشخص شده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عمل برای خیلیا عکس جواب میده تاجایی که میشه عمل نکن تا اذیت نمیشه همسرت

منم نمیخام عمل کنه اصلا راضی نیستم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم 😂😂 دی اف ای خداروشکر شد ۱۴

واقعاااااااااااااا خب خدا رو شکر عزیزم پس چرا شیراز بالا زده بود دی اف آی رو درسته؟ مگه نگفتی با طرازی ویزیت نشدی؟ ذخیرت بد نیست که وا.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعاااااااااااااا خب خدا رو شکر عزیزم پس چرا شیراز بالا زده بود دی اف آی رو درسته؟ مگه نگفتی با طرا ...

منم در تعجب هستم چرا شیراز دوبار زد ۳۶

البته شیراز ۹ماه قبل داده ها 

یعنی ابن سینا دقیقه؟

عصر رفتم مطب دکتر طرازی 

یه خورده زوم کرد رو ذخیرم گفت ۳ماه طبیعی اقدام کن نشد ای یو ای نشد ای وی اف 

گفتم ای یو ای نمیکنم

منم در تعجب هستم چرا شیراز دوبار زد ۳۶ البته شیراز ۹ماه قبل داده ها  یعنی ابن سینا دقیقه؟ عص ...

آره ابن سینا دقیقه خدا رو شکر عزیزم این سه ماه اقدام کنی ولی اگه زبونم لال نشد حتما زود برو میکرو کن دیگه وقتو از دست ندی ولی دلم روشنه انشالله طبیعی مامان میشی

واقعاااااااااااااا خب خدا رو شکر عزیزم پس چرا شیراز بالا زده بود دی اف آی رو درسته؟ مگه نگفتی با طرا ...

دکتر جنتی بهم گفت من تو رو تو نی نی سایت دیدم که گفتی بعلت دی اف ای بالا شیراز بهم پیشنهاد اهدایی دادن 

گفتم دکتر مگه شما نی نی سایت میخونید 

گفت هرازگاهی نظرات رومیخونم 😂😂😂😂

دکتر جنتی بهم گفت من تو رو تو نی نی سایت دیدم که گفتی بعلت دی اف ای بالا شیراز بهم پیشنهاد اهدایی دا ...

وای واقعا جدی میگی 😂😂😂😂 چه دکتر باحالی. از طرازی راضی بودی کلا انرژی مثبت گرفتی؟ میگم زهرا جون حالا که دی اف آی اومده پایین میتونی بری پیش رستمی میکرو کنی این همه راه نیای 

ممنونم عزیزم 😂😂 دی اف ای خداروشکر شد ۱۴

وای من غش کردم😍😍

هوووراااا

حالا دیگه مامان آینده (خیلی زود) شدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکتر جنتی بهم گفت من تو رو تو نی نی سایت دیدم که گفتی بعلت دی اف ای بالا شیراز بهم پیشنهاد اهدایی دا ...

ووواااایییی باوووووووررررم نمیییششششه😂😂😂

شانس اورده باشم دکتر من کامنتای منو نخونده باشه😂😂😂😂😂😂😂😂

نظرش در مورد این پیامت چی بود؟؟؟