2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم....سه تا جنین پسر داشتم که دوتاشو انتقال دادم و منفی شدم ...فقط یه جنین دیگه دارم

انشالله که همین یه دونه جنین واست یه پسر صحیح وسالم بشه❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا منم میذارن به محض انتقال ولی تاثیر نداره و منفی میشم پس نتیجه میگیریم انتقال که مثبت میشه ...

عزيزم انشالله که ايندفعه نتيجه بگيري، فکر کردم دارم يه چيز جديدي ميگم، پس براي شما هم گذاشتن.

وای مبارکهه عزیییزم بگو طبق تحقیقاتت چیا/چندتا خریدی؟ کریر/ساک حمل/صندلی ماشین/کالسکه/تاب و گهواره ...

راستی عزیزم نواربهداشتی و پوشاک بزرگ واسه خودت بزار لازم میشه و واسه بچه هم مای بی بی سایزصفر.واینکه من یه چیزی خودم دوختم که لای پارچه نایلون گذاشتم و اطرافشو دوختم بعد اینکه از سرویس بهداشتی میاد بیرون رو اون میزارن که آب بدن بچه روفرش نریزه یا اینکه جیش کرد به فرش نخوره.چندتا هم دستمال دوختم واسه خشک کردن بچه.وان و صندلی و...مخصوص حمام هم یادم رفته بود بگم

راستی عزیزم نواربهداشتی و پوشاک بزرگ واسه خودت بزار لازم میشه و واسه بچه هم مای بی بی سایزصفر.واینکه ...

واي خدايا، دوست دارم روزها بگذره، منم مثل شما ساک بچه جمع کنم، انشالله بسلامتي و شادي.

مطب دکترت میری یا مرکز؟ من دوتا دکتری که رفتم چندتا بیمارداخل هستن مثلا چندتابنوبت ونومیکنه بعد دار ...

برا ما هم تقریبا همین جوره. سه چهار نفر میفرستن تو البته ی پارتیشن داره که دو نفر سونو میشن بقیه پشت اون اماده میشن. دکتر و یه ماما هم ک داخلن. تنها چیزی که تا اینجا از مرکز اذیتم کرده همینه. اینکه تنهایی بفرستن تو خیلی خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم.شیردوش و برس وشونه و پوآر و دستمال مرطوب و مایع لباسشویی وپودر صابون لباسشویی بچه و شام ...

وای خدا من اینا رو میخونم ذوق میکنممممم. مبارکشون باشههه 😍😍😍😍

انشالله همه دوستامون تو این تاپیک زودی برسن به این مرحله ❤️❤️❤️

راستی ابن سینا خانوم انجام میده این کارا رو ؟

نمیدونم وای واسه عکس رنگی که کلا خانم بودن و خیلی مهربون بودن. واسه سونو تخصصی آندومتریوز هم که رفتم خانم بود. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
راستی عزیزم نواربهداشتی و پوشاک بزرگ واسه خودت بزار لازم میشه و واسه بچه هم مای بی بی سایزصفر.واینکه ...

وای به سلامتیییییی 😍😍😍

چه فکر خوبی کردی برای زیر اندازشون. اهان مگه بعد شستن دورشون خشک کن نمیپیچن؟ البته فکر کنم دوقلویی کمکی کم میاد خشک کن بده دست آدم 😂 

پس برای حملشون فعلا دو تا ساک حمل گرفتی؟

راستی ست بهداشتی همون شونه و اینا رو دوتا دوتا خریدی؟

وای خدا من اینا رو میخونم ذوق میکنممممم. مبارکشون باشههه 😍😍😍😍 انشالله همه دوستامون تو این تاپیک ...

ممنونم عزیزم😘انشاله به حق این روزای عزیز انشاله سال بعد همه این موقع یاباردار باشن یا شیرده.ونتونن روزه بگیرن

واي خدايا، دوست دارم روزها بگذره، منم مثل شما ساک بچه جمع کنم، انشالله بسلامتي و شادي.

عزیزم خیلی مونده هنوز😂من چون دوقلو ام ازالان اماده میکنم‌.تجربه ی من تو این مدت این بود که هرچه بیخیال باشیم روز ها زودتر میگذره.انشاله شماهم به وقتش صحیح وسالم زایمان میکنین

وای به سلامتیییییی 😍😍😍 چه فکر خوبی کردی برای زیر اندازشون. اهان مگه بعد شستن دورشون خشک کن نمیپی ...

اره دیگه دوقلویی سخت ترمیشه و اینکه چه جوری همزمان هم خشک کن میبری سرویس بهداشتی و هم اینکه بچه میشوری؟اینجوری راحت ترهبه نظرم.من ۵ماهه بودم دوختم الان ادم خیلی اذیت میشه نمیشه دوخت شماهم از الان اماده کنین بهتره.بله دوتا ساک گرفتم.البته ساک لباس رو هم یه مدلی هست هم کوله پشتی میشه هم ساک اونو گرفتم.برل دوقلویی خیلی بهتره به نظرم کوله پشتی شدنی فکرت فقط پیش بچه هست.یه ست گرفتم که توش یه برس هست یه شونه.یامثلا قاشق ژله ای ۳تایی هست ازاونا یه دونه گرفتم سعی کردم چیزایی رو که میشه یه دونه بگیرم.واقعا خیلی گرونه وسایلا

وسایلاشونو چیدنی خوشم میومد از اول تا اخرش همش دعا میکردم برا همه ی اونایی که ناباروری دارن.خدا انشا ...

ان شاالله. چقد ذوووق کردم  ان شاالله نی نی های شما هم سر وقت صحیح و سالم دنیا میان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱