2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اينو هم بگم بعداز ازمايشي كه همسرم داد و اوضاعش خوب شد ديگه ازمايشي نداديم تا دو هفته قبل از ...

من به اين نتيجه رسيدم براي اي  وي اف كيفيت تخمك از اسپرم مهمتره من متاسفانه كيفيت تخمكم خوب نبودن 

ببین گلم چون دو قلو هستی این چیزا هست نگران نباش 😉 😉 😉 😉 حتی ممکنه هر دو تاشون خوب رشد کنن و باز ...

مرسي عزيزدل مهربون بنظرت بهش اميدوار نباشم؟ من سونوي ساك هم رفته بودم البته روز ١٣ انتقال بود يدونه رو ديد يدونه رو شك كرد اما اين بار ساك و جنين بود قلب نداشت😞

خداياشكرت....❤️ 
من به اين نتيجه رسيدم براي اي  وي اف كيفيت تخمك از اسپرم مهمتره من متاسفانه كيفيت تخمكم خو ...

هردوتا مكمل همديگه هستن عزيزدلم بنظر خودم يكي از دلايلي كه تونستم نتيجه بگيرم كاهش وزنم بود من خيلي وزنم بالا بود ٤٠ كيلو وزنمو كم كردم حس ميكنم بخاطر همين شرايطم بهتر شد. كاهش وزن رو كيفيت تخمك هم حتي تاثير داره

خداياشكرت....❤️ 
سلام خانوما، یه سوال، من شنیدم یه عده میگن بعد از انتقال باید تا چند روز استراحت مطلق کرد و فقط ...

سلام عزیزم . من سه روز اول رو استراحت داشتم چون از شهرستان اومده بودم تهران ۳ شب هتل گرفتم شام و ناهار و تو اتاق میخوردم و صبحانه هارو تو سلف هتل . مابقی روز رو دراز کشیده بودم فقط برای دستشویی بلند میشدم بعدش که اومدم خونه تقریبا روال طبیعی زندگی با کمی احتیاط بیشتر . غذا درست میکردم اما وسیله سنگین بلند نکردم جارو نکشیدم یک روز در میون حموم رفتم . همه غذاها غیر از زعفران و آویشن و زرشک و خوردم . روزها تو خونه راه میرفتم اما از خونه بیرون نرفتم . سرمو با فیلم و کتاب گرم کردم . قبلش گرمی بخورم و بعدش سردی و .... اصلا انجام ندادم و معتقد هم نبودم به انجامش . کلا روال طبیعی زندگی رو باید داشته باسی . پزشک من گفت سه روز اول رو استراحت داشته باش و مابقیش رو روال طبیعی . من بار اول که اصلا نفهمیدم چی به چیه و آی وی اف چیه همینطوری فقط انجام دادم که نشد  . بار دوم خیلی رعایت کردم و نشاسته بخور و .... که نشد . بار سوم هم رعایت کردم که شد و پوچ شد و داستان های خودش . اینبار هم که به این صورت بود نمیدونم واقعا تاثیر داره یا نه . بیشتر از هرچیزی دید مثبت و داشتن انرژی تاثیرگذاره فکر کنم . انشالا به زودی هم شما و هم همه دوستان جواب بگیرین

هردوتا مكمل همديگه هستن عزيزدلم بنظر خودم يكي از دلايلي كه تونستم نتيجه بگيرم كاهش وزنم بود من خيلي ...

وزنم ٦٧ بود خودم فك ميكنم مكمل نخوردم در كل خيلي تو ذوقم خورد من كلي به همسرم رسيدم از خودم غافل شدم اون وضعش خوب بود مشكل از كيفيت تخمك بود 

سلام به روی ماهتون.... 

بازم من بدو بدو اومدم یه سری بزنم..... 

خیلی دلتنگتونم..... 

انشالله همه کیفشون کوکه..... 

و کلی خبرای خوشگل این جا بوده و هست و خواهد بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزدلم نااميد نشو. چندتا تخمك و جنين شد؟

عزیزم همه چی روبراهه؟ 

پستهای قبل رو فرصت نکردم بخونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم همه چی روبراهه؟  پستهای قبل رو فرصت نکردم بخونم....

سلام اناي مهربونم خداروشكر 

فعلا كه لكه بيني رو دارم حالا امروز الحمدالله كم شده بود نميدونم اون قل در چه حاله يكم فكرم درگيرشه انشالله كه خداوند صلاح بدونه و برام هردوتارو نگهداره

خداياشكرت....❤️