2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
پاپیون جون همسر من خیلی حساسه، رویان رفتیم انقدر غر زد که نگو، نمیدونم ابن سینا چه مدلیه، ولی یک آشن ...

عزیزم انشالله که زود زود مامان میشی . راستش من ابن سینا رفتم ویکسری آزمایش رو دادیم .فعلا همسرم داره دارو مصرف میکنه . دیروز رفتم‌ مام اصلا خوشم نیومد حس میکنم پول زیادی میگیرن . میخوام همون ابن سینا ادامه بدم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما برای تعیین جنسیت میرین ؟

من يه پسر دارم ، پانكچر  اول براي دختر تعيين جنسيت كردم و متاسفانه جنين ها را تو pgd از بين مي برن و اونهايي هم كه موند گفتن جنسيتش معلوم نيست  و اينبار هم دكتر گفت بخاطر سنم اصلا توصيه نمي كنه تعيين جنسيت را و من هم انجام ندادم 

عزیزم انشالله که زود زود مامان میشی . راستش من ابن سینا رفتم ویکسری آزمایش رو دادیم .فعلا همسرم داره ...

دعا کن برام🙏🏻🙏🏻 من تا الان از مام راضی بودم، ولی خوب هزینه ها هم باید معقول باشه

ببین عزیزم فقط به بچه ها فکر کن . میدونم‌بخدا منم مثل تو بودم ولی خوب کم کم بخور . بیسکویت شور حالت ...

حتما چشم عزيزدلم سعي ميكنم انجامشون بدم مرسي از راهنمايي هاي خوبت مهربونم😘😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
افتاب جون روزا اصلا اشتها ندارم وزنمم ٥ كيلو اومده پايين شبا فقط همسرم هست يكم غذا ميخورم اونم سريع ...

عزیزم به زور هم که شده بخور.من خودم معدم‌ خالی میمونه سردرد میشم.سردرد تو هم احتمالا برای همینه.الان باید خودت رو تقویت کنی

عزیزم پس همینه چون دکتر تو تیم دکتر نصر نیست ارزونتره و فکر نکنم الان منتظری 280باشه فکر کنم 380داری ...

سلام عزيزم شما دوباره ميخواي براي پانكجر مام بري ؟  راسته ٩ ميليون شده؟ 

فکر کنم همون موقع بهت بگه گلم دیگه نباید بری پیشش؟؟  4 تا استرادیول واقعا نیاز داره به انوکسا ...

از همين استرس دارم  ماما صداشو ضبط كردم گفته ٩ ارديبهشت استراديول بخور تا ١٠ روز بعد ١٠ روز بيا مطب

[QUOTE=185543151]باتوجه به چيزهايي که از شما يادم هست. من مشکل شما رو فقط  از جنين شناس ميدونم ...

عزیزم شکر خدا بکن همون یدونه جنین داری 

دخترت چی کار کردی؟؟ 

من مام میرم برای من اصلا جنین تشکیل نشد ببین من چی میکشم 20تومن هزینه کردم ولی هیچی که هیچی با اینکه کیتون و فرتیل اید و متفورمین و اسید فولیک ویتامین ای و دی خوردم بهم گفتن تخمک بیکیفیت 

عزیزم پریناتال رو برای چی میخوری روزی چندتا چه جوریه؟ آخه من ماکاویت اف میخوردم تموم شده دیگه گفتم ...

دوباره برات مینویسه ماکاویت اف رو 

برا من مجدد نوشت و خریدم و در حال خوردنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فکر کنم همون موقع بهت بگه گلم دیگه نباید بری پیشش؟؟  4 تا استرادیول واقعا نیاز داره به انوکسا ...

جند بار برسيدم از دكتر كفتم براي انتقال اسبرين نميخوام كفت سقط نداشتي وانتقال أولته نه  لازم نيست ولي خودم ميگم بخورم ضرر كه نداره همه اولين انتقالشون خوردن 

جند بار برسيدم از دكتر كفتم براي انتقال اسبرين نميخوام كفت سقط نداشتي وانتقال أولته نه  لازم نيست ولي خودم ميگم بخورم ضرر كه نداره همه اولين انتقالشون خوردن