2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
چقدر مام خوبه☹️ من این بستمو انتقال بدم سریع برم مام. اینجا خیلی اذیت شدم. 

اره عزیزم منم خیلی راضیم.مخصوصا واسه ماها که ازشهرستان میریم تندتند سونو نمیکنن وفقط یه بار واسه تخمک کشی یه بار واسه انتقال.ودکتر شماره تلفنشو میده و هرسوالی داشتم میپرسیدم باز الانم در ارتباطم.و تو ریداکت اینا واسم دکتر پریناتولوژیست اینا پیدا کرد و...فقط یکم هزینه اش بیشتره که فک کنم اونم رفت وامد تو مراکز دیگه زیادتره و صرف رفت وامد بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم منم خیلی راضیم.مخصوصا واسه ماها که ازشهرستان میریم تندتند سونو نمیکنن وفقط یه بار واسه تخم ...

ممنونم گلم از راهنماییت. اره عزیزم اگه انتقالم منفی بشه تصمیمشو دارم تا خدا چی بخواد.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم دکترتون کیه ؟ منم tpo ۱۳۴ . رنج آزمایشگاه ۰ تا ۳۴ بود   تیروییدم‌نرماله . شما اولین انتق ...

دکتر من میگه مشکلی نیست چون تیروییدت نرماله مال من بالای ۱۰۰۰ هست البته خودم میخوام آزمایش انعقادی بدم

خواهش میکنم عزیزم. ان شاالله خیلی زود با خبر مامان شدنت میای اینجا. من دوتا انتقال اولم رو یادمه گف ...

چه دعای قشنگی.. خداییااااااا یعنی مییییییششهههه😭

مرسی دوستم خودتم بسلامتی زایمان کنی 😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم اولین سونو دکترقبلیم روز۲۱ پریود۸بوده قبل شروع میکرو.۱۶روز بعدش پریود شدم.دوره هام طولانیه ممکنه ...

شما ک سابقه ی انتقال داری قبلن چطوری بودی. حتما ضخامتت اوکی بوده برات انتقال دادن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان  پسر من صبح به دنیا اومده . این لحظه رو برای تک تکتون آرزو میکنم انشالا هرچه زودتر ...

جووووونه دلمممم مبارررررک باشه😍😍 چ حس قشنگی ممنون از دعایی ک در حق ما کردی😘😘😘

خدا گلپسرت رو حفظ کنه

اره دکترم‌گفت اگه خوب نشه کنسل میشه که خوب شد ولی انتقال فریز داروها مگه فرق نداره؟

پس مشکلی نداشتی ضخامتت خوب بوده

من خودم هیچی از این مراحل نمیدونم

بله برای فریز ال دی، آمپول سینافکت، استرادیول و پروژسترون میدن

دوستای خوبم

استرادیول خارجی مصرف کردید ساخت آمریکا بوده یا دانمارک؟