2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
آره خب ویتامینه روشو خوندم همش ویتامینه منم زیاد نمیخورم حواسم هست منم واسه الان تا پانکچرم میخوام ب ...

امیدوارم که تخمک های زیاد و با کیفیت خوب و در نتیجه جنین های خوب داشته باشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد راستی خودتم میتونی تزریق کنی تو خونه اگه شوهرت بلده بده بزنه من ...

عضلانی راچجوری خودت میزنی؟

من دفعه قبل پروژسترون دلشتم هردفعهدرفتم بیرون شوهرم نمیزد اخرهم موقع انتقال به کار گفتم‌شیاف بزارم

یا رب العالمین
انشالله بارداری بخودت استرس نده

انشالله. نه استرس اصلا ندارم فقط دلم میخواد زودتر وارد سیکل پانکچر بشم اسفند که به خاطر آماده شدن آزمایش ایمنیم نشد برم توی سیکل فروردینم که تعطیل بودن اولش حالاهم ‌که نمیشم میخوام زود پری بشم برم دارو بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چي بگم والله هربار يچيز جديد سورپرايزم ميكنه😂😂يبار لك يبار خونريزي يبار درد يبار سردرد يبار مثل مو ...

خیلی چیزااا اینکه میری ببینی فندقات جنسیتشون چیه وچه رنگی باید بری خرید ..اینکه کدوم تپلیه کدوم ریزه میزس 😍😍😍😍😍 ببینی وقتی تکون میخورن متوجه میشی کدومه☺☺☺☺ زیر دنده هات لگدبارونت میکنن اخخخخت درمیا  پس منتظر چیزای قشنگ باش 

عضلانی راچجوری خودت میزنی؟ من دفعه قبل پروژسترون دلشتم هردفعهدرفتم بیرون شوهرم نمیزد اخرهم موقع انت ...

اتفاقا سر پانکچر قبلی دیدم چاره ای ندارم دلو زدم به دریا و امتحان کردم 

سرنگو اماده میکردم با خودکار علامت میزدم رو باسنم بعد دراز میکشیدم میزدم تازه دست خودم بود اروم تزریق میکردم خیلی ام بهتر از بیرون میزدم 

آره خب ویتامینه روشو خوندم همش ویتامینه منم زیاد نمیخورم حواسم هست منم واسه الان تا پانکچرم میخوام ب ...

عزیزم  پریناتال رو من توی بارداری مصرف میکردم خیییلی خوبه ولی به محض مثبت شدن‌ نباید استفاده کنی . اگه اشتباه نکنم هفته ۱۲ به بعد دکتر تجویز کرد . من زودتر گرفته بودمش ولی دکتر اجازه نداد که همون اول شروع کنم

خدای من خدای معجزه هاست .