2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من تفسیر اینو بلد نیستم ولی به نظر میاد ضعف ایمنی میاد  باز تاکید می‌کنم بلد نیستم 🙈 🙈 ...

ممنون عزیزم من این سی دی هارو خودم دادم 

آزمایشایی که برا ایمنی خود دکتر برام نوشته بود الان میفرستم اونم بی زحمت ببین 

حالا پنج شنبه نوبت دارم نشون میدم به خودشم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها من از دو هفته پیش تا الان اصلا وزن اضافه نکردم. حالا تا قبلش داشتم به سرعت پیش میرفتم. اما الان که باید وزن اضافه کنم استپ کردم. خیلی نگرانم. مخصوصا که تو نت خوندم دوقلویی اگه از 24 تا 28 حدود 3.5 کیلو اضافه نکنه احتمال زایمان زودرس داره.

چیکار کنممم؟؟ چقدر باید پروتیین خورد تا وزن بچه بره بالا؟

@زینبی_بابا    عزیزم شما هم به عنوان خانم دکترمون لطفا نظرتون رو بگین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کی رفتی سونو؟؟ دوقلویی قطعی شد؟؟ مبارکههه    

دارچين جون دوشب پيش ديگه از استرس زياد تا صبح نخوابيدم ديروز صبح به شوهرم گفتم بريم يجايي بيرون سونو اولش مخالفت كرد چون ٢ هفته ديگه نوبت دكتر دارم ترسيد مشكلي پيش بياد بعدش حالمو ديد گفت بريم حداقل اينجوري استرس نداشته باشي. ديگه ديروز صبح رفتم اصلا باورم نميشد اون يكي جوجم هم رشد كرده بود قلبش ميزد و شده بود اندازه اون يكي فقط يك ميل كوچولوتر بود كه دكتر سونو گفت طبيعيه خدارو هزارمرتبه شكر خيالم راحت شد. عزيزم ضربان قلب ني نيات چند بود تو سونو؟ و همينطور طول سرويكس؟

خداياشكرت....❤️ 
دارچين جون دوشب پيش ديگه از استرس زياد تا  صبح نخوابيدم ديروز صبح به شوهرم گفتم بريم يجايي بير ...

وای چیکا جون.مبارکه عزیزم.انشاالله دو تا نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری

دارچين جون دوشب پيش ديگه از استرس زياد تا  صبح نخوابيدم ديروز صبح به شوهرم گفتم بريم يجايي بير ...

ای جاااان دلممممممممم..خداروشکر عزیزم 😍😍😍😍چقدد خوشحال شدم 😍😍😍🤗🤗🤗

الهی فرشته های نازت محکممم بچسبن ب دلت و بعد نه ماه صحیح و سالم بغلشون بگیری عزیزم❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
وای چیکا جون.مبارکه عزیزم.انشاالله دو تا نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری

قربونت برم عزيزدلم حالا ديدي نگراني نداره؟ من ٦ هفته و چند روزم بود رفتم سونو جوجم يدونش قلب نداشت بعد تو ٥ هفته رفتي اونقدر ترسيدي😒سونو دادي زودي بيا من منتظرما😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
ای جاااان دلممممممممم..خداروشکر عزیزم 😍😍😍😍چقدد خوشحال شدم 😍😍😍🤗🤗🤗 الهی فرشته های نازت محکم ...

قربونت برم عزيزدل مهربون الهي بزودي زود قسمت خودت😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون دکتر نگفتن لکه بینیات به چه خاطر بود؟

من اخرين بار چهاردهم پيش دكترم رفتم همون موقع كه خونريزي كردم. راستش بهش گفتم لك و خونريزي دارم خيلي خونسرد برخورد كرد انگار عادي بود بعدشم كه قلب اون يكي رو نديد گفت ممكنه بخاطر اين باشه ممكن هم هستش كه رشد كنه يعني نه نااميدم كرد نه اميدوار. ديگه حرف ديگه اي راجب لك نشد 

خداياشكرت....❤️ 
ببین آسپرين به سقط ربطی نداره، وقتی 4 تا استرادیول داری باید بخوری البته ممکنه به لکه بینی بیفتی که ...

زینبی جون اسپرین رو باید چند وقت قبل انتقال بخوریم؟ من امروز روز دهم سیکل هست، ماه بعد انتقال دارم، امروز دکتر بهم اسپرین داد ولی فراموش کردم ازشون بپرسم از کی باید بخورم

وای به سلامتیییییی. خداروشکر

من تو 9 هفته اصلا اندازه نزد ضربان قلبشون رو چون مطب دکترم میرفتم سونو میکرد. دیگه رفت تا ان تی که اون موقع یکی 190 بود یکی 160 فکر کنم. اون 190 عدد خوبی نبود که بعدش رفتم اکو و ... خداروشکر مشکلی نبود.

اگه دکتر گفت طبیعی حتما طبیعیه. چون ضربانشون اوایل تندتره فکر کنم. به مرور کم میشه.

سرویکس هم تو ان تی اندازه گرفت (13 هفته) که شکمی بود و 40 بود. 36 واژینال دقیق تر هست. کلا دوقلویی مراقبت میخواد که من زیاد نمیکنم