2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای به سلامتیییییی. خداروشکر من تو 9 هفته اصلا اندازه نزد ضربان قلبشون رو چون مطب دکترم میرفتم سونو ...

فداتشم عزيزدلم😍اي جان دلم حالا من دوباره بايد ١٠ هفته و ٢ روز برم پيش دكترم بهش ميگم ببينم نظرش چيه راجب ضربان. سونوي من شكمي بود دكتره گفت براي طول سرويكس واژينال دقيقه حالا من برات حدودي مينويسم. يعني سونو نميرفتم از استرس تا دو هفته ديگه بيچاره ميشدم😩😩

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم حتماادامه بده حالامن پررو روباش تو گفتم ایشالله اینباربگیره نگرفتم بازم باذخیره کمم ادام ...

سلام عزیزم. بله خدا بزرگه. انشالله لطفش شامل حال دوتامون❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اخرين بار چهاردهم پيش دكترم رفتم همون موقع كه خونريزي كردم. راستش بهش گفتم لك و خونريزي دارم خيلي ...

با میکرو اکثر افراد لکه بینی دارن، چه برسه به دوقلویی که طبیعی هاش هم لک دارن. اصلا نگران نباش. خداروشکر که رفع شد.

منم دل تو دلم نیست پس فردا برم دکتر ببینم نظرش راجع به اینکه وزن اضافه نکردم چیه. تا الان که دلم میخواست وزن اضافه نکنم مثل برق داشتم پیش میرفتم. حالا که باید، ثابت شدم. خدا هم یکم دعاهای ما رو دیگر میگیره   

با میکرو اثر افراد لکه بینی دارن، چه برسه به دوقلویی که طبیعی هاش هم لک دارن. اصلا نگران نباش. خدارو ...

وزنم اضافه ميكني اصلا نگران نباش حالا حالا بايد وزن اضافه كني😂😂😂مخصوصا هفته هاي اخر

خداياشكرت....❤️ 
فداتشم عزيزدلم😍اي جان دلم حالا من دوباره بايد ١٠ هفته و ٢ روز برم پيش دكترم بهش ميگم ببينم نظرش چيه ...

خداروشکر که خیالت راحت شد. ضربان هم نظر دکتر سونو که گفت طبیعیه سنده.

منم سر سرویکس خیلی نگران بودم. ولی بعد دیدم اصلا مساله مهمی نیست. عزیزم از همین اول حواست باشه که استراحتت زیادتر باشه و اگه خدایی نکرده کم بود به موقع سرکلاژ کنی نگرانی نداره. یعنی این یه مساله ای هست که راه حل داره خداروشکر. اصلا نگرانش نباش. چیزی نیست که نشه کنترلش کرد.

خداروشکر که خیالت راحت شد. ضربان هم نظر دکتر سونو که گفت طبیعیه سنده. منم سر سرویکس خیلی نگران بودم ...

من كلا بخاطر لك بيني اكثر اوقات استراحتم انشالله كه خير باشه و مشكلي پيش نياد توكل بر خدا خودش بهمون داده خودشم برامون حفظشون كنه الهي❤️❤️يعني واقعا استرس و تلقين كردن قاتل ادمه از بس استرس داشتم انگار تمام علائمام قطع شده بود همش سينه هامو چك ميكردم دردامو مرور ميكردم ميديدم نه خبري نيست تو دلم ميگفتم حتما اتفاقي افتاده كه علائمم رفته همين كه رفتم سونو از اتاق سونو اومدم بيرون همه علائم برگشت🤕🤕😐😐😐

خداياشكرت....❤️ 
زينبي جون سوزش و خارش ندارم فقط دوروز خيلي معذرت ميخوام ادرارم كدر شده بودو ذرات ريز توش بود اما الا ...

عزيزم اون يكي قل هم به سلامتي قلبش تشكيل شد خداروشكر، راستي شما براي قبل انتقال فرتيل سي ام خوردين؟ 

عزیزم منم تقریبا شرایط شما رو داشتم. تو خونواده شوهرم سایقه نازایی تقریبا زیاده . اولیش هم پدریزرگ ش ...

پدربزرگ شوهرتون اونوقت قدیما چجوربچه دارشد؟با طب سنتی یا پیش دکتر رفتن درمان شدن؟

یا رب العالمین
عزیزم پروژسترون رو که بدا همسرت یاد بگیره بزنه برات، اصلا اصلا نه درمانگاه برو نه کسی راه بده خونه ...

زینب جان من شوهرم عضلانی را راضی نمیشد بزنه میگفت یوقت بدجا میزنم.ببین وقتی به۴قست تقسیم کردیم و قسمت بیرونی بالا رامیزنیم حالا اگه یذره تو تقسیم بندی یکی دوسانت اینور اونور شد که طوری نیس؟دقیق که نمیخواد باشه درسته؟هواگیری هم میکنم کاردیگه ای نمیخواد بکنم؟ 

واقعا هرروز بیرون رفتم برام عذابه.میخوام هرجورشده ایندفعه مجبور کنم شوهرم خودش بزنه

یا رب العالمین
سلام دوستان  من بالاخره موفق شدم بیام ابن سینا🤭 شوهرم ازمایش داد  تعداد ۴۵میلیون ..مور ...

آییییی زهرا جونم .چقد خوشحال شدم دختر .خب وضعیت همسرت شکرخدا بهتره .dfi چی؟ ازمایش ندادین؟ راستی من بخوام همسرم ازمایش dfi بده باید از ابن سینا وقت بگیره؟

آییییی زهرا جونم .چقد خوشحال شدم دختر .خب وضعیت همسرت شکرخدا بهتره .dfi چی؟ ازمایش ندادین؟ راستی من ...

عزیزی 🤗ولی مورفو یک که خوب نیست

صبح که میخاست ازمایش بده من گفتم دی اف ای هم باهاش چک کنید 

نه نوبت نمیخاست 

دی اف ای عصر میاد خیلی استرس دارم