2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
تو نت كه نخوندم بچه هاي اينجا كفتن

خب منم میگم طبق تجربم هیچ تاثیر منفی نداره. ببین بچه های اینجا هم از نت این چیزا رو میکیرن . مثل خوردن نشاسته یا شیر سویا یا مصرف گرمیجات قبل از انتقال و قطع کلی مصرف هر هرگونه گرمی بعد از انتقال یا ژل رویال یا همین فرتیل سی ام . من تو هر سه انتقالم فرتیل سی ام رو داشتم . تو دوتای اولی ژل رویال رو هم داشتم اما دفعه سوم مثبت شدم . پس من فکر نمیکنم زیاد تاثیری تو مثبت شدن داشته باشه منظورم اینه که این طور نیست که اگه مصرف کنی حتما مثبت میشی و اگه مصرف نکنی حتما منفی میشی.

یه مثال ساده برات میزنم مصرف آناناس . الان خیلی ها میگن تو زمان انتقال اصلا نباید اناناس بخوری باعث سقط و عدم لانه گزینی جنین میشه بعصی مراکز هم میگن جزو چیزای ممنوعه تو زمان انتقال هست ولی شما برو تو کانال مامانا موفق میکرویی تو تلگرام تجربیات مامانا رو بخون خیلی ها تو زمان انتقال آناناس خوردن و مثبت هم شدن. پس من به شخصه فکر نمیکنم زیاد خورد و خوراک تاثیر داشته باشه. من خودم ویتامین سی زیاد خوردم فرتیل سی ام هم که ماده اصلیش ویتامین سی هست خوردم تا زمان تستم خب مثبت هم شدم . واسه همین فکر نمیکنم این بحث ویتامین سی زیاد سندیت داشته باشه. ولی شما اگه این طور دلت راضی میشه میتونی مصرف نکنی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
تا جاییکه من خوندم چون برای تعیین جنسیت یه تعداد جنین از بین میرن میگن شانس میاد پایین. برای بعد انت ...

جنين كه سالم از تعيين جتسيت مياد بيرون فرقي با جنين قبل تعيين جنسيت نميكنه من  خودم اين طور فك ميكنم ، البته دكتر نصر تو سايت كه الان ديدم كاش قبلا ميديم فيلم گذاشته بودن ميكفت اي وي اف مهم ترين فاكتور ش تعداد تخمك وكيفيت تخمك كه من اولي رو داشتم ولي دومي رو نداشتم ودومين فاكتور اسپرم ميكفت تخمك از اسپرم مهمتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خواهر این حرفا حرف خیلیای ماست میدونی من بعد ۱۲ انتقال ناموفق بعد ۱۰سال و ۷ماه باردار شدم اونروز ...

عزیز دلم..چقددد دلم گرررفت

چقددد دلم لرزید

اشک تو چشمام جمع شد

چ سختیهایی ک نکشیدی تو...

از ته ته نههههه دلم برات بهترینها رو از خدا میخام

الهیییییی ب حق فاطمه زهرا ب زودی دامنت سبز شه عزیزم 🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها این فرتیل سی ام رودکتر باید تجویزکنه ؟

نه عزیزم من خودم خریدم وی تو سیکل قرار گرفتم به دکترم گفتم دارن مصرف میکنم. 

اخه دارو نیست که منع مصرف داشته باشه ویتامینه . ویتامین هم نیازی به تجویز پزشک نداره . در هر صورت بیمه اونو حساب نمیکنه

نه عزیزم من خودم خریدم وی تو سیکل قرار گرفتم به دکترم گفتم دارن مصرف میکنم.  اخه دارو نیست که ...

ممنون عزیزم پس منم ماه دیگه انتقال دارم مصرف کنم روزی چند تا باید خورد وکی ؟ میشه راهنمایی کنی عزیزم

ممنون عزیزم پس منم ماه دیگه انتقال دارم مصرف کنم روزی چند تا باید خورد وکی ؟ میشه راهنمایی کنی عزیزم

اصولا ویتامین ها باید با شکم پر مصرف بشه. رو خود بستش نوشته روزی سه تا ولی من روزی دوتا میخوردم. دیگه اینکه روزی سه تا بخوری یا کمتر و اینکه چطور زمانشون رو تنظیم کنی به خودت بستگی داره و نظر دکترت. من دکترم که بهش گفتم گفت روزی یکی بخور اما من روزی دوتا خوردم

مرسسی عزیز دلمممم 😍😍🤗🤗😘😘 نگران انتقام تداخل نداشته باشه ؟؟؟ دو هفته قبل از انتقال این دارو ...

عزیزم قرص لووتیروکسین نگرانی نداره اتفاقا جز قرصای بی خطر بارداری هست که کسایی که تیرویید دارن باید حتما حتما تا آخر بارداری برای سلامت مغزی جنین مصرف کنن

از طرفی پایین آوردن TSH به انتقال موفق کمک میکنه تا وقتی دکترت میگه و لازمه بدون نگرانی بخور حتی بعد مثبت شدن هم مشکلی ایجاد نمیکنه

@samin11     سلام عزیزم پریود شدی رفتی پیش دکتر طرازی؟

سلام عزیزم بله شنبه باهاش ویزیت شدم 

داروهامو شروع کرد ال دی داد و بست فولات و ماکاویت  اف.هیدروکسی و زینک و ی امپولم دادبرا روز ۲۱سیکلم ⅓بزنم و پریود بعدی برم پیشش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....