2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بسلامتی عزیزم پانکچر کردی . نگفتن چند تا جنین تشکیل شده ؟ شمام مثل من تعیین جنسیتی بودین

بله عزیزم گفتن کلا ۵ تا جنین شد که ۳تادختر یه پسر شد همسرم مورفولوژی یک درصد بودو واریکوسل داره فک کنم به خاطر اون تعداد جنینم کم شد چون ده تا تخمک داشتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما کسی میدونه برای آزمایش ایمنی انعقادی باید کی بریم قبل پریودی بعد پریودی؟ داروها رو قطع کنم؟دوف ...

مهم نیست چه روزی باشه

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بله عزیزم گفتن کلا ۵ تا جنین شد که ۳تادختر یه پسر شد همسرم مورفولوژی یک درصد بودو واریکوسل داره فک ک ...

خب خدارو شکر عزیزم .مورفولوژی همسرم صفره . توکل بخدا 

راستی یه سوال تا این مرحله چقدر هزینه کردین ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب خدارو شکر عزیزم .مورفولوژی همسرم صفره . توکل بخدا   راستی یه سوال تا این مرحله چقدر هز ...

ممنون عزیزم دعا کن مثبت بشه فعلا برای انتقال جنین نرفتم تا الان فک کنم ۱۵ تومنی شده باشه 

بله عزیزم گفتن کلا ۵ تا جنین شد که ۳تادختر یه پسر شد همسرم مورفولوژی یک درصد بودو واریکوسل داره فک ک ...

عزیزم ببخشید شما قبل پانکچرتون مکمل خوردید و امپولای پانکچرتون چی بود 

بعد یه سوال دیگه 

مورفوی همسر منم 1دارو تاثیری نزاشت روی مورفوی همسرتون

سلام دوستان  پسر من صبح به دنیا اومده . این لحظه رو برای تک تکتون آرزو میکنم انشالا هرچه زودتر ...

سلام عزيزم قدمش پر از خير و بركت باشه براتون😍 چقد خوشحال شدم پيامتو ديدم، خداروشكر كه حال دوتاتون خوبه🌷 مرسي كه به يادمون بودي عزيزم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم ببخشید شما قبل پانکچرتون مکمل خوردید و امپولای پانکچرتون چی بود  بعد یه سوال دیگه  ...

مکمل خاصی دکتر ندادفقط زینک داد داروهای پانکچرم هم النوا با سینال اف و اچ ام جی و یه پودر دیگه هم بود یادم نمیاد شوهرم دکتر مردان بهش فقط یونی زینک داد وگفت مشکلی واسه میکرو ندارید قبلا پیش یه ارولوژیست دیگه می رفت تو کلینک شقایق عمل واریکوسل انجام داد که خوب نشد اون موقع دکتر بهش کلی ویتامین داد اما دوباره واریکوسلش برگشت هم تحرک اسپرمش خیلی پایین بود هم مورفولوژی 

سلام خانوما  دکتر آتوسا کریمی خوبه ؟ تشکیل پرونده دادم گفتن ویزیت بعدی با این دکتر هستی   ...

اتوسا كريمي خوب نيست و ظاهرا ازاد تربن دكتر اونجاس كه هر كي بدون انتخاب پزشك  ميره به اون ارجاعش ميدن ، من هيچ كس و نديدم پيشش مثبت بشه ، اونجا طرازي  و انصاري پور و ذنوبي و طفردوست خوبن