2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045144 بازدید | 684431 پست
۴روووووووز؟👀خب خوبه  صبح بزن  ایشالا که لطف خدا شامل حالت شده باشه  صبح بزن که از ...

باورت میشه اصلا امیدی ندارم اصلا دلم نمیخواد دلمو خوش کنم بعد بی چک منفی ببینم داغون میشم ولی فردا به همسرم میگم بگیره جمعه صبح بزنم شایدم شدم دیگه نیاز نباشه. انشالله که خودتم زود مامان بشی کارت به تهران نکشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذخيره أتون چنده؟ من فك مي كنم روز اول سونو ميشيم براساس اون  تعداد فوليلول، تخمك داريم حالا ديگ ...

منم هردودفعه تعداد تخمکی که روز اول داشتم درنهایت برام میکرو شد تخمکام بیشتر بود ولی بالغاش تعداش همون تعداد روز اول بود .ولی دفعه دوم که داروهام خارجی بود جنین هام خوب بود دفعه اول نه

یا رب العالمین
اگه خدایی نکرده سردرد به مسکن جواب نده و تهوع باشه ممکنه نشونه فشار بالا باشه. البته شما که گفتی میگ ...

من ديشب تا سحر بيدار بودم حس ميكنم از بيخوابي ميگرنم اذيتم كرد امروز چون خداروشكر الان خوبم قبلاهم سردردم شروع ميشد تا گلاب به روت بالا نمياوردم اروم نميشدم. اميدوارم تكرار نشه چون خيلي بهم فشار اومد

خداياشكرت....❤️ 
هیچی نمیشه نگران نباش وقتی میگرن داشتی وسابقه سردرد داری توسه ماهه اول پروژسترون بدن به بالاترین حد ...

سه بار گلاب به روت بالا اوردم البته هيچي نخورده بودم فقط اسيد معده بود الان بهترم خداروشكر

خداياشكرت....❤️ 
منم هردودفعه تعداد تخمکی که روز اول داشتم درنهایت برام میکرو شد تخمکام بیشتر بود ولی بالغاش تعداش هم ...

شما  هم روز اول كه سونو شدين  بدون دارو بهتون گفتن چند فوليكول دارين؟

منم هردودفعه تعداد تخمکی که روز اول داشتم درنهایت برام میکرو شد تخمکام بیشتر بود ولی بالغاش تعداش هم ...

اخه يادمه بار اخر كه سونو دادم ميخواستم طبيعي اقدام كنم بدون دارو فوليلول غالب٢٣ داشتم كه كفتم سايزش حتما خيلي بزرگه واقدام نكردم البته همسرم نذاشت كفت pgdكنيم  هميشه بدون دارو فوليلول غالب داشتم ولي نميدونم جرا اين بار واسه اي وي اف تخمك هام نابالغ بودن ٨ تاش

بله عزيزم يه قل از اول يكم عقب تر بود تو سونو٦ هفته يكي قلب داشت يكي نداشت موندنش ٥٠ ٥٠ هستش سپردم ب ...

عزيزم الان كي بايد بري ببيني قلبش تشكيل شده ايشاله قلبش تشكيل شده باشه يه دفعه دوقلو وخيالت راحت ميشه از بارداري دوباره

شما  هم روز اول كه سونو شدين  بدون دارو بهتون گفتن چند فوليكول دارين؟

من دفعه اول فقط سینال داشتم دکترگفت یه تخمدان  ۵تایکیش محدود ودراخر ۸تاتخمک داشتم که ۶تاش میکرو شد ولی جنین هام ضعیف بودن بلاست نشدن ازبین رفتن.دفعه دوم پرگووریس داشتم روز اول گفت ۷تافولی سونوی اخرم ۱۱تافولی داشتم ولی ۱۵تاتخمک که ۸تاش میکرو شد بقیه ش نابالغ بودن.

یا رب العالمین